Як він говорить англійською мовою?

І ви досягнете успіху, головне - розпочати .

У статті Костянтина Вороніна про те, як він зумів взяти англійську мову через кілька років затримки, поразку прокрастинації, лінь і страху мовного бар’єру, і виграти.

Три роки тому я переглянув свій список цілей за рік і знову зазначив, що предмет «молодої англійської» на цьому списку постійно присутній, але не проголосувати. І три дні тому, я Skyped з хлопцем з Еквадору, і він прийняв, що він спочатку mistook me для американки. Що відбулося в ці три роки?

Я мав інтерес до англійської мови з дитинства. На початку 1990-х років піратські відео в голосі Володарського і з оригінальною доріжкою сприяли несвідомому поглинанню іноземної та принадної мови. Написи «Маде в СРСР», «Сучасні розмови» та «Секретний скель» звучали як заклинання. Тут також зробили свій внесок і телевізійні ігрові консолі. Але ніхто не пояснив, що вивчення цієї мови дуже корисно. Він мав дев'ять років французької школи та ще два в університеті. Молірська мова була легкою і приємною для мене, але не існує реального стимулу, щоб дізнатися її.

Сплячий з дитинства інтерес до англійської мови в другому році університету. Я купив підручник Eckersley і взяв англійську мову. Зважаючи на те, що зараз я розумію, що це ті класи, які заклали фундамент, допомогли систематизувати фрагментарні знання, часто на рівні інтуїції (так, як це слід сказати)). Але я випав після пари місяців, тому що не було стимулів: Ну, я буду говорити англійською, так що? Не можна поспілкуватися з бідним студентом. Так було певний результат, але з тих пір не було чітких цілей, газ вийшов швидко.

Протягом декількох років я повернувся знову і знову до ідеї відновлення моїх досліджень, аж до кінця 2012 року, внутрішній голос (опитання дружини) раджу підходити до мови з іншого боку: «Чому не шукайте іноземців, з якими ви можете спілкуватися, можливо, хто зацікавить вивчення російської мови – так допомогти один одному». Ви шукаєте і навчаєте мову. Відкриваємо нову сторінку в дослідженні мови, яка ще не закривається.

Я знайшов, що в Інтернеті немає багато місць, де ви можете знайти мовні партнери.

Я почав надсилати запрошення на запрошення на реєстрацію Skype від Scot і мексиканської мови. У Google перекладі знаходилися проблеми з граматикою — отримали нові підручники.

А потім одна ніч, пізно вночі, що мексиканський хлопець Skyped мене. Я не сказав нічого. Він був хрусткою. Тексти пісень, а це означає: Я не розумію нічого, я не можу сказати нічого. Але це було так сміливо! Я говорю з іноземцем по всьому світу! Це почуття складно порівняти з чим завгодно.

Все це дав мені стимули, відчутна мета: Я не подорожувати світом, тоді світ прийде до мене! Мені просто потрібно затягнути мій язик. Ось де розпочато реальне дослідження.

Я почав вивчати граматику відповідно до Murphy: все англійською, але простою і зрозумілою, хоча б достатньо вправ.

Як ви спілкуєтеся і слухайте?

Підкасти приїхали до моєї допомоги. Я повинен сказати, що початок вивчення мови збігається з переїздом в інше місто, а робота залишалася в «старому» місці. Так було потрібно провести два години на добу в машині на шляху до роботи/будинку. Я вибрав Голос Америки для студентів англійської мови. Перші слухали російськомовні подкасти з українськими діалогами, а потім переїхали на навчання в VoA English - будь-який бажаючий може знайти теми, які там можна знайти на їх лижах. Я вивчав історію Сполучених Штатів Америки через їх виготовлення нації. Варто зазначити, що для новачків ці програми надзвичайно корисні, тому що, з одного боку, ви почуєте реальну американську англійську, при цьому говорити більш повільно, ніж звичайний.

Прослуховування. Що говорити? Тут ми познайомимося з тим, хто назвав мене. Джуліо : Починався називати його постійно, іноді 2-3 рази на тиждень, я вчив його російською, і він просто сказав мені, і мені довелося швидко підібрати слова, перевести невідомо в Google, попросити знову і т.д. Граммар, звісно, при перших постраждалих, але з часом уроки на Мурфі давали результати.

Щодня з рідними спікерами, а також вечорами та вечнями. Все це збільшило свою впевненість в собі, так як зробив мій словник і граматику.

Щодня проживала близько трьох годин на мові. Тепер ви можете сказати, що ви не маєте нічого вільного часу, але помітили, з двох трьох годин я слухав під час руху. Я думаю, що ви також маєте час на роботі. Так, можливо, це корисно? Хоча я сумніваю, що серед читачів GI є опіки часу :.

Я майже припинив перегляд фільмів російською мовою. Тільки англійська. По суті, тепер я можу сказати, що 90% всіх «зроблених контенту» англійською мовою.

Я також читаю англійською мовою: сфера сприяє. Я говорю про професійні теми в англомовних форумах, я нещодавно взяв онлайн курси з англійської мови. Для душі - тепер нойр детектив важить гріхів. У машині - історичні подкасти Dan Carlin Hardcore Історія і його соціально-політичний шоу Поширений сенс. У вихідні - серія батьківства (прочитати 5-й сезон), перед тим як були «Друзі», «Рим», «6 Ступні Під».

Я не скажу вам це, щоб показати. Зрозуміло: 3 роки тому я серйозно думав, що предмет «Діти на англійську!» ніколи не залишить свій список щорічних планів. Але тепер я не можу уявити життя без англійської мови. Крім того, я навчаю мову з чотирирічною дочкою, і з сім-місячним сином спілкуюся в цілому тільки англійською мовою. Нещодавно я почав експериментувати з вивченням французької мови (так, я вивчила його на 11 років, але це було давно і не вірно) і іспанської мови. Цей досвід заслуговує на окрему статтю, а також техніки, техніки та інструментів, які використовують.

Я хочу сказати: якщо ви думаєте, що мови не для вас, що ви ніколи не досягнете нічого - ви хочете, щоб пристрасно, гарячо, знайти книгу, яка не була опублікована російською мовою, що ви відчайдушно хочете читати, знайти неперевершений фільм. Найкраща причина вивчення мови полягає в тому, щоб закохатися до рідного динаміка. Тоді буде час і можливість, і успіх не буде довго в приході.

Веб-камера