Мама в пологовому залишку не ваша робота?!

Я завжди чую казку, «Діти вдома з дітьми не працює». І це дратує мене жахливо. Я вдома маму, яка піднімає свої діти, і я розповість вам все.

Ви абсолютно право: це не робота. Чому кожен думає, що батьківський виїзд і робота з 9 по 18 можна порівняти? Ні, ви не можете. Правда, ці два речі не вистояли.

Зазвичай при роботі. . й

• У ванній кімнаті немає.
На роботі ви йдете до ванної кімнати, коли ви хочете. І не можна уявити, що бос або колеги будуть наполегливо перерватися в кабінку. І якщо ви раптом, прострочений тим, що відбувається, дайте їм, вони кистіть ручку щітки для туалету.

• Не потрібно варити бос під час обіду.
Під час обіду ви зможете спокійно їсти в кафе або в офісній кухні, поспілкуватися з колегами. Ви не повинні варити продукти харчування для босів, перетворюючи все в пюре картоплі або нарізають в мікроскопічні шматочки, при цьому бос тягне ваші штани або сковороди на підлозі.

• У вільний час ви читаєте новини про соцмережах.
Якщо у вас є п'ять хвилин, то ви, ймовірно, перейдіть до Facebook замість затискання сендвіча або холодного каша, щоб пам'ятати, якщо ви щіткою зуби сьогодні.

• Ні один прилипає пальцями в розетці.
У офісі ви зазвичай керуєте тихою розмовою з колегою, і він не кидає їжу на підлозі або крі, оскільки ви не дали йому цукерки. І ви можете гарантувати, що він не прилипає пальця в розетці, як тільки ви відключаєте.

• Не потрібно відокремити бойові колеги
Не один змусить вас годувати вечерю боса і спробувати відокремити своїх робітників від підлоги. Наприкінці дня вам не потрібно буде промивати бос і татанічні зусилля, щоб запобігти його від питної води з ванни, де він раніше п'явив.

• Не прокинувшись тричі на ніч.
Ви не будете прокидати вам два-три рази на ніч. І ви не повинні боротися, щоб отримати достатньо сну, незалежно від того, що наступного дня ваші діти потребують позитивного, доброго і життєрадісного мами. По-перше, ви усвідомите, що щастя та любов, які ви даєте їм в перші роки життя, залишаться з ними для життя і підтримаєте їх у складних моментах.

Так, ви маєте право, сидячи вдома з дитиною не працює. Я люблю дітей. Але це важко, ніж робота. Більше про роботу! І всім тим, хто впевнений, що "домашня" мами нічого не відпочивати, але довго відпочивати, хочу сказати одне: Досягнення І будь-яка мама підтримала мене.

Читати далі:
10 правил роботи матері
«Я затишна мати. І самогубно і безтурботно.

www.huffingtonpost.com/jennifer-sullivan/stay-at-home-mom-is-not-a-real-job_b_8003750.html?ncid=fcbklnkushpmg00063