7 хороших причин, щоб вижити стосунки з матір'ю

, Україна

Погана мама: чому любов її? Відповісти ідеальний вид, торкнутися, вдалий мама легко. І справжня мама — алкогольна мама або мати, яка покарана і збити її ремінь — важко і навіть неможливо. Чи можна любити таку погану матір, поважати, бути вдячним? Я відповість: «Це не тільки можливо, але й важливо для любові!» Ми не потребуємо нашої матері, але самі. Якщо ми не любимо і поважаємо нашу маму, ми не робимо її гірше для нашої матері. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це особливо вірно для жінок, тому що довіра відносин з матір'ю є основою щастя і гармонії.

Ось сім причин, щоб цінувати ваші стосунки з матір'ю:

1,1 км Прямий шлях до жіночого щастя! Покажіть мені, що ваші відносини з матір'ю і я розповім вам, як щасливі ви. Це те, що я навчився з широкого асортименту жінок, і мій особистий досвід. Є багато тренінгів для розвитку фемінності. Однак я переконаний, що потрібно починати з початку - з побудовою відносин з матір’ю. Це основа жіночого щастя. Чому не ваша мама і не чоловік? Оскільки мама є земно реальним виразом жіночного принципу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми з'єднуємо з жіночим елементом нашої сім'ї, який багато мільйонів років. Ми починаємо цінувати почуття, емоції, стан відпочинку, і наша свідомість розкриється до нас, що було раніше закрито.

2,2 км Здорове тіло є обов'язковою ознакою самолюбіння, красиве тіло також є відображенням значення миру і любові в серці жінки. Жінки хвороби - серйозна ознака напружених відносин з матір'ю, що ми відхиляємось, не приймаємо, що ми реагуємо. Якщо ви відмовляєте своїх батьків за те, що ви приносили неправильно, не завадили вам значення жіночого принципу, нічого хорошого прийде з нього. Батьківський прояв в цьому житті є їх кармою і долею, і ваша карма є вашої реакції на свої дії, ваші думки і дії.

Ви починаєте приймати відповідальність за те, що відбувається з вами, скоро ви будете жити щасливим дорослим життям.

3. У Уявіть мудру зрілу жінку. Це любов і мир. Вона є на позитиві, на довірі в світі, і світ приносить її все краще. Часом на своєму шляху є агресія, відступ - за цими негативними емоціями і проявами іншої людини вона бачить свою слабкість, його біль. А тому, що вона жінка, вона може прийняти це біль і випробувати її в серці. Це біль, який навчає вас відкрити серце. Якщо ви думаєте, що жінка любить, вона може сперечатися з іншою жінкою, як її мати-в-право? Якщо ці жінки мають упередженість до чоловічих енергій і дивляться один одному як суперників. Вони не бачать негативних проявів звичайного болю людини.

Головний жіночий м'яз є серцем і важливо його відкрити, повагу і оцінити себе і ваших близьких.

4. У Ми любимо, що чоловік заробить багато, надаємо сім'ю. Що ми робимо для цього? Пілім, дарувати поради, критикувати, покласти приклад сусіда на Лексус. І не працює. Крім того, вона позбавляє нас від миру і щастя. Є ще один спосіб любові. Створюючи цінність жіночності в собі, будучи в стані любові і миру, жінка інтуїтивно починає вірити правильно: не критикувати, але надихнути чоловіка, не турбуватися про гроші, але вірити в успіх чоловіка! У стані конфлікту з матір’ю неможливо зрозуміти, що відмінна внутрішня сила справжньої любові дає - пацієнт і прагнення. Навіть просто холодний, проціджений зв'язок з мамою вже блокує потік жіночої енергії, яка протікає через нас.

Відчуйте своє серце Вашій матері і ви відчуєте, як світ стане доброю для вас, як достаток і благополуччя в сім'ї!

5. Умань Затишний будинок, щаслива родина Що таке свято? Це не поїздка в гори або на море, це почуття прийняти, коли ви в тілі і душі. Це те, що ми любимо. Де можна знайти силу прийняти недоліки близьких – чоловіка та дітей? Відповідав, що я знаю через прийняття і поважання моєї матері, поновивши її як старша і життєрадісна людина. Зрозуміємо її слабкості і приймає їх з любов'ю, без суддю або зарозумілості. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ці якості є основою щасливої сім'ї. Сім'ї, де дружина поважає чоловіка, і він щасливо бере відповідальність, де діти поважають батькам.

6. Жнівень Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми починаємо слухати наше тіло, наша інтуїція. І в цьому дуже жіночному стані легко вирішити, чи працювати чи не працювати, і якщо ви працюєте, де і як. Починайте з невеликим кроком до успіху, щоб ваша внутрішня гармонія була теплою і вдячністю про вашу маму. Не дуже пізно, щоб побудувати і поліпшити ваші стосунки з матір'ю, незалежно від того, як старий ви є.

Анімація з матір’ю надихає жінку, вона має сильні та нові можливості в житті - ті, хто ніколи не підозрював перед.

7. Про нас Багато жінок знають, як зачарувати чоловіка, зробити яскраве враження, і в той же час тримати цю чарівність не менше декількох років життя разом, не кажучи вже про десятки, тільки кілька може. Це найважливіший показник фемінності. Чим більше жіночних, місячних енергій ми маємо, тим простіше для нас будувати довгострокові відносини з чоловіком і іншими людьми. Для збільшення кількості місячної енергії в організмі можна подбати про себе, обличчя і тіла, можна танцювати, співати. Є багато способів, важливо як отримати енергію, так і зберегти його в собі. І близько, довіряє стосунки з матір'ю допомагає зробити це кращим. Якщо в думі про вашу матір, ви відроджуєте, гнів, то всі накопичені місячні енергії відразу ж втечу з організму. Роздратування. Попередження, що ви відправляєте з вашого серця на стабілізатори вашої матері, зберігає жіночні енергії в вашому тілі.

Якщо ви хочете поліпшити відносини з матір'ю, спробуйте почати просто - поговорити з матір'ю про її справи, життя, попросіть про своє здоров'я. Перед тим, як говорити, робити медитації на рівні і інтимності з матір'ю. Зняти напругу від ваших відносин, звільнити своє серце від тягару минулих граян і допомогти прийняти з любов'ю всі слабкі сторони і недоліки вашої матері. Закрийте очі і зробіть образ вашої матері. Побачити в очі і уявіть, що ви повільно йдете до неї. Ви йдете і отримуєте меншу і меншу, і ви дуже маленькі, про розмір її серця. Уявіть свою маму, зробляючи вас, трохи, і поклавши тебе в серці. Поміряйте себе в серці матері і відчуйте, як добре, це бути з матір'ю. Тепер уявіть свою маму ходити до вас, усадивши і перетворюйте на крихітну фігуру розмір вашого серця. Зробіть свою маленьку маму і поставте її в серце. Відчуйте, як добре, щоб тримати вашу матір'ю в серці і полюбити її. Все, що використовується для того, щоб бути стіною між вами, не має нічого спільного і єдності.

Навіть якщо ви цінуєте і поважаєте свою матір'ю зараз, завжди є вищим рівнем любові, що приносить ще більше щастя, достаток і чудес! Зробіть свій вибір! Видання

Автор: Elena Kondrashuk

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2014/11/7-zhenskih-prichin-dorozhit-otnosheniyami-s-mamoy/