Я скажу вам речі про чоловіків, які ви ніколи не чули.

Багато жінок думають, що чоловіки правила світу. І я впевнений, що жінки відчувають себе добре, кози, як це.

По суті, багато життів чоловіків ніколи не закінчуються особистим ліктом. І ступінь щастя тільки підвищується, якщо людина намагається бути хорошою людиною.

Я розповім про чоловіків, які ви ніколи не чули (нехай ви людина, звичайно).

Назва чоловічого пекла – рольова суперечка. Як ви можете уявити, рольовий конфлікт Це конфлікт між ролями або їх елементами. І ролі є соціальними нормами, які містять прецепції та заборони про досвід та поведінку (наприклад, ви для визначення Thompson і Plec).

Як багато ролей у чоловіка? Лоти. Тут найосновніші: пані, чоловік, батько, син, друг. Кожен з цих ролей містить певні прецепції та заборони щодо досвіду та поведінки. І ці правила і заборони розірвати чоловіка окремо.

Чоловік хоче бути хорошим заробітком. Для того, щоб бути хорошим працівником, потрібно бути хорошим працівником: наприклад, піти на ділові поїздки або залишитися на роботі. Жорстка робота зазвичай сприяє зростанню заробітку і просування кар'єрних сходів, що також впливає на дохід позитивно.

Але якщо ви працюєте важко, ви починаєте конфліктувати з ролями чоловіка і Отця. Чоловік залишає рано, приходить пізніше і, скажеш hello, він вже поганий чоловік, адже «Ви не звертаєте увагу на мене взагалі!», і поганий батько: «Коли був останній раз, коли ви побачили дитину?» У Японії, наприклад, у 1991 році батько побачив своїх дітей в середньому 3 хвилини на будні та 19 хвилин на вихідних.

І якщо людина намагається змінити шавбу в бік сім'ї (частини чоловіка і Отця), то постраждає доходи. І людина швидко стає поганим заробітком.

І це особливо болісно, якщо людина, знову, прагне бути хорошою людиною - хороший хлібобулочний, хороший чоловік, хороший батько.

Після того, як він щиро хоче бути хорошим, але дуже структура реальності не дозволяє йому добре грати ці ролі одночасно. Ви завжди повинні жертвувати і жертвувати.

Виявляється, що всі зусилля лікуються і людина змушена перемогти заздалегідь. Він дійсно хоче зробити право і бути хорошим в кожній ролі.

Ось ще один приклад для чіткості. Чоловік хоче бути гарним Сином і збирається допомогти батькам, але потім є конфлікт - дружина просить піти в матір. Як можна бути хорошим сином і чоловіком? Питання.

Таке питання вирішує людина щодня, кожна хвилина.Не сказати, що цей вибір завжди простий. Тим не менш, не можна сказати, що цей вибір завжди підійде людині.

Як правило, вибір складно і не задовольнить.- Я хочу, щоб вона була правою, але вона виходить все недбалою. Як я сказав, що маленька особиста пекла.

Звичайно, це не буває всіх чоловіків. Якщо ви не прагнете бути хорошою людиною, не бути чоловіком і батьком, то не буде проблем. У деяких чоловіків цей пекл більш виражений, в деяких - менше. Все індивідуально, звичайно, багато, багато чоловіків живуть в цьому пеклі, в той же час намагатися бути хорошими хлібопекарнями, знайти час, щоб бути хорошими батьками, вивести деякі крихти в надії залишилися хороші друзі. І так і так далі.

Як боротися з конфліктом?

Найпомітніший спосіб полягає в тому, щоб дати деякі ролі. Давайте скажемо розлучення або не мати дітей. Або не працювати, але заявити: «Я шукаю себе, не заважати. й

Ще одним очевидним варіантом є регулювання вмісту ролі.й Вони кажуть, що я приніс гроші додому, і боротися з дітьми не є чоловічим бізнесом, якість батька визначається тільки грошима, а не згасаючи з дитиною.

Третій явний розчин - пити спирт.й Не менш коротко полегшить тиск цього конфлікту.

Чим менш очевидним є робота з психологом. зменшити тяжкість конфлікту. Тут ми повинні відразу сказати: ви можете зменшити тяжкість, але не зможете повністю видалити його. Дійсність - це без серця.

Ось як живуть чоловіки в маленькому особистому пеклі.

Що таке жінки?

Час застосувати просто вихід деяких читачів, які є читачами. Я не маю на увазі, що чоловіки нещасливі, і жінки не мають рольових конфліктів і їх життя світяться з веселкою і щастям. Ні, я не хочу сказати, що - життя жінки також повною мірою конфліктів, які перетворюють життя в її особистому пеклі.

Все, що я хочу сказати, я сказав. Людина часто живе в серйозному конфлікті і виходить з неї, як він може. І часто живуть в цьому конфлікті і / або з нього викликає біль і шкоду не тільки людині, але і своїм близьким.

І жінка не знає про це і вважає, що це тільки в її житті, що все страшно, і все красиве і чудовий для чоловіка. За допомогою цього ігнорування є різні труднощі. Так краще знати.

Чи може бути питання, що жінка робить щось про це роль? Ну, це не до мене, щоб вирішити.

Особливо про цей конфлікт в житті людини. Ви можете в основному лише знати. Щоб дізнатися і подякувати чоловіка за свої зусилля, Вони не завжди призводять до бажаних результатів.

Я розумію, що я дійсно не хочу сказати вам до цього козацтва. По-перше, важко вірити (і перевірити), що він дійсно робить вас кращими для вас. Це набагато простіше і частіше, щоб думати, що він є мереживним самогубним боком.

Але навіть в цьому випадку Спробуйте подякувати йому. Якщо він дійсно зламаний, ваша вдячність не вплине на нього. Але якщо він прагне бути хорошою людиною, якщо цей чоловік дійсно має рольовий конфлікт, людина почне змінюватися на краще.

Це просто тактична рекомендація. Стратегічна мета цієї статті полягає в уточненні деяких секретів чоловіків. Секрети відомих чоловіків, але зазвичай приховані від жінок.

Чому потрібно таке пояснення? Тому що знання дозволяють нам жити краще. Якщо ви знаєте, що відбувається з особою, вам простіше відреагувати на це правильно і простіше зрозуміти, що ви робите поруч з цією особою.

Я піддаю. Чим більше людина намагається бути хорошою людиною, тим вище ризик отримання в міліметрі рольового конфлікту. Важко вийти з цього конфлікту без втрати. Скоріше, ми повинні прагнути зменшити тяжкість цього конфлікту. Жінка може допомогти чоловікові, знаючи про цей конфлікт і подякувати чоловіка за свої зусилля.

Я зробив, спасибі вам дуже багато.

Опубліковано дозвіл
Автор: Павло Зигмантович
Автор: Євген Бакхарєв/shutterstock.com

Веб-сайт: www.shutterstock.com/pic.mhtml?id=337386830