Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки.

Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки. Подивіться на те, що жінки і дівчата сниться. Описи свідомо виготовляються на одному шаблоні. Австралійка Kylie Glass, 40 і її дочка Abby, 12, жити в Сіднеї передмістя. Kylie тепер шукає роботу як няня. Вона завжди хотіла працювати з молодшим поколінням. Аббі не знає, що вона хоче бути ще.

Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки. р.

Румунська Nikulina, 39, і її дочка Flori Gabriela, 13 жити в селі. Мати не працює в будь-якому місці і сниться, що її дочка стане швом. Дівчина хоче бути поп-співак. Сім'я не може дозволити собі освіту. Найближча школа – 23 кілометри від с. Але за новою програмою розвитку дівчина може піти в школу наступного року.

Нігерія Уму Надія, 30, і її дочка Aisatta Golfa, 9, live in Bamako. Моя мама ніколи не ходила в школу і мріяла про багату людину. Вона йде в школу і хоче бути вчителькою.

Англійська жінка Claire Coyne, 39 і її 10-річна дочка Елла нещодавно перемістила в новий будинок в Шепшаді. Клер працює помічником банку. Як дитина, мені сниться бути вчительом фізичного виховання. Елла буде йти в університет після школи і хоче навчати танцю.

Маямі Японія, 39, і дочка Нанаха, 13 жив у своєму домі в передмісті Токіо. Manami є домогосподарка, але сподівається, що її дочка може бути незалежною. Нанаха має кілька кар'єрних аспірацій: музикант, дизайнер або медсестра.

Індійський Сульгона Махан Сawant, 23, і її дочка Shamika, 5, жити в Мумбаї. Сулохна завжди захотіла бути лікарем, але вона працює як господиня. Освіта дуже дорого. І мати і дочка хочуть, що одне: Шаміка повинна бути вчителькою.

174027

Мальтійська Charlotte Starface, 49, і її дочка Scarlett, 9, у вітальні їх будинку в Валлетта передмістя. Шарлотт - акторка і викладач на курсах. Мама хоче побачити її дочку в науці, і Scarlett хоче бути ветерином.

Болгарський Aishe Kakarmustafa, 33, і її дочка Neriman, 11 перейшов в Дортмунд до Німеччини. Аіша безробітна. Я хотів би працювати в перукарні і працював в заводі взуття. Дочка хоче бути лікарем

Пакістанський Таджикистан, 40, і дочка Айман, 12, жити в полонях на околиці Ісламабад. Мами тільки навчаються протягом двох років. Це допомогло їй читати Коран самостійно. Дочка мріє стати лікарем. Сім'я не має грошей.

Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки. р.

Клер Барретт Алелер - 37 і дочка Лілі - 11. Вони живуть в невеликому селищі. Мати продовжує навчатися віддалено в коледжі, а дочка мріє стати барбером.

Ugandan Lucy Oyela, 42, з дочкою Ebber Lillian, 14, в її будинку в Gulu. Люсі фермер. Вона бажала бути вчителькою і її дочкою прагнула бути медсестрам. Ebber Lillian хоче бути бухгалтером.

Сінгапурський Xiamann Lo, 40, і дочка Giwen Tan, 10, в їх Сінгапурі апартаменти. Мама хоче бути дизайнером і відвідувачем рейсу, і працює організатором у дошкільної школі. Моя дочка мріє стати модним дизайнером.

Болівіян Lucy Maita, 43, і дочка Luz Cecilia, 12. Фото було прийнято в маленькому магазині La Paz. Вони живуть в задній кімнаті магазину. Моя мама має чотири класи освіти і достатньо для роботи в магазині. Її дочка є сім років і мріє стати співачкою.

Кубин Дамарис Матос Курбело, 43, з дочкою Ана Лаура, 14, на в'їзді в будинок в центрі Гавани. Моя мама працює як секретар для місцевого історика, і вона мріяла бути лікарем. Вона хоче її дочку виконати її мрії. Дівчина планує стати біологом.

Алісія Чикен, Гватемала, ніколи не приурочила день до школи в 43 роки життя. Проживала все життя в с. Памбача та працювала на землі. Дочка Фідельіна, приготована однакова доля, але дівчина задоволена. Вона 18 років і не планує навчатися.

Джерело: krasavchik.livejournal.com