Що таке заздрість?

Що таке заздрість? Заздрити, коли ми порівняємо себе з кимось іншим. Порівняти між собою і іншою особою, і ми починаємо відчувати себе позбавленим, невигідним, недобрим. Ми забуваємо, що ми унікальний і неповторний. Немає іншої особи, як нам. Ми працюємо над тим, що ми працюємо над тим, що ми працюємо з нами. Ми не можемо і не повинні бути такими, як всі інші. Ми не хочемо, щоб кожен любить.

Виявляється, коли ми відчуваємо заздрість і порівняємо себе з іншими людьми, відхиляємо нашу унікальність, нашу божественну сутність. Ми починаємо прокручуватися по думці в нашій голові, як запис, який я не можу зробити щось, я не можу зробити щось, я не маю щось, так що я не так, не варто нічого, неправдивий, неправдивий, не красивий, жир і т.д. Тому заздрість є однією з семи смертельних гріхів. Ми починаємо думати про себе і людину, яку ми заздрили. Зрозуміємо, що ми бажаємо зловживати на іншій людині, щоб він був таким щасливим і викликає нас, страждаючи від своїх успіхів.

Заздрити породи страху. Деякі люди бояться бути успішними, оскільки вони можуть втратити друзів, які заздрять їх. Жінки можуть боятися бути привабливими, адже друзі та інші жінки заздрять свою красу і бажання зло.

Є багато прикладів, як ревнощі отрути наше життя. Але я хочу сказати вам, як краще впоратися з цим почуттям і як не заздрити інших. Що потрібно зробити, щоб розгладити енергетичні наслідки, які засвоюються кимось?

Якщо ви помітили від зовнішнього вигляду іншої жінки (наприклад, ви зрозуміли, що вона ревнощить від того, яка шуба ви маєте), розумово уявіть цю жінку одягнуті в хутрі більш дорогі і красиві, ніж ваш, уявіть, що вона щаслива і радісна, надішліть букет квітів і вашої любові. І ви помітите, що ви втратите страх бути загиблим і страх, що може статися щось погане.

У разі, якщо ви ревнощі кого-то, відразу ж скажете себе: «Ккас, скасування, скасування». І замість цього "Я можу це зробити занадто!" У мене є все! Відправляємо енергію своїм побажанням і цілям. В результаті енергія буде додана як вам, так і людині, яку ви вперше заздрили.

Відчуття заздрості, зокрема, виникає від того, що ви можете мати віру, пов'язані з тим, що ресурси обмежені і всі не вистачає. Якщо ви живете з держави, що Всесвіт рясний і вам потрібно лише побажати, а всі ваші бажання виконуються, то це відчуття недоступності всіх товарів пройде, а з ним відчуття заздрості зникне.

Джерело: svetdushy.ru

Джерело: /users/1077