339
Мама можуть бути ревніми, теж.
Марина - сорок. Мати Марина – шістдесята. Все життя Ірини Івановни було добре. вона була любов, коли вона зробила щось добре, навіть відмінно. І помітив він. вона середня в сім'ї п'яти дітей. І зовнішній вигляд не помітний, сірий. І кожен п'ять зробив свою дуже помітну фігуру в сім'ї, де її батьки без освіти, і сестри і брати є С.
Щоразу в кінці шкільного року, то момент слави чекав її. Гарна дівчина. Наречена батьків. З повагою, Для цього правду приходили брати і сестри. Але що момент був гідним. Займаючи дихання, вона чекала травень знову. Вона буде найкращою. Вона буде бачити, похвалитися!
Тоді вона втіла, що вона може бути розширена. Якщо ви робите те, що ваша мама просить вас зробити. І зробивши це добре. Навіть якщо вона не просить. Поки вона спить, вимити будинок, випікати коржі. Мати стоїть і хвалізує, як приклад. Вранці молочна корова годує курку. І коли мама починає одягатися, розкажи її, і ви можете залишитися. Отримайте трохи любові знову.
Я боївся розчарувати мама, тато. Я боявся падати в грязь. Поза «69»
Ось як вона зробила все в її житті. Ще десять. Я ніколи не відмовлявся, я допоміг всім. Хтось дасть вам гроші, навіть якщо у вас немає достатньо. Допомогтимемо ремонт будинку. Одне з гонни приймають їжу. Навіть якщо у вас немає нічого.
А потім вона стала мамою. Одна мама. Чоловік не може стояти її досконалістю. І навіть коли я пішов, я не можу сказати нічого, але, "Ваша досконалість робить мене хворими." Друзі Ірина Івановська затишна. Бо він коза, і вона розумна дівчина, відмінний студент і просто супер жінка. Вона зробить її, і він буде йти. Мама і Дад, звичайно, були розчаровані. Що вона обрала чоловіка і не тримала сім'ї.
Дійсно. Він не пропустив в спирт. Вона зробила її. Підняти дочку. Альона. Спочатку працювала в школі - в одному класі Маринін. Тоді вона побудувала кар'єру на вакансію, вона не захопила. Вона ніколи не була одружена. Я подарував життя дитини. Хоча були спроби, все закінчилося сумно. Ось як вона перестала намагатися. Однак здоров'я все складніше - від нездатності висловити і відмовитися від болю в горлі. Він завжди був там, і там.
Марина виросла смарт. Мама. Але характер був... Хто сказав, що це мій батько. Катала гістерична, кричуща, боротьба. Шамінь. Ось чому Ірина Іванівна думала. Так давав її друзі. Шамінь. І Марина не думала нічого. Вона просто бажала її мама, щоб побачити її. Стоп намагається бути ідеальною мамою. Я просто виглядав її в очі.
Що б побачити? Ви щасливі, що ваша мама є настільки чудовим? І одягнеться, і в дитячому садку допомагає, і вона заробляє для квартири, і її дочка виростає самостійно. Ноп. На очах Марина, самотність. Просто два з вас. Я маю власний досвід. І дочка в дорозі. Висувка, гасіння. Нова сукня зшита. Малюнки на свіжоклеєних шпалерах. Це не так добре виглядає. Вона виглядає як тато. Очі невеликі, ніс великий, ніжки кроковані, зуби кроковані, палички для волосся ... Всі тато.
«Я тут!» Моя мама зновує і знову. Він робить його на п'ять. Захоплений вона. І Марина знову лютий її флоком. Ви навчитеся гірше, ніж мати. Ви дієте гірше. Ваші руки не виростають звідти, твої мами! Якщо вам не було, вона зробила своє життя.
Найважчим для Марина стала невідповідність картин. На шляху інші побачили її і шлях Марина побачили її два різні люди. З кожним іншим, вона була доброю і без проблем, завжди допомагаючи і посміхатися. Активіст батьківського комітету, гостинна господиня, всі діти в будинку живляться пироги. Але негативність накопичується, і завжди виливається на дочку. Тому Марина пам'ятає, як її мама відварилася з жовчю і постійно псувала всіх за спину. І в цілому вона взяла всі труднощі на дочку. Ні один ще мав будь-яку ідею, що це майже свята жінка знав, як одягнути, приниження і послухати всіх навколо неї. Немає одного, але Марина.
Вирощується Марина. Згодом вона навчалася адаптуватися. Я спробував зробити все чудово. Вона в змозі зробити це, якщо вона не була навколо. Вона завжди була гірше з матір'ю. Ступінь, потворна. Немає здатності, не талантів, немає продуктивності.
А потім одружився. Я зробив все, що я міг – не ідеальний. Але, як тільки моя мама потрапила в квартиру, вона відірвала в жаху. Тут рага погана, є пляма, тут горщик поганий, їжа несолиться, торт не запечений. Бо мама була ідеальною. У будинку і на роботі. В особистому кабінеті нічого не було - але тоді напевно тільки тому, що він не виходив ідеально, і якщо не хотів.
І Мама нагадувала Марина весь час, хто царював. Що ви не помилилися, а не там... Скільки років Марина боялася цього, скільки років вона воювала... Все в її житті було радісно. Чоловік, два діти, улюблена робота. І тільки це дитинство страх, щоб соромитися мій мама не дозволяла мені розслабитися.
Що думають про мене моя мама? Якщо я не збираюся і отримаю дитину в дитячий садок, мою маму скажуть, що я лазу. Якщо я ще не годую гостей, то я знаходжу. Якщо я не промив підлогу, я брудна. Якщо я їду до ліжка раніше, я самою. Якщо я купую сукню і потрібно грошей на ремонт, то я проживаю. Чудова мама.
Але один день щось відбулося. Що змінилося життя Марини. Вона побачила причину і розуміла. Зайдіть його. У цей момент мій мати був ревнощим. Проста жіноча заздрість. З одного боку вона була щасливою для своєї дочки. З іншого боку, вона хоче жити так.
Він ніколи не був чоловіком, ніколи не мав шанс розслабитися. Марина має чудовий чоловік.
Кожен ревній. Чому мама гірше інших жінок?
Ірина Івановна має лише одну дитину, вона буде схожа на другу, але ні з ким. Марина має два.
Мама хоче підняти дочку з батьком дитини. Але це не було. І чоловік Марини – це чудовий батько.
Про себе, але вона завжди намагається бути хорошим для всіх. Тому він не може лежати в широкому денному світлі. Я хочу, щоб дозволити собі.
Мама мріяла про роботу для задоволення. Вона повинна заробляти на себе і її дочку. Моя дочка тепер майже домогосподарка. Він зв'язує щось з улюбленим гаком, продає його, і це все. Чоловік живить всіх.
Мама хоче не турбуватися про оцінки інших. Але вона не може. Але Марина кан. Ви не можете сказати, і ви можете боротися. Єдина людина, чия думка є її матір'ю.
І коли ця реалізація прийшла... Марина відчуває себе краще. Набагато простіше. І тоді вона усвідомила, що вона була ще ревною дочкою, яка має таку любов і турботу батька. Вона захочила тато, як і раніше. Після другої реалізації було створено зв’язок з дочкою. Нарешті.
Після першого, мої стосунки з матір'ю змінилися. Останнім було розуміння, прийняття, усвідомлення та любов. Працісно, любов прийшла після прийняття і розуміння. Побачити чоловіка з долею в матері є найважливішим кроком до прийняття.
Автор: Ольга Валяєва
Джерело: www.valyaeva.ru/mamy-tozhe-umeyut-zavidovat/