Великий багаж незабутнього

Коли ми починаємо займатися емоціями, то часто виходить, що накопичили величезну кількість багажу неживого. І більшість з них не наші. Не навіть наші діти. Нерідко ми ретельно збираємо і зберігаємо емоції наших батьків. Це один з найбільш руйнівних сучасних трендів у батьківсько-чизних відносинах. І знову ж таки приходять:

• Хто гонна слухати маму, якщо це не так?

• Я не думаю, що це занадто важко.

• Мама буде відхилена!

• Мама перестане говорити мені!

• Мами збираються мати інфаркт або щось.

• Я хочу подбати про неї!

• Хто мені?

• Що про "перегляд вашої матері"?

• Що таке жаха?

483377

На мій досвід, вісімнадцять відсотків мами, що витікають негативності дітям. І невеликий і дорослий. І дівчата і хлопчики. Дати роблять це іноді, але набагато рідше. Більшість всіх, звичайно, страждають дочкою, які без своїх знань мати перетворюються в кишеничні терапевти і «подруги». Чим старша дитина, тим менша мама на цій темі. Здається, що дорослий означає, що він повинен і повинен. За моїм особистою статистикою (з питань літер та читачів), це найболючіша тема, адже вісімнадцятий відсоток дочок – якщо не більше – ставати зливом для своїх батьків емоцій, а «для їжі», без будь-яких «завдяків», і з серйозними наслідками.

Які наслідки таких відносин?

• Порушення ієрархії. Коли хтось дає свої негативні емоції, вони стають молодшими. В інших словах дівчат «доп» їхні мами. Генетична енергія в цьому місці зупиняється, що вона повинна. А потім є безліч різних скручень і наслідків.

• У зв'язку з порушенням ієрархії, самі дівчата залишаються незахищеними, без потужної батьківської задньої. Вони слухають все це, і вони не повинні йти, щоб ніхто не. Так само маленькі і безтурботні діти.

• Дівчата не мають достатньо енергії для власних дітей. Так, слухайте своїх дітей і довершіть свої емоції вже недостатньо. Що про дітей – чоловікові, теж недостатньо. Мама в повній мірі до ламки своїх мам Виснажений і ріпакований.

• Мами, які “тренуються” їхні мами, незважаючи на те, що діти перетворюються в терапевти. За інерцією. Не можна сказати, що немає терпіння. Вам необхідно поставити все десь, і тільки діти під рукою. Діти не можуть бігти, відвертатися від матері, і слухати її. І знову йде.

• Якщо ми слухаємо наші емоції, наші відносини погіршуються. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

• На прикладі, якщо ваша мама скаржаться на ваш батько, вона стає більш важко поважати і любити його. Якщо причина її неприємностей є ваш брат або сестра, то зв'язок між вами також нагрівається до ліміту.

• Не дивлячись на те, що дівчата, які “рескуштувати” матір, не можуть одружитися або зберігати стосунки з чоловіком, тому що вони приглушені, вичавлені і не мають нічого, щоб дати їм.

• Ви входите до потерпілого трикутника п'яти, і ви можете ходити по колах все життя. Не існує здорових відносин, на жаль. І вийшов з нього дуже складно.

• Батьки позбавлені можливості залишатися старшими, поважними і зрілими. Ви також можете вирішити ваші проблеми замість того, щоб вони за роки.

В короткий час для вашої доброти і впевненості, для зручності вашої матері і її явного спасіння, вам доведеться платити дуже високу ціну. Ви готові платити?

Якщо так, можна продовжити. Якщо ні, слід враховувати відступний план.

Але як ми виходимо з неї? Просто припиніть прослуховування. Фірмовий і міцний рішення. Зрозумійте, що це занадто дорого для вас і навколо вас.

Ви можете перевести це в жарт:

• Мама, я як молодий, як ви, як я можу знати і зрозуміти що краще, ніж ви!

• Мама, ви знайшли когось, щоб розповісти мені, я також яйце, яке не вчить курки!

Ви можете спробувати змінити тему або змінити розмову на щось інше. Ви можете не послухати, думати про себе, анотація від звуку, що надходить від вашої матері. Ви можете почати залити свої емоції в відповідь, від першої хвилини, кажучи, так, ви знаєте, що це відбувається на моїй роботі зараз! Покажіть вам, що кошмарно! Ви можете спробувати пояснити, що наслідки для вас і ваших психіків, а також для дітей (хоча вона не готова почути її).

Ви можете висловити свою позицію досить міцно:

• Ви одружилися з татом. Вона обрала його. Я не хочу почути про речі, які не хвилюють дітей.

• Дад не схожий на це, отримати розлучення.

• Мами, кожен раз, коли ви зателефонували Дад, я зупинюся говорити (і бути послідовно в цьому місці).

• Мама, будь ласка, залийте все це на мене, я не зраджу.

• Мама, я дочка, не подруга.

• Мама, ти великий і я невеликий. Це ваша робота, щоб надати мені підтримку. Ми працюємо для своїх онуків.

Ви можете запропонувати інші способи вирішення проблеми:

• Мама, ви хочете знайти хороший психолог?

• Мама, читати книгу, можливо, вона допомагає.

• Мати, щоб зізнатися і розповісти про це батько.

• Мама, підкажіть, що до вашої дівчини або тато.

• Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Поспішайте поставити тепло і любити в кожну фразу – стільки, скільки ви можете зараз. Тоді навіть сувора фраза не болить так багато. Стопіть своїх батьків кожен раз. Будьте послідовними.

Спробуйте зробити це з м'яким серцем, яке має любов до вашої мами, хоча ваш тон може здатися жорстким.

Але найгірше для всіх хороших дочок, щоб бути готовим до своїх нападів. Так, це не буде безболісно, щоб зламати такий плести. Так, ви будете обурені провиною, і ваша мама, швидше за все, активно натискати на нього і на житті. Будьте готові до цього. Ви не зможете відразу зберегти відносини і зупинити прослуховування.

Ви живете в цьому зв'язку занадто довго, багато речей були налаштовані. Рарелі – мама, яка хоче послухати дитину і зупинити те, що не можна зупинити. Вона, ймовірно, буде відхилений, сердитися, викликати вас голодним і відмовитися від вас. Він розповість вам багато неприємних речей. Не дайте. Вона може бути зрозуміла, теж.

Уявіть, що ви пішли на терапевта протягом двадцяти років, щоб отримати їжу. Так ви годуєте його, він слухає вас. Ви не попросите йому, чи хоче він слухати чи ні, в будь-який момент принести все, що це, залишити. І годувати тричі на день. Це полегшує вас в певній точці.

За роки і все нормально і нормально. Не можна слухати, переносить і не йде в будь-яку точку, і це не так дорого.

Судденно, лікар каже, досить. Я більше не слухав. Навіть їжа. Навіть за гроші. Достатньо, я втомився, я не можу, я не хочу.

Які твої емоції? Не ярмарок! Як залишити мене зараз? Він не може! Він траєктор! Він вже знає все, він вже знає, він не потрібно нічого пояснити, хто це і хто це. Інші витрати терапевтів, які не хочуть працювати на їжу. І це завжди там, завжди слухаючи, тамед, і тепер кожен не слухає.

Чи можна розірвати зв'язок, який протягом багатьох років «заспокоїти» і без зайвих болів? Ноп. Навіть якщо інший бік не схожий на це, але вона мовчала, тиша була врахована як згода. Тому він обов'язково зашкодить. обидві сторони.

Але цей біль загоєння. Це може поступово приймати ваші відносини на новий рівень. Як мінімум в самому серці, що найважливіше.

Вже кілька років, після такого «міжнародного з терапевта», і ви усвідомите, що намагаючись повернути все «як це було» без використання. Ознайомитися з тим, скільки грошей вони врятували за останні 20 років. Може бути навіть сказати спасибі. Ви знайдете інші способи визволення. І ваш терапевт, теж, нарешті, буде видихати і подбати про життя, яка лежала відкинути всі ці роки. Займає час – і іноді дуже довго – це реалізувати. Зробіть свій час, не чекайте, що таке прийняття і реструктуризація може швидко і безболісно.

Подумайте про себе знову. Вам потрібно мати. Кожна дівчина потребує матері. Хто не тільки народив, але хто продовжує давати тепло і любити навіть дорослу дочку. Що продовжується "колекувати і містити" її емоції. Це не завжди справа для матері. Не дивлячись на те, що серце і тепла влада діляться своїми дітьми. Для дівчаток будь-якого віку важливо. Для вашої матері і для вас. Але оскільки ми починаємо з собою, варто задуматися про те, де можна отримати те, що потрібно.

Для мене, один раз в Вриндавані було таке дуже важлива зустріч. Рано вранці в храмі я випадково зустрів духовну сестру моєї духовної майстерності. Вона дивовижна жінка, я чув багато про неї. І я просто сказав hello до неї, як я прогулявся. Вона побачила мене вперше, і, можливо, останній раз. Але ви знаєте, що вона зробила? Вона приймала руки, подивилася мене в оці, давала мені материнську хунку і додали, "Я так радий тебе бачити." Це його.

Не більше трьох хвилин. Але моє серце раптом заповнилося браму, і навіть по краю. У цей день я відчув те, що справжня любов, що вона може бути і повинна бути. Як далеко я. І як голодний я для неї.

У той же час я зрозумів, що блювотні рухи, де немає любові або маленького безглуздого. Ви будете витрачати більше енергії і розчарувати ваші очікування. Ви повинні піти, де любов рясно. Не захоплюючись невеликими пуделями, але йде в океан. Вистачить. І він загоює, дуже швидко і безумовно.

Так, якщо це складно з матір'ю, то полюбляйте, куди полюбите. Він може бути рідним, старшим другом, колегою, дружиною священика, черниця, бабуся-необхідник. Шукайте тепло старшої жінки. І ви будете здивовані, як швидко він загоює і скільки простіше, щоб поговорити з мамою і сказати ні. Є багато жінок, які молилися і мають стосунки з Господом. Ось де слід виглядати.

Здорові батьківські зв’язки не є дедалі «Ви не збираєтесь в будь-якій точці» та «насолоджуй мене». І де я хочу допомогти, але в дорозі я можу в даний момент.

Де я маю право відмовити або зробити це моїм способом. Де я не комфортний для життя мами або тато, які можуть мити страви, заробити гроші або очищати бруд з неї. А де я, я також людина, яка має доросле життя. Я даю її дітям.

Вчені назвали причини, чому люди насправді пробачають

Чайні теорії: Як чашка кави може похилого життя

Де я поважаю тих, хто дав мені життя і піклуюся про них, коли вони більше не можуть піклуватися про себе. Я піклуюсь про те, що я відчуваю себе комфортно без перетину лінії. З любов'ю і повагою. Не просто почуття мита. У зв'язку з тим, що зв'язок є обов'язковим. Як мінімум в самому серці.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/kak-i-zachem-perestat-slushat-emocii-roditelej/