Зробляй маму з вашого життя... Або важливість слів

« » » » » » » » » » » » » » »Я хочу взяти мами з мого життя..."Я сказав, що я можу зрозуміти її слова. й

Розбирання ...

Коли я говорю про цю розмову, я отримую гусячого.

Чилі я?

Це історія про важливість наміру. Або ж, важливість формування ваших намірів. Кожна людина «запалений», кожен «прочитаний». й

Вони знають, що при формулюванні цілей мозок ігнорує, пропускає без читання.

Погані помічники в плануванні майбутнього.

Вони знають, що кожна людина сформульовує свої наміри для себе, і намагаючись зробити це для хорошого іншого є порожньою окупацією.

Вони знають, що важливо перевірити свої бажання та цілі для «зеленості» щодо їх навколишнього середовища та суспільства.

Так, кожен знає багато...

Але коли мова йде про це, це знання іноді зникне. Це почуття, хоча. Розвивається тільки те, що навчається.й Знання, які не стали навичками, а потім не пройшли в стійку майстерність, і залишаються лише інформацією. Не проголошено. Така інформація про найвіддаленіших полицях пам'яті зберігається, або навіть відкинувся неглибоким, як непотрібним.

Так вони літають з усіх боків... словом (Я даю приклади, щоб зробити це чіткіше, що це про).

Про "не" частину:

"Я хочу, щоб ви не хворіли!" Що таке, що люди хочуть зробити?

"Я хочу тримати програму." Або ж краще побажати себе: «впорається з програмою», «зберегти» з ним, «намагатися вчасно» з завданнями програми?

Або ще більш блискучо, коли один сформульовує наміри через «Я не хочу»:

«Я не хочу бути заподіяними. й

«Я не хочу йти з цим проектом. й

«Я не збираюся бути нянькою для них». І так далі.

Мозок в цей момент надішлемо фіерне привітання і хірургам, щоб розповісти йому те, що "Я хочу" і що "Я збираюся" зробити. й

Детальніше про дієслова в минулому десятисі:

Я хочу мати сім'ю, стабільну роботу.

«Я це так, що все в моєму житті буде добре. й

Старий жарт приходить до розуму, ви не можете думати про краще прикладу:

Стара людина зловила золотою рибою. Вона сказала:

- Запитайте, що ви хочете!

- Я хочу мати все! - Гранпа прагне до радості, не збирається обмінюватися на дрібні речі.

- Заповнений!

Він повертається з цієї риболовлі в антисипації дива, а місце, де його клаптований шак став порожнім. І покинутий сад зникнув, і бідний дворик, і худий коров ... Це все пішли. І просто замітка на землі: "У вас все."

Немає нічого додавати. Візуальна ілюстрація.

Я можу легко дати вам мільйони прикладів цього. Як сформульовані наміри та цілі не для себе, а для інших:

"Я хочу, щоб він зрозумілий ..."

"Я намагаюся зробити її ..."

"Це важливо мені, що вони ..."

Зручність.

Якщо це "робоча" бесіда, я завжди раджу "все інакше". «Я маю право на таке «пошук». Коли так само, як і на корені, тільки через порожню форму, всі плани і наміри відразу загрожують, і тут починається пошук того, що це до «співати себе»?

Так багато відкриттів супроводжують цей пошук! Іноді ця розмова є достатньою для людини, щоб бути більш уважним для слів при формулюванні намірів.

Ну, про те, що тест на «екологічну» при уточненні ваших намірів, варто трохи прокоментувати. Точка тут Важливо побачити, як досягти мети будуть впливати на інші. Або, як в знаменитому жарті, «Стоп!» І я буду щасливим і щасливим. Або історія, яку я почав з цього. Про екологічні наміри.

... Аудиторська аудиторія, яка була спеціальною для мене – директорів шкіл, вчителів, педагогів. Номер розрахований на двохсот осіб. Про теми, пов’язані з психологією взаємодії та спілкування. Дискусійні ситуації. Зацікавити учасників та розпочати активну участь у обговоренні та питаннях, які стали запрошувати – це ще більше, ніж інші. В кінці, коли «ми розуміємо один від половини слова», коли вже сформовано спільне «концептуальне поле», питання почали переходити до самого особистого: будинку, сім’ї.

Як боротися з мамою? У першому рядку виникло питання.

Дівчинка, яка попросив його, очевидно, дуже хвилювалася. На мою пропозицію з’яснити ситуацію, що вона захотіла боротися, вона емоційно розповіла мені, що її мама зберігала її в живоплотних рукавичках, і вона сильно постраждала від неї. Моя мама завжди мала «правощі правила», моя мама завжди знає «як краще», позбавила її дочку права на власну думку і повернула її за кожну помилку. Такі спогади залишають з дитинства. Її мати дозволяти їй йти тільки недавно, коли вона перевернула її увагу на її вирощений дідусь. І тепер історія повторює себе:

Я чую її розмову з нею, роблячи її їсти, робити її домашнє завдання, носити теплі колготки. І раптом я відчуваю, що я впадаю в стопор, як якщо я знову прив'язував руки і стопу. Я хочу, щоб ваша дочка від цього. Я сказав мій мама багато разів. вона відхилена. І він тримає водіння будь-яким чином.

“Показати” – що це? – Я сказав.

- Добре, емоційно, звичайно ж... Коли він був над, вона сказала, мама, зупинитися! Ми розберемо його без тебе. вона доросла і може вирішити себе. Я часто хотів сказати: «Мама, я виготовляю свої викладання». Ви замкнете мене, тепер ви хочете заповнювати її? Я хотів сказати, що іноді. Ні, я не зробив. Кричить. Мама застібається двері. Ми не були тут. Тоді, якось, все було забуте і все було нове.

до Яке питання?

Про те, як передати свої емоції, не знищуючи себе або співрозмовника. Я шукаю відповідь на весь день, і я не знайшов його.

до Що таке питання?

Питання: Як сказати, якщо Вона не штовхала? Як ви спілкуєтеся, Не потрібно Чи допомагає вона? Як шемале Від неї? Але я мій мама. Я не хочу боляче вас.й

Чи знаєте ви? Спіймана, де є причина для свіжу. Так я почув її і сказав: "Осіть його по-різному." Вона була плутати...

- Така допомога не потрібна, і що потрібно?. - Я почався з натяком, - Я не хочу відірвати маму, а потім що хочу? Яка ваша мета?

- Мета Дистанція Для видалення матері з моєї дочки.

У мене є холодний на спині ... Я не чув. Вона прийшла трохи ближче і попросила мене повторити її.

до Я хочу взяти мами з мого життя... Починала сказати, що кожне слово для мене з паузами і голосно.

Я збираюся трохи далі, щоб отримати трохи ближче:

до Ви чули себе зараз? - Я не дозволяю їй закінчити і повторювати в шістнадцятому: «Ремонт». Мама. З життя, це дійсно ваша мета.

Судденно є тиша в залі, яка зазвичай називається «додатком».

Вона була збуджена. Почула, що за її словами. Адже неважливо, що вона говорить, незалежно від того, що слова вона обирає, якщо вона сформульовує для себе мету її заяви, вона буде читати в усьому: в словах, інтонаціях і в жестах. І це те, що ми говоримо про весь день.

до О, що жах... Це не те, що я...

Але До тих пір, як ви вказали ваші наміри таким чином, всі ваші заяви, незалежно від того, як ви правильно вибрати слова для них, будуть працювати для вашого завдання. Почати з метою. Слова прийдеться.

- Я не хочу моєї мами... Ой! Я хочу мій мама ... Ой! Важливо, що моя дочка... Немає, важливо мені, що я ...

Вона думала. У номері все-таки спокійний.

- Ви знаєте, - після короткої тиші вона продовжила, - Я раптом думав: ця строгість моєї матері загартувала мене так багато, що моя дочка і я її загартування більш ніж достатньо для двох. І я можу впоратися з ним. Як отримати це до моєї мами зараз?

Тон був дуже різним. Погляд став м'якше, роги знизилися.

до Так, ваша мета? - Я стояв землю.

Я хочу сказати мій мама, Я дуже вдячний їй за те, що багато енергії в мене. Я маю повну впевненість, що я можу бути однаковою матір'ю. Хочу відреагувати вас, що я досягла успіху, бо я виріс у класі. Тексти пісень, а це означає: І я буду звичайно поділитися з дочкою все, що вона вставляла в мене, мій сильний, любляча мати.й

Контакти Тестування: Спасибі і пережити на

Завжди приділіть увагу своїм почуттям!

Звичайно, її сльози розкочуються. Звісно вона не єдина. Я розмовлявся в тремтячому голосі. Але це болісно відверто відбиття. Просвітлення. Знайти

Подарунок!Подарунок, як це іноді. Вони хочуть бути спільними.Шприц.Видання

Автор: Ірина Рижкова

Джерело: irinaryzhkova.livejournal.com/7359.html