Незрілий, який бере вас з сюрпризом

Всі проблеми, які я зіткнувся в моєму житті, а також ситуації, які я спостерігала в житті багатьох людей навколо мене, базуються на одному з причин - недолік зрілість в певних областях життя, і в цілому, це більше про духовну зрілість, про відсутність системи цінностей і правильне розуміння життя. «Якщо ви не знаєте, що ви збираєтеся, вам не сподобається вітер.» – Сенька

Якщо ви займаєтеся спортом, наприклад, важко уявити ситуацію, коли в середині доріжки ви закінчите з палива, і ви стоїть в середині поля і скажете: "Ох, я забув на заправці до змагання, відчуваю себе шкода для мене, поганий я невірний." Або ви пішли на морську подорож, а після пари днів ви ви ви виграли з їжі, і знову, "О, це це!" Більше їжі Ви повинні любити себе і дозволити собі зробити помилки, я хороша людина. І це також класно, наприклад, щоб піти в гори і забути ручну передачу, або залишити намет в домашніх умовах випадково, коли ви йдете походи з сім'єю. Ой! Який сюрприз! Ой! Продовжуємо! Ой! Що відбувається для всіх!

Так, це. І про себе, і про позитивне ставлення, і про помилки, які потрібно дозволити собі зробити, але ви знаєте, що, я думаю, що є час для навчання, і для серйозних речей – власне. У житті виникають ситуації, коли потрібно зупинити гру в маленькому скрабі, чарівна дівчина, солодка вагітна або якась інша чарівна дівчина. Ми повинні працювати, ми повинні рости і розвиватися, інакше, чому ми тут?

Дворічний, хто змащує кашу по всій таблиці, підвіконня компотувати на себе, сходження в суп своїми руками і вдається копати мобільний телефон в тій же пластині, поки ви йдете до плити на другий - це різновид солодкого, це не так? Ну, принаймні, ми сприймаємо такі ситуації, як необхідність зростання та розвитку нашої дитини. Якщо 10-річний 10-річний, він вже викликає нас непорозуміння. Якщо на 15-20-річному етапі, ви думаєте, «Чи не збігається з ладу в системі». І це не те, що ви не можете пустити його, ви можете, звичайно, просто мати якийсь шкоду в цілому. Щось про пропущені можливості, лаг у розвитку тощо.

І так я шукаю всіх нас, людство в цілому, ви знаєте, і я думаю. Для дорослих жінок і чоловіків, які говорять:

Ой! Я 30-40-50, і я 10-15 років з точки зору емоційного розвитку і духовної зрілості, якщо я тягнути, це добре, прохолодно, право? Це так дивний! Я така повітряна метелика! Я маю на увазі, я тримала дитину в мене, життя гарне !!! Я вплину !!! ?

"Матеріал любові"? Дати? Відповідальність Чи вірна дружина? Чи є діти? Збір дітей? Одружена? Заслужений батькам? Що ви знаєте? Яка робота в відносинах? Вам потрібно відпочивати, потрібно бути собі, потрібно бути більш ніжним для себе і людей, життя красиве, навколо веселки, хмара, сонце в небі !!! Я дихає, що я живу!!! Дивитися в цьому лісі, це луг, це все -- ah! ah!

"Розробити"? Читати книги? Розберіть рубу в голові? Отримати готовий до відносин? Робота тіла? Що ти робиш? Все Сауо! Пампасарааааам! Життя прекраснааааая!!! ?

«Зброя енергії від предків до нащадків? Чи маю на увазі, що я повинен прийняти своїх батьків? Любов Мама? З повагою Дад? Я не жертва поганого виховання? Як ми народжуються в сім'ї, які є нашою долею? Як ми заслугуємо? Як почати з себе, якщо я хочу хороший партнер? Нооу! Я вже так добре !!! Я добрий! Я маленька цуценя, я хутрішня кішка, мені потрібно взяти на коліна, пропрасувати і порізати.

Ммм. Ви знаєте, я за ніжність. Я для тепла, для любові, для красивих відносин. Я за щирість, щирість, дружбу, мудрість і світло між людьми. І я за зрілість. Для такої доброї духовної зрілості і глибини. Я для всіх нас, щоб рухатися якомога більш глибоко в нашому розвитку. Я на користь приходу до своїх батьків за порадами, бо вони не тільки жили більше часу на землі, але й живого життя, ненав'язлива краса серця. Я хочу бути прикладом для моєї дитини. Намагатися бути найкращою версією себе. Прийняти себе, так, але також підняти себе.

Тексти пісень, а це означає: Це страшно, що мій голова, мій дорогий люди. Ви знаєте, коли з якоїсь причини вам довелося розібрати і зібрати холодильник або якийсь інший складний пристрій кілька разів, розібрати його стільки разів, скільки необхідно виявити причину несправності системи, а потім зібрати його знову і знову і продовжити це до тих пір, поки він починає працювати хоча б задовільно, так що коли ви зробили все це з себе багато разів, то повірте мене, ви можете виявити проблеми системи в чужому обладнанні дуже добре.

І це не те, що ви уявите собі мегамайстер, немає бажання ремонтувати інші холодильники, просто ви легко зможете дізнатися в інших людей, які є або були у вас. Це секрет хороших професіоналів. І коли ви, прочитавши і слухавши величезну кількість матеріалів на зв’язках з собою і взаємодією з іншими людьми, працювати над собою і звільнити себе від власних шейків і обмежень, і усвідомити, скільки помилок в суспільстві відбуваються просто через нетримання, то це не до ніжності, ви знаєте. Не до точки ніжності. Читання книг, слухайте лекції, зміни поведінки та розвиваючу діяльність – це те, що нам потрібно спочатку.

Ми працюємо з найбільшою відповідальністю в нашому житті, від найглибшого царства, в якому приходить духовна зрілість: стосунки та сім’я. Я повторю ідею з перших постів - починаючи від сім'ї і має дітей не проблема взагалі. Не проблема взагалі. І це не займе багато мозку. Щоб бути гідною людиною, бути хорошим сином або хорошою дочкою, бути хорошим братом або сестрам, потім дружиною або чоловіком, потім батьком або матір'ю, потім грандіозним Щоб грати з гідністю, кожна роль присвячується нам життям, щоб жити в повному обсязі кожного епізоду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Зробляючи гроші, купуючи квартиру, маючи дитину, будувати відносини, бути хорошим для когось і погано для когось не проблема, ви знаєте. Не проблема взагалі. Зрілий в одній області не проблема.

Життя глибокого і духовного життя дійсно важко. Щодня робота над собою. Для боротьби з травмами з батьківських взаємин, якщо це можливо, підготуватися до відносин заздалегідь, для дітей, безумовно, підготувати як тіло, так і дух, у відносинах взяти відповідальність за себе, для своєї сім'ї і для своїх дітей. Все про зрілість, ви знаєте.

Якщо ми не хочемо зріли, чому ми дивимося? Чи є це будь-яке диво, що один день ми зіткнулися з реальністю, яка показує нам вірне значення нашого життя? Незрілий, приймаючи тебе дивним? Дійсно? Ви просто приїжджаєте тут і зробіть вас дивним? Ви знаєте, я думаю, що життя є дуже переконливим, це дає нам багато можливостей і можливостей для зрілих, рости і розвиватися. Завжди є важливою частиною вибору.

Що ж, якщо ви поговорите про незрілість, збираючи вас дивувати в бізнесі та світі, це просто про оповідання: «О, ми маємо щось ГМО у всіх продуктах тут», «Ох, я живу в тілі, але не знаю нічого про це», «Ох! Є щось сколіоз, міопія і проблеми з психічною стабільністю у дітей по всій країні, але це життя, навколишнє середовище, що робити!, "О, є щось в Росії з сервісом та внутрішнім туризмом - не на всіх!" «О, що виробництво рису, в цілому все знизилося на дачі», «Ох! Питання безпеки харчових продуктів в країні з великою кількістю земель. Я маю на увазі, ви, де країна йде? Іноземці вийшли і все робили. Про нас Чи ми океї? Доброго дня! Ми приймаємо себе, любимо все.

Економіка не тільки про лідерство. Потрібні люди, які проживають на місці. На кожному робочому місці не можна досягнути зовнішніх методів. Про нас Це про безголовне керівництво, яке Робін Шарм пише про. Про те, що ви знаєте? Для того, щоб ви зрозуміли, що ваше життя відбувається з вами, кожен момент. І що ніхто не буде жити, крім вас. Ми завжди “наодинці і залишаємо самостійно. й

Яким буде твій кінець? Що ви пам'ятаєте? Чи має Ваше життя? Ви навчилися любити? Ви дозріваєте? Ви навчаєте себе? Або всі свої життя і рани для щастя ілюстрії, які нібито мають певну людину або групу людей. Або кудись ще зовні. Не є. Щастя починається з себе. Любов починається з себе. З вами дуже сильної сім'ї. І хороша країна починається з вас. Чудова планета просто починається з вас. Починати себе. Глибоко і чесний. І зрілість. Про енергію материнства і про сім'ю задньої для чоловіка. Чоловік про відповідальність за сім’ю та про дії. І все починається з себе. Написати його на аркуші паперу і перепрочитати його кожен раз, коли ви забудете.

«Сильна сім'я починається з мене. Сильна країна починається з мене. Красивий світ починається з мене. й

Я хочу, щоб ви зріли. І мудрість серця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Бажаю, що ви коли-небудь