Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки.

Фотопроект «без векселів», де основними захисниками були мати і дочки. Подивіться на те, що жінки і дівчата сниться. Описи свідомо виготовляються на одному шаблоні. Австралійка Kylie Glass, 40 і її дочка Abby, 12, жити в Сіднеї передмістя. Kylie тепер шукає роботу як няня. Вона завжди хотіла працювати з молодшим поколінням. Аббі не знає, що вона хоче бути ще.

р.

Румунська Nikulina, 39, і її дочка Flori Gabriela, 13 жити в селі. Мати не працює в будь-якому місці і сниться, що її дочка стане швом. Дівчина хоче бути поп-співак. Сім'я не може дозволити собі освіту. Найближча школа – 23 кілометри від с. Але за новою програмою розвитку дівчина може піти в школу наступного року.

Нігерія Уму Надія, 30, і її дочка Aisatta Golfa, 9, live in Bamako. Моя мама ніколи не ходила в школу і мріяла про багату людину. Вона йде в школу і хоче бути вчителькою.

Англійська жінка Claire Coyne, 39 і її 10-річна дочка Елла нещодавно перемістила в новий будинок в Шепшаді. Клер працює помічником банку. Як дитина, мені сниться бути вчительом фізичного виховання. Елла буде йти в університет після школи і хоче навчати танцю.

Маямі Японія, 39, і дочка Нанаха, 13 жив у своєму домі в передмісті Токіо. Manami є домогосподарка, але сподівається, що її дочка може бути незалежною. Нанаха має кілька кар'єрних аспірацій: музикант, дизайнер або медсестра.

Індійський Сульгона Махан Сawant, 23, і її дочка Shamika, 5, жити в Мумбаї. Сулохна завжди захотіла бути лікарем, але вона працює як господиня. Освіта дуже дорого. І мати і дочка хочуть, що одне: Шаміка повинна бути вчителькою.

174027

Мальтійська Charlotte Starface, 49, і її дочка Scarlett, 9, у вітальні їх будинку в Валлетта передмістя. Шарлотт - акторка і викладач на курсах. Мама хоче побачити її дочку в науці, і Scarlett хоче бути ветерином.

Болгарський Aishe Kakarmustafa, 33, і її дочка Neriman, 11 перейшов в Дортмунд до Німеччини. Аіша безробітна. Я хотів би працювати в перукарні і працював в заводі взуття. Дочка хоче бути лікарем

Пакістанський Таджикистан, 40, і дочка Айман, 12, жити в полонях на околиці Ісламабад. Мами тільки навчаються протягом двох років. Це допомогло їй читати Коран самостійно. Дочка мріє стати лікарем. Сім'я не має грошей.

р.

Клер Барретт Алелер - 37 і дочка Лілі - 11. Вони живуть в невеликому селищі. Мати продовжує навчатися віддалено в коледжі, а дочка мріє стати барбером.

Ugandan Lucy Oyela, 42, з дочкою Ebber Lillian, 14, в її будинку в Gulu. Люсі фермер. Вона бажала бути вчителькою і її дочкою прагнула бути медсестрам. Ebber Lillian хоче бути бухгалтером.

Сінгапурський Xiamann Lo, 40, і дочка Giwen Tan, 10, в їх Сінгапурі апартаменти. Мама хоче бути дизайнером і відвідувачем рейсу, і працює організатором у дошкільної школі. Моя дочка мріє стати модним дизайнером.

Болівіян Lucy Maita, 43, і дочка Luz Cecilia, 12. Фото було прийнято в маленькому магазині La Paz. Вони живуть в задній кімнаті магазину. Моя мама має чотири класи освіти і достатньо для роботи в магазині. Її дочка є сім років і мріє стати співачкою.

Кубин Дамарис Матос Курбело, 43, з дочкою Ана Лаура, 14, на в'їзді в будинок в центрі Гавани. Моя мама працює як секретар для місцевого історика, і вона мріяла бути лікарем. Вона хоче її дочку виконати її мрії. Дівчина планує стати біологом.

Алісія Чикен, Гватемала, ніколи не приурочила день до школи в 43 роки життя. Проживала все життя в с. Памбача та працювала на землі. Дочка Фідельіна, приготована однакова доля, але дівчина задоволена. Вона 18 років і не планує навчатися.

Джерело: krasavchik.livejournal.com