648
Саморобна мама.
«Вело», - сказав друг, дивлячись скептично на стискаю пачок щільно затягнутий синьою стрічкою, «Ви приносили смородину в будинок». Маленький. Але пам'ятаєте, він росте. Так не тягнути її, отримати другий. Тоді вони будуть «закривати» один одному і не виростуть повністю самоспокійливими.
До того, як я прийшов до себе з першого, я не подумав про другий. “Я намагаюся жити з тираном!” вона подумала себе і поринала до вершини її голови в щастя материнства.
Спочатку я використовую один одному. Тоді навчилися розуміти один одного. Тоді вони зустрілися з першими досягненнями. І весь цей час я не втомився від того, щоб залягати друзів і сусідів: «Чому, тут буде рости – ви дізнаєтесь». Пам'ятайте, що ви не пустили його вниз, ви зіпсуєте його! Ми зацікавили один одному. Я прочитав всі види смарт-книжок і безболісно спробував педагогічні новинки на Денисці. І за босоніж в ребері, він сміливо скажений, і він почав ходити рано, обходивши «красу» стадію, а взимку він побігає босоніж через сніг, а на три роки читав першу книгу. «Не мати, але садиста!» – сусіди відкриті, знову побачать дитину без капелюха. «Не можна розвести, як це!» – вирок був виготовлений іншими і з нерозкрученим погруженням чекав для мене, щоб почати переробити гіркоту.
У свою чергу куб також почав тестувати матері на міцність, намагаючись визначити межі дозволеного. За час вирішення конфліктів через переговори вдалося вирішити конфлікти. Для того, щоб покласти його непристойно, потрібно час. Ліва біля запечена каша, відштовхується від немивних страв і ... казка була складена про ще один непристойний зайчик або мус-піг. Але після того, як практика не вдалося. Дитина повернула ноги на підлозі і, будучи гістеричною, вимагали дати йому, що «похилого» речі з верхньої полиці. Моя думка була відхилена, і роар набирає імпульс. Першою мотивацією було зважування правової матері. Вдягаючи спокусу, я опинився і прогулявся, покриваючи двері. За два хвилини роя виросла, потім застрягла на одну замітку і... переходив в монотонний примок. І другий пізніше, мій дуже дивний дитина з'явився на дверцятому: «Чому ви залишили?» Я сплачую тебе! Не обмежувався його виходом. Якщо вам подобається. Я не схожий на це, тому я пішов. Люди, якщо вони хочуть зрозуміти один одному, говорити, не торкатися. . . ?
Це був наш перший тест міцності. Потенціал «благодний» розумів, що мама не вважає необґрунтованих вимог, виражених у категоричному вигляді. І розтираючи в неймовірність коштує дорожче. Я усвідомлю, що неважливо, як патологія дитини ховається у сльозах, іноді варто дати йому можливість ставити. .
Наступний тестовий сайт був магазин. Матусі, які вже навчились чарівності публічного вибачення за допомогою ножиць і шаутів: «Купити, привітати!», прийнятий: це дійсно неприпустимо відчуття! Коли Денис привів мене до найдорожчого автомобіля і vociferously затребуваний: «Мама, купити!» Внутрішня процідка. Тоді вона приймала його рукою і пішла на вішання пальто поруч з нею: «Дніська, купуйте мене це!» Я люблю це так багато. . . ?
Я все-таки бачу мій син, що збочений обличчя перед мною: «Мамі,» з якоїсь причини він сказав в шоппері, «але я не маю грошей...» "Ви знаєте," Я сказав в конспіраторій тоні, "Я не маю їх ні, тому я буду без нового пальто зараз, і ви не будете мати машинки." Чи?
Погоджено, син засіяний до виходу. З тих пір під час будь-яких покупок він доторкнувся запитати, якщо у нас є достатня кількість грошей на їжу, морозиво та іграшки. І тепер, як підліток, він ніколи не запускає матеріал, що показує. Перш за все, бо я знаю мої можливості. По-друге, він знає: Я не буду обмежувати його в кишенях гроші тільки для «чарівних» або освітніх цілей. Якщо я не можу, я не можу. І здається нормально мені, що Денис (за всіма законами жанру зобов’язаний бути егостом) провів свої перші гроші чесно зароблені на математичному олімпіади не на дисках або яснах, але гордо приносили її до матері.
Послухавши історії своїх друзів про те, як їх єдиний і неповторний відчайдушний набір ультіматів і практично погрожують самогубцям при відмові купити комп'ютер або нові кросівки, я думаю: Я пропустив цей стакан, тому що я ніколи не створив окреме життя дитини. Я приніс сина, як і раніше його віку, в ході моїх проблем. І не просто матеріал. Я навчав його слухати стан розуму тих навколо нього. Він знав, що мама може бути в поганому настрої через неприємності на роботі. Я знав, коли краще не говорити про те, що до парку я мав перевірити. (І так, що я не є абстракцією для нього, він спробував “опублікувати” власний журнал.)
Він ніколи не був "центр Всесвіту" навколо якого родичі переплетені. Але я завжди знала щось від нього. Наприклад, якщо ви дізнаєтеся, як приготувати обід, ви можете провести всі свята поза містом. (Одно дванадцять років, заварювальні млинці, смаження картоплі, кипіння спагетті і потепління патрути не проблема для нього!) З особливих випадків можна зробити торт. Якщо він доводить, що він добре працює в місті, він буде йти в комп'ютерні клуби, бібліотеки та курси для програмістів. Якщо я не маю часу їздити вдома, бо я не маю часу їздити. Огляд міського орієнтирного іспиту є блискучим, тому тепер дитина іноді говорить мені, куди піти.
Я вірю навіть тоді, коли Денис був три роки. Я пам'ятаю в Горькому парку, ми зустрілися в лінії і дивимося однакову картину. Карусельні гальма, і відразу, як на команді, мати кистіться до неї - зняти дітей, слідувати іншим - висаджувати. Я, як істинний садист (згадайте?), нехай дитина йде окремо. Він обирає свої знання. Сходження. Він ковзає. Намагатися знову. З останньої міцності я втримую від щітки до допомоги. Але ось, трохи перемогти! Денис піднявся на коні і сяючий з щастям. «Ви перший, хто не поспішає висаджувати малюка», - промовляючи голос старої міністрів, що звучить над вухо. - Хто такі мами піднімають себе?
Ми працюємо над тимчасовими проблемами. «Я вже чотирнадцятий, і він не зробить сендвіч, ліжко не буде виконано, кнопка не зшивається ...» – ви, ймовірно, чули це більше, ніж раз.
І чому, запитує, він зробив все це, якщо його матір був набагато краще, і вона буде служити йому до тих пір, поки він був чотирнадцяти? Він не знає, чому треба змінити.
Після того, як я інтуїтивно зрозумілий, але тепер я майже впевнений, що для того, щоб дитина не зростала себе, необхідно бути самою матір'ю. Я не жертвував всіх сина. Тим не менш, він не приховує його слабкості від нього. Чотирирічний Денис знав, що вранці мій мама любить спати. Так він вдягнув тихо, дотримуючись кухні, ate йогуртові печиво і відігравав окремо, поки не залишила спальню. Тепер, навчаючись в школі в першому зсуві, він самостійно збирає, їсти сніданк, ходив собаку і йде в клас. Мама може добре спати!
Я ніколи не забув, що мій син є людиною. Я жінка! Пасажири практично вийшли з вікон, так як вони дивилися п'ять років, дайте мами руку, як вони вийшли на автобус. Шафи в дитячому театрі просто зв'язуються з дотик сцени: малюк намагається допомогти мамі покласти на пальто. Сьогодні, всі ці татикетні обряди для Дениса абсолютно натуральні і знайомі. Звичайно мені подобається. Я, як мій син. І Я не соромлюся сказати йому. Він знає, що я завжди готовий зрозуміти, слухати, підтримувати його. Я знаю всі свої справи та проблеми. Він дуже хороший на шахті, теж. Я ніколи не прагнув бути дитиною, недоступним для підлітків, інформування та командування, покарання та дивності. Або покоївка готова виконати будь-який змій. Я завжди хотів бути другом. Я не ліпить її. Я не хочу, щоб він зробив, що я не зробив. Я хочу жити свого життя. Цікаво йому. І за це, без дрилі і чуйності, без примусового руху до мугів і музики, і поступово і неперевершено, я «пробити» йому всі нові хобі. Для того, щоб мати якомога більше їжі, наскільки це можливо і варіанти вибору. "Як ти зацікавився цим?" друг запитав. - Моя Саша починає розповідати мене про її комп'ютери, тому я відразу ж закохався.
Я не розумію питання. Мені дуже цікаво! Зачарований астрономією, ми пішли дивитися на бінокулярних ділянках на зоряному небі вночі. "Я хворий" з какті - весь вільний час був проведений в магазинах. Разом ми приклеюємо акваріум і замочуємо кожну мертву рибу. Ми шукали нашу локшину. Вони навіть зробили це разом!
до Що ви робите? Старший і більш досвідчений мене. Дитина тримається на вас так багато, що ніхто не може зв'язатися з вами. Ви ніколи не будете жити після розлучення!
Я не думав, що він не має монополії на мамі. Він знав, що його мати мав особисте життя. Я часто запрошував. Він взяв його без ентузіазму. Але тепер він жартує, що живе все життя в умовах доброї конкуренції, тому він дізнався, щоб зануритися всі мої знаряддя. Він також знає, що він не може відчувати себе погано, якщо його мама щаслива.
до Звісно, мої неспокійні сусіди саркасно, дитина повинна бути відповідальною. Ви не подивитеся після нього: боулінг, спорт клуб, перукарня. . .
Я не шукаю! Я навчаю себе в часі. Я не перевіряю роботу. Я знаю, що він буде робити без нагадування. Я не завжди запитую про сорти. Тому що я впевнений, що я чую про «великий» п'яти. Я не можу навіть піти на батьківські зустрічі. Тому мої ідеї про освіту не вписуються в шкільну собачу. Я знаю напевно, що я не готую його трикурсні обіди щодня, я не промив мій шкарпетки, і я не поспішаюсь, щоб вижити його штани. Я бачу за свій час і сили. Але я відкладаю весь бізнес, всі дати, всі горячі речі, щоб читати поезії з ним, поговорити про любов, про дружбу і зради, або просто чому Ірка з паралельного класу прийшла до школи сьогодні з бордовим волоссям. . й
Автор: Наталія Андрєєва
Фотозвіт: Шопінг
«Я затишна мати. І самогубно і безтурботно.
20 речей, які навчають мене
10 думок Папи Франциска
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-veschej-o-kotoryh-nam-ne-rasskazyvayut-nashi-mamy-883610/