Мама Лази: Ми не повинні бути мереживними, щоб навчити, але лази зробити це самостійно.

У статті було отримано відповідей на найбільш часті коментарі в різних інтернет-ресурсах на статті Так, я лідачу матері, і це те, що ви можете дізнатися від мене.

Ні, я не думаю, що бабусі погані для освіти. Чудово, що великопаранти по-різному піднімаються. Дитина розуміє, що він може бути по-різному. Це корисна майстерність майбутнього життя. Але! До того часу, як ваш бабуся приходить до відвідування і не живе з вами. Всі дорослі, які живуть з дитиною, повинні мати однакові вимоги.

Ні, мої діти не завжди їсти пряники. Пункт статті не те, що я лаю і не варити, але що дитина, якщо каша не вариться, а матір гасить, не сидить голодом, але знайдуть вихід з ситуації. Не важко знайти його. Тому що необхідного мінімуму товарів завжди є і завжди лягає на місці.

Ні, небезпечний. Не можна їсти. Vinegar захищений. І я сам сон чутливо, відстеження рухів дитини через сон.

Ні, діти з цим підходом не будуть їсти тільки цукерки. Якщо спочатку вони не змушені їсти, не ламайте їх апетит, не скажете «Суп і отримайте цукерки», то вони адекватно підходити до вибору їжі і з'їсти з задоволенням.

Немає, Саша не дивитися мультфільми весь день. В цілому віддає перевагу скульптурі (пластику на меблі), малювати (гуаш на стінах), будувати (дорога для автомобілів, розмотуючи рулон туалетного паперу). Він знає, як заважати себе. І він завжди знає, що він хоче.

Ні, реальна лінь тут і не лежачи... Звичайно, мити посуд якомога простіше, ніж протерти воду з підлоги після семирічного промивають його. А потім, коли він падає, ви ще повинні мити посуд, тому що в першу чергу буде жир і засіб для миття посуду. Але це мій вибір: Не варто лази навчити, але лази робити це самостійной

Ні, я не збираю дитину. У мене немає ідеального навчання дітей, але найзвичайніші. Вони можуть забути про свої обов’язки, вони можуть сказати «не хочете». Вони шумні і мобільні, і в будинку часто щось крихта, підвіконня, перерви. Вони очищають після себе, а потім «підіймається» до правої якості. Через Саска в 4 роки важко якісно зібрати літр молока з підлоги. Він працює на відро і ганчі, приводить навколо підлоги, намагається вичавити. Я кажу, «Дякую мені трохи. й

Так, у мене є навіть лайсер. Тепер ліктя сам йде в магазин для круп, мила, прального порошку і т.д. Він знає, який порошок підходить для автоматичних машин і які тільки для миття рук. Я можу попросити його, щоб завантажити його в пральну машину, а потім витягти її і вішати її вгору. вакуум, пил, прочитаний молодим.

І найменше поливають квіти. При цьому він може перевернути квітка, посипати землю, залити так, щоб вода протікає по краю. Але це як навчається координувати рухи, зрозуміти наслідки його дій, виправити помилки.

Саша також любить варити манніки, печиво, торти. Після цього потрібно вимити всю кухню з борошна і тіста. І в процесі приготування він ще, забуваючи, протирають руки проти завіси! Але краще нагадувати йому за сторіччя, що є серветки, ніж розповісти йому: "Го, не турбувати."

Моя мама «лазність» насправді дає мені багато неприємностей.

Цікаво: Що подумати про те, перш ніж потерти дитину

Ви робите великий.

Коли в коментарях під час статті люди пишу «як мені, так і я лази», що означає це – я весь день на комп’ютері / sleep/на телевізорі, і дитина грає себе, то я стала тривожною. Я не хотів би бачити статтю як образ у цьому випадку. Добре, коли дитина може зайняти себе і служити себе, але це погано, якщо він завжди на власній. У цьому випадку значно втратиться в розробці.

На підставі догляду за дітьми, не байдужості. Видання

Автор: Анна Бикова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annabykova.ru/pro-roditeley/lenivaya-mama-2-po-motivam-otzyvov.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное