419
Мама, не бачите, як красиво ви?
Американський мост Білий вирішив публікувати в Інтернеті фото свого сім-річного сина. Насамперед картина проголошена її, але потім зробила її бачити через очі дитини. Веб-сайт Психології звернулися до цієї історії.
«Подивляючись через фотографії на моєму телефоні, я раптом бачив ЦЕ», - розповідає Bridget White, мати двох маленьких дітей. до
Моя перша реакція шокує.
Хто зробив страшну картину без моїх знань? Я відчуваю, що мій самозловлений і знезаду, що приходить до моєї горлі і сльози в очах. Я про те, щоб натиснути кнопку "Видалити", але мій син приходить в приміщення.
до Чи знаєте ви, де ця картина на моєму телефоні? Посмішка висвітлює обличчя. - Я отримав тебе, мама! Коли ми пішли на пляж, пам'ятайте? Я не можу допомогти. «Дійсно, потрібно запитати дозвіл перед тим, як ви збираєтеся з моїм телефоном», - сказав я. Я знаю, мама, але серйозно, подивіться, як милий ви!
Я шукаю картину знову і спробуйте побачити, що він бачить, щоб побачити себе очима дитини. Дочка настає, дивиться на картинку з загиблого плеча, а посмішки: «Право готової листівки, мами». Ви так красиві. Я дуже люблю!
Я займав глибокий дихання.
Так, моє звичне ставлення до себе помітить тільки недоліки. Ми робимо це автоматично. Тепер я шукаю, я хочу побачити трохи більше. Ось мої повні стегна з слідами целюліту — відразу ж вражає. Але тепер я бачу тільки втомлену маму – кілька годин вона прожила на ногах, досліджуючи озеро і навколишню територію з дітьми, і нарешті кладаю на березі, поширивши її руки, насолоджуючись відпочинком. Мої жирні руки мами, які безперешкодно перетягують немовляти над гарячими каменями і піском, щоб вони не спалювали ноги. Я все-таки бачить велику жінку в чорному купальнику - шляхетну спробу приховати зайву вагу. Але перед мною на картині є також смілива мама, яка подорожує і відкриває світ своїм дітям, які люблять дуже багато.
Як і багато жінок, я боровся з зайвою вагою все моє життя.
Я не можу дістатися з неї. Тексти пісень, а це означає: Я природний жир і ніколи не були тонкими. Я зважю більше, ніж я коли-небудь зважився в останні десять років. Але я не хочу витрачати своє життя в будь-який час. Я зносу на відкритому повітрі сукні і купальники влітку, я бігу і грати з дітьми і навіть відчувати себе привабливим часом. Так, так, привабливо. Або майже.
Чи можливо це через вік?
Чи варто турбуватися про важливі речі, ніж зовнішній вигляд? Може бути, тому що мої діти дивляться на мене з такою чарівністю. Тексти пісень, а це означає: Я більше не щасти мій тіло. Це не означає, що я вирішив відмовитися від допомоги і піклуватися про здоров'я. Я буду продовжувати, тому що я хочу жити щасливо коли-небудь після. Найголовніше для мене є любов мій тіло, як це є. Я хочу бачити себе очима моїх дітей.
Спасибі, дітям.
Ми завжди відчуваємо себе красивим навколо дітей? Якщо вранці ми прокидаємо не в кращому стані - волосся заплутані, під очима темні кола - малюки не помітають її. Здавалося б, подивіться на сутність, і вони мали інтерес до фізичного оболонки.й Дитина чує наш інфекційний сміх, бачить, як наші очі світяться, відчуває наше тепло, веселощі, радість, бажання грати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Що робити це правило, щоб подивитися на себе очима дитини? Понад незначних недоліків, таких як прищі та зморшки, безумовно, зникнуть: хто піклується?
Фото кредит: Жад Бейл
Люблю себе і читати далі.:
Я затишна мама. І самогубно і безтурботно.
Мій старий вік буде так.
на www.adme.ru/svoboda-psihologiya/moya-starost-budet-takoj-926860/