«Я затишна мати. І самогубно і безтурботно.

Я затишна мама.

І самогубно і безтурботно. Чому? Я хочу, щоб діти були незалежними, проактивними і відповідальними.

Під час роботи в садку я бачив багато прикладів батьківського гіпердогляду. Я особливо пам'ятаю трирічного слов'яка. Його матір вірив, що він завжди їсти все, інакше він втратить вагу. Я не знаю, як він був в домашніх умовах, але він прийшов до нас з чітким порушенням апетиту. Він кинув механічно і змітив, що він міг. І він повинен бути федом, бо «не знаю, як харчуватися». І так я живу його на перший день і я не бачу ніяких емоцій на обличчі: Я приваблю ложку, відкрийте рот, росіть, ковтати.

Я сказав: "Що вам подобається каша?" - Ні.

Він відкриває свою рот, роси, ковтання.

«Чи ви хочете більше? Я приніс ложку. "Ні," але він все ж росить і ковтати. "Якщо вам не сподобалося, не їсти його!"

слов'янські очі були закруглені в сюрпризі. Не знаю, що це можливо.

В першу чергу, Славік захищав право відмовити їжі і відвертувати тільки компот. А потім він почав з'їсти з додаванням того, що він любить, і перемістити пластину з неловленим. Він мав самостійний вибір. А потім ми припинили ложку-виховавши його, тому що їжа є природною потребою. І голодна дитина буде їсти себе.

Я затишна мама. Я був дуже лази, щоб годувати своїх дітей довгий час. Я подав їм ложку і сісти, щоб їсти поруч з ними. На одній і навпіл вони в'язали виделку.

Ще одна природна потреба полягає в тому, щоб зняти необхідність. Славік зробив його у своїх мурах. Його мама розповів нам, щоб взяти дитину на ванну кожні 2 години. Я кладу його на каструлю себе в домашніх умовах і тримати його до тих пір, поки він не робить все. В результаті велика дитина в саду чекала його взяти в туалет. Не чекаючи, він змочував своїх штанів і не знаю, щоб видалити їх, щоб допомогти. Через тиждень проблема була вирішена.

«Я хочу писати!» Славік гордо розповів про групу як очолював унітазу.

Я затишна мама. Я люблю спати довго на вихідних. Я прокинувся 11 в суботу. Моя сина дивила мультфільм на 2 і півріччі, жовчі пряники. Телевізор перетворив на себе сам диск. Найдавніша, 8, не була дому. Він пішов на кіно з другом і батьками. Я сказав, що я був занадто лази, щоб отримати так рано. І якщо він хоче піти в кіно, давайте йому встановити годинник сигналізації і вийти. Ну, я не спати... Звісно, я також встановив годинник тривоги на моєму телефоні, слухав його зібрати і закрити двері, чекав SMS від матері друга, але для дитини вона була залишена за лаштунками.

І я дуже лази, щоб перевірити бесплату, рюкзак для самбо, висихати його речі після басейну і робити уроки з ним (до речі, він навчається без трьох). І я занадто лази, щоб вивести сміття, тому мій син викидає його на шляху до школи.

Я також мати audacity, щоб запитати його, щоб зробити мене чай і принести його до мого комп'ютера. Я підозрю, що кожен рік я стане більш ледачим.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він знає, як робити власні уроки, розігріти свій обід, збирати брифли. І навіть закохати себе в кімнаті боятися - бабуся повинна сидіти поруч з нею! Бабця не лаціна.

Діти незалежні, якщо вона вигідна для дорослих.

Автор: Анна Бикова
Фото: пінтерест

на www.pinterest.com/pin/103301385174931863/