Чоловіки віком більше...

р.

Я зустрілася з літньою жінкою. Поліна Андріївна була п'ятдесят-п'ять років, а вранці і ввечері вона прогулялася в парку, біля нашого гуртожитку, її собаки, невеликої породистої собаки.

Іноді вона приєдналася до літньої людини з аналогічно похилого флегматичного вівчарства, а в той момент, коли людина не була там, вона з радістю поспілкувала мене, якщо вона побачила мене кудись на лавці.
Поліна Андріївна була в глухому сенсі - її чоловік загинув двадцять років тому, і діти мали власні сім'ї. Однак, вона не здивувала життя на всіх, навпаки, вона була від породи тих людей, які щасливі, незалежно від чого.

Було помітно, що людина, з вівчарою собакою, не байдужа до Поліни Андрєєвни - варто відразу побачити, які очі він виглядав на неї і як ретельно підійшов під ліктя, так як все відразу стало ясно. Тим не менш, Поліна Андріївна лікувала його дуже тепло.

Одного разу я дізнався, що він, людина, ледь. І якось, з неї, вона вирішила, як вони кажуть, щоб відкрити очі Поляни Андріївни. Я запитав, чому, якщо вони мали таке взаєморозуміння і чітке взаємне симпатія, чому не відмовляють? З тих пір, як вони мають місце, щоб жити разом.

І сказав Поліна Андрєєвна одне, реальне значення якого прийшла до мене багато пізніше. Вона посміхалася і сказала, що вона вже давно замислювалася про це, і він, власник вівчарки, дійсно був теплий, але... вона п'ятдесят-п'ять років і з'являється в цьому віці, тільки додаючи її турботу.
І це єдиний, хто дійсно вигідний від цієї спілки є її старий друг.

Тоді наша розмова була перервана витримкою, а потім я ніколи не знайшов спосіб запитати, що вона означалася.

Перший раз я зрозумів це, коли я був близько тридцяти. Я говорю людям багато, і я насолоджуюсь ним, і вона повинна бути дивною рисою голови, яка змушує мене думати про життя багато.

Ви знаєте, я прийшов до висновку, що природа зробила велику сміятися на нас, роблячи нас абсолютно різними, а не тільки нашими тілами, але наш мозок. І з цих невідповідностей зростає вічна драма життя.
Отже, скажемо, що середня дівчина думає про до двадцяти років?
Це легко. Середня дівчина не хоче бути самостійно. Вона хоче мати кохану людину, ідеально - піти з цим чоловіком до реєстру, дати йому дитину, або краще два, і жити довго щасливою і доброзичливою сім'єю.

Що думають про середній хлопчик перед двадцять п'ять?
Це очевидно, але я даю вам підказку. Не дарма, що фраза «поки не знімається» наноситься набагато частіше чоловікові.
Хлопці вітрові. Ні, вони, ймовірно, також хочуть мати дівчину, але краще мати кілька, і про те, що йде до реєстру, і мати дитину, і взагалі, для самої частини, немає питання.

Але це займає п'ять років. Або 7. Або десять. І всі зміни. Для хлопчиків раптом приходить розуміння, що дівчата, чергуючи з калідоскопічної частотою, це, звичайно, смішний, але ... вимагає занадто багато - і не стільки матеріалу, як моральний. В даний час ви збираєтеся літати, поки ви йдете через це ціле попереднє ліжко ритуалу полум'яного танцю ... і в кінці, це досить багато те ж саме.

Ви повинні отримати і шукати когось. Для чого? Для сексу смішний. Дуже смішний. Все стає важкою і ледачою з віком. Саме там, де реалізація надходить, що це дуже свобода, які так боїться втратити свою молодь, є насправді хто.

Для тридцяти і безкоштовно - перейдіть куди завгодно. Ось чому б не їхати. Що, дійсно, ви отримаєте і піти в шинку і сидите там і подаруйте пиво або щось і подивіться? Або сайт знайомства? А потім переконуйте її, візьміть її на прогулянку - і це необхідно, чи варто це зробити?

Для тридцяти і безкоштовно, робити те, що ви хочете. І виходить, що небагато робити. Особливо ввечері. І ви сидите, подряпини живіт, старатися на телевізорі і пам'ятайте, хто ще в блокноті - і ви вже зайняті, або все це було і було, і не хочете більше.

І раптом настає на вчорашніх хлопчиків, які розміщують ігри, кожен раз з свіжою птицею, звичайно, не поганий, але ... втомлений, і цей птах також потребує кудись взяти.

І ви вже, трохи побили життя, просто хочете спати більше і ви, як і раніше рідко, але вже заспокоює десь в спині.
І навіть це головне - Я вже хочу когось, щоб просто варити вас, що борщ, смачно, поливати його сметаною, і дивитися, посміхатися, як ви, голодний, прийшла від холоду до теплої квартири, сидіти і плести її на обох щоках. І до пекти з втомленими пельменями, довгими пульверизованими в морозильній камері.
А потім хтось приніс вам чай.

А потім відкладаємо чашку і пластину після того, як ви не повинні мити їх. І точка навіть в пластинах і не в борщах, але в тому, що хочеться приїхати в квартиру, в якій хтось чекає. У квартирі, де з'являються ваші сорочки чистими і прасувати себе, де ваше ліжко вже очищається кимось, і на підвіконня відсутні сантиметрові шари пилу.
У квартирі, де вона просто тепла і затишна.

Тексти пісень, а це означає: І раптом приходить усвідомлення того, що дуже секс ви були chasing тепер більш регулярний, ніж ви, і ваш одружений друг. Бо ви все ще повинні знайти його, цей секс, і друг, є, завжди поруч з вами. І хоча його дружина не ідеально, і вона не модель, і вона отримала боки і живу, але вона просто там.

Я помітив довгий час назад: вік трохи більше тридцять є рубіконом, після чого незрівняні чоловіки масивно хочуть отримати одружений. Вони раптом розуміють, що не так добре, і починають серйозно виглядати і виглядати.

І ось виходить, що природа є великим жартом! – сміється на всіх. І я сміхався з серця.

Виявляється, що немає одного на маррі.
Молоді птахи дивляться більше і більше до того ж юних ковальників (який потім «без виходу» залишить їх з дітьми), і чому пекло ви, старий тридцять-п'ять-річна кінь, з першими зв'язками в своєму волоссі, зданий молодим дівчатам?

Ну, якщо ви були надзвичайно багатими, ви будете принаймні джипа і багато грошей.
Ні, ви - допускайте його! -- абсолютно середні, ви йдете до роботи з дев'ятого по п'ятницю, і ваша заробітна плата однакова, середня. І ви розумієте, що якщо ви починаєте сім'ю, то для того, щоб ви живете нормально, ваша жінка повинна також працювати, і якщо ви тягнете все, то з великою складністю.

Ні, юні кокерелі, які молоді вініри виглядають як бідні, так як ви, але вони, кокерелі цих, мають велику і незворотну перевагу: вони молоді. Ви не знаєте більше. І ось чому молодші дівчата не списали тебе з блондинами.

І ви починаєте шукати старших жінок. Вони також добре і влаштовані як вино, і чітко знаю, як варити той же борщ і ...

І тут, де чекає головний амбаш. Вони старші жінки, вони вже занадто "запалені", щоб просто бути з вами. Просто тому, що ви

Вони вже були п'яні в цьому житті, вони вже розлучалися вперше і витягують своїх дітей, і найголовніше, вони розуміють все занадто добре, що сім'я не тільки простота бути, але і сорочки і шкарпетки і пил на підвіконні; і що людина поруч з ним є ще одне занепокоєння.

За винятком чоловіків, жінок досить. Особливо якщо діти.
І вони не дивляться на те, як ви шукаєте і як cocky ви, вони дивляться на те, що ви можете дати в поверненні для догляду за собою і для цього борщу.

Ви не можете дарувати мені.

Зарплата Не бути безглуздими. Ви середні, вона також, і тому заробляє не менше, ніж ви (і іноді більше), і тому тільки ви отримаєте користь від цього об'єднання: вона забезпечить себе без вас, тільки зараз вона буде мати більше господарських хорів, оскільки історично це сталося: господиня завжди жіноча.
І що вона може бути відкладена пізніше, або не робити взагалі, тепер ви повинні зробити, тому що є ви з борщом і сорочками для прасування.

Секс? Смішні. Тільки вона глянла сексуально, і вона повинна, і вона повинна, і ви захоплюєте, і зараз ви ледачі один раз на тиждень, досить відчувати серена.
Але не достатньо подбати про вас за решту часу.

Що ви зателефонуєте "hands"? Скільки рук потрібно в квартирі? Приїжджайте, не будинок на дачі. Чи правда, що руки золотисті? Чи варто попросити вас в десять разів до того, як ви потрапили, що доведений ніготь? Зареєструватися

Людина в будинку, яка захистить її від проблем життя? Ой-Лейл!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Так виходить на коло, якщо ви думаєте добре, що ви одружилися, отримайте борщ, сорочки і самодогляд, і вона ... додаткову роботу в будинку і, по-великим, іншої дитини. Просто дорослий.
І добре розуміє вона. Вона дивиться на вас більше, ніж ви дивитеся на неї.
«Ми вибираємо, так як це часто не збігається. . . ?

Там, на початку я сказав, що я розумію щось близько тридцяти.
Я зрозумів, що чоловік у своїх сердцях необхідний сім'ї більше, ніж жінка в своїх очах.

Природа жартувала ще більше. Запитати? Я скажу вам, це дуже просто.
Жінки психологічно сильніші чоловіки, це добре відомий факт. Жінки більш стійкі морально.

Так, людина є істотою пар, це напевно. Ми всі в нашому серці, але ми боїмося бути самотніми. А жінки бояться, теж. Але часто присмажений погляд на потенційну «людську наступну» і що привезтиме до життя жінки, які бояться. Крім того, жінки часто мають дітей в цьому віці. І вони з нею. Що про чоловіка?

І це люди у віці «для» сім'ї потребують більше нічого іншого.
І це люди, які, від самотності, часто починають пити. І вниз.

Ні, ми не говоримо про маргіналість, все стає все, якось не дуже необхідно, і просто не робить багато сенсу. Щоб досягти чогось - чому? Хто?
А особливо, щоб піклуватися про себе вже стає якось безкінечно.
Помістіть десять середніх жінок без чоловіків у віці сорок, а десять однаково середніх чоловіків без дружин, і ви будете розуміти.

Він був і завжди буде: чоловік, виготовлений жінкою.
І не просто - це жінки, які в кінцевому рахунку піклуються про чоловіків і їх, жінки, найчастіше тримати чоловіків поплавкою.

Так, хлопці, прямо зараз, візьміть свої примочки і поцілунайте дружини. Ну і ті хлопці, які мають їх, дружини.

І решта - добре, решта, Бог готовий знайти.

Джерело: talumala.com/en/mir-semi/on-i-ona/o-zhenshchinakh/5082-muzhchiny-v-vozraste-za