556
П'ять місць для прес-тренінгу
Сьогодні я хочу поділитися з вами ключовими помилками та непорозуміннями про навчання м'язів черевної порожнини:
1,1 км Впевненість, що підвищення кваліфікації м'язів черевної порожнини і м'язи коси спалює жир в животі і талії
І ось чому любителі «смажених результатів» і «весняного експрес-тренування» люблять божевільні труси на тренажерах для скручування, повороту і підйому тіла, ледь встигнути входити в зал: як, голодний, буні, фітнес, на зиму. П'яне пиво вимагає рішучої дії!
Fact: Немає вправ у світі призведе до спалювання жиру в зоні вправ. Вправа створює певну кількість енергії, що викликає ваше тіло, щоб спалити зайві калорій.
Чим важче вправа, тим більші витрати енергії. З цієї точки зору, 1 самовага кватний підхід буде набагато ефективніше при «зніманні» живіт, ніж два або навіть три абс!
2,2 км Виконуючи пучок різних вправ на «низькому пресі», «натискаємо» і «перший куб на правому в другому ряду зверху».
Факт: Прес не анатомічно розділений на верх і дно. Виконуючи будь-які вправи з достатньою інтенсивністю, ми якось використовуємо весь прес.
Так, ліфти тіла трохи більшою мірою навантажують «підробні кубики», а підйомники ніг – «низько», і тим не менш, прес завжди працює цілком, тому немає сенсу в виконанні 5-7 різних вправ в одному тренуваннях.
3. У Впевненість, що прес вимагає особливого підходу до навчання. На цій основі багато хто вважає, що робить менше 30 рефлій в підході просто непотрібним.
Факт: Насправді це не кількість звернень, які справи, але кількість часу під навантаженням. Для того, щоб зробити кубики опуклими, ідеальний режим становить 15-25 повторів збою або сильного горіння. Зазвичай це відповідає 30-50 секунд безперервного навантаження.
Впевненість у необхідності багатьох десятків та сотень повторень на пресі значною мірою базується на вірі в «запалення властивостей» такої підготовки. Але ми вже знайшли в пункті 1, що це не так.
4. У Піднімаючи абсолютно прямі ноги, тому що "це так важче", і піднімаючи прямо тіло на нахиленій лавці (я часто див. цю помилку!).
Факт: найбільш повне скорочення м'язів преса відбувається в умовах максимального округлення спини! У всіх варіантах скручування лежачи або піднімати тіло, необхідно уявити, що, як це було, загорнути в рулетку, починаючи з шиї і закінчуючи нижньою спиною.
У всіх варіантах ліфтів ніг потрібно злегка включити (закінчити) коліна, і спробувати піднятися не «легами», але таз. Це знизить навантаження на флексори стегна і квадроциклів, а до максимального навантаження м'язів черевної порожнини.
5. Умань Сильний прес = плоский шлунок.
Факт: Який сильний прес, якщо є товстий шар шоколаду над ним, шлунок не буде рівним!
Крім того, навіть з низьким вмістом жиру і накачаним пресом, шлунок може виявитися вперед (це може часто спостерігатися в конкурентоспроможних культуристів: згортається живіт, а на ньому - кубики! Це виглядає дуже незвично... :
Справа в тому, що повністю різний м'яз несе відповідальність за зменшення живота: так званий поперечний м'яз живота, а не прес на всіх! Тому для ефекту Сонячної черевної порожнини і зменшення талії потрібно спочатку тренувати. Добре для цієї вправи "вакуум" (відновлення живота в різних положеннях на утримання дихання).
Я сподіваюся, що мої поради будуть корисні для вас і заощаджуйте час і зусилля, дозволяючи вам досягти красивого живота набагато швидше.