Заздрити як це.

Ялому не добре, це не потворно. Чи не так? Але, їхати на серці, заздрити ні, ні, і вибити на серці, на очах нового і дорогого автомобіля сусіда, або на новинах, що НН знову пішов на відпустку на Канарські острови. Я дивлюся на цю струнку, яка десять років молодша, ніж мені, я слухаю її тому, що я відчуваю себе як людина, яка ніколи не буде виглядати так. Я не можу зважити 85 кг, але 65 кг, але я ніколи не втратив вагу, тому що я відчуваю, що спосіб.

Щоб схуднути, потрібно стати різною особою. Це набагато простіше бути ревнощими.

Заздрість не добре і не поганий. На мій погляд, заздрість - сигнал світла, привертає увагу до місця, що болить. До місця, де я відчуваю себе незадовільним, невигідним. Ялому показує мене, що є щось для роботи.

Коли ви не задоволені не тільки власними сьогодні, але і з перспективами розвитку (вага, заробіток, кар’єра), то по відношенню до об’єкта заздрості підсвідомо creep думки «Я ніколи не буде в місці цього козацтва, цей бітч, цей холоден, і я не буду. й

Приклад: Ви є звичайним співробітником компанії, і ваш однокласник, з яким ви змагалися в школі, є Генеральним директором холдингу. Ви втратили його в цьому расі. Ви втратите назавжди і ви відчуваєте себе, як ви Заздрість.

Не важливо, якщо Ваш стандарт відповідає вашим потребам. Щоб ваші діти були в хорошій школі і ваша дружина кохана, чудово виглядає і добре вариться. Навіть якщо ви заробите більше, і всі об'єктивні показники краще, крім одного, одного, в якому ви відчуваєте, що ви не багаті - це може зробити вас глибоко нещасливим, і його скраб і вілла.

Зазвичай всі ці проблеми, почуття, несвідомі. Після всього, будь-яка нормальна людина розуміє, що ті бастари можуть дозволити собі піти на Канарські вироби щороку, тому що вони скраби і скраби. Я дуже щасливий (і якщо я не щасливий, я маю право) тому, що я хороша людина.

Що звучить irrational. Це тому, що ці механізми захисту не визнаються за замовчуванням, тому що наші мозку працюють. Якщо ми розуміли їх (і деякі з нас робимо!), заздрість дасть шлях до цілеспрямованої реструктуризації нашого життя. Ось чому ніхто не робить таких недоліків. Заздрість є більш енергоефективним.

Іншими словами, ревнощі набагато простіше, і працювати над собою складно.

Я дуже рекомендую! До цих укусів і укусів, до цих кручених хвости і блондинки, до цих нарцистичних чоловічих і пристойних nerds, всім тим, хто за що-небудь в цьому житті все дається так легко. І дайте їм заздрити вас, щоб гордість і право, сповнену гідності і моральної чистоти.

Не те, що це робить вас багатшим (повтором, хаппером), але це дає таке переконливе значення для вашого існування.

Джерело:roytmaninstitute.org

Джерело: /users/1077