Ти в комі, ти геній!

Смажений жарт.

до Ось як мій шлунок був! - Олександр поширює руки широким. - Не вірите? Подивіться на старі фотографії. Я зважився більш ніж центнер.

Я не можу вірити очі. Тексти пісень, а це означає: І людина, яка тонка (без живота!) щасливо посміхається:

Я не можу говорити англійською, крім "Hello". Ніколи не грали фортепіано в моєму житті. Як і всі інші.

Олександр Волченко сидить на фортепіано і починає співати в хорошій англійській мові. Поеми і музика - власний склад: Я ніколи не думав, що я повинен дати інтерв'ю. Звичайна сім'я, бізнес і не зацікавленість в мистецтві. й

Будинок завжди наповнений гостям. Мій чоловік і я любив непристойних бенкетів і поїздок до шашликів поза містом, говорить дружина Волченко Марина.

Дві роки тому, на такому пікніці друзі вирішили зробити задоволення Олександра. Хтось кладав похмілля в чашці кави і хотів перевірити його реакцію. Реакція була несподіваною. Олександр згорнувся до землі, якби він мав на голову.

Рок, навіть джаз.

- Я був рубаний. Пульс чоловіка не відчував, а амбуланс не ходив, згадує Марина.

Принесені мами Олександр до свого почуття - вона почала масажувати вуха. По приходу лікарів - через півгодини - людина вже відновила свідомість, але не могла говорити або перенести руки і ноги. Я не пам'ятаю, що сталося з ним.

"Коли лікарі сказали, що я був клінічно мертвим, я не вірю, - сміється Олександр. Але я відчув, що багато змінилося в мене. На наступний день я хочу грати на фортепіано. Я ніколи не навчаю музику і не знаю музику. Я тільки побачила і почула свою дочку, студенту Інституту мистецтв. А потім він сидів на інструменті, взяв книгу з російським поезії. Я дивлюсь на вірші, а мелодія вже закручується в голову. І пальці на ключах, як вони ... Як це було розпочато.

Його рівень продуктивності збільшений в речовині тижнів. Не зрозуміло, куди прийшла техніка гри, звучала голос, хоча до Волченка захопилася навіть перетягуванням настільної пісні в родинному колі. А потім є джаз.

- Так, я можу породити ... - скромно розмиття, Олександр списки. У день складання декількох композицій на будь-яких віршах і в будь-якому стилі. Голос ще формується.

А Олександр починає співати в жіночому голосі. Весь час Людина використовується для...

Перший вірш

Не кожен був щасливий з метаморфозом, який стався з коханою людиною. Він потрапив до скандалу. Дочка Олеся вперше не розуміла нову пристрасть батька. Вони навіть боролися над інструментом, коли її дочку довелося підготуватися до іспитів, і батько його буквально відштовхнув її і влаштували концерти в домашніх умовах.

З першого шоку сім'я відновила сім'ю, як застрахований родич представив новий сюрприз – він говорив англійською мовою. Я прочитав кілька підручників за пару місяців і написав перший вірш іноземною мовою.

А потім Олександр почав різко змінити. Він втратив свою потребу в харчуванні і сну. Він швидко втратив вагу, нехай зайде його волосся. Тепер важить тільки 70 кг проти попереднього 105!

У Волгограді швидко розкинувся іржі унікальної співачки. Соон Олександр почав заохочувати роботу в ресторанах.

Іноземці, які послухали мене, записали мої цифри на відео, а потім попросили, де ще можна почути. І я, як самовіддаю людину, спілкуючись вільно з ними, він нотує не без гордості.

Дві жінки замість одного.

У парі років Олександр написав понад 200 пісень. Після такого творчого прориву він відмовився від свого бізнесу. Він припинив розмову зі своїми друзями. Відносні засоби - і вони не можуть повністю приймати нові Саші. Він просить дружини, якщо він з головою.

Лікарі розкладають руки: вони кажуть, після коми це відбувається. Уфолог Жаннади Белімов переконаний, що іноземці працювали з Олександром.

Він був дружиною. Незважаючи на те, що Марина вважає, що вона отримала тверду частку.

Я думаю, що я мав два чоловіки. І різний, вона зітхає. Перший має свої переваги: він був власником будинку, зароблений добре. В іншому випадку є талант.

- Який краще?

до Що було простіше. Але це цікавіше, Марина відповідей.

Вони знову народилися.

Після того, як електрокутна, Надія Спірідонова Санкт-Петербурга виявила, що вона здатна зняти біль своїми руками і зробити лікувальний масаж. І став лікарем колишнього комбікорму.

Він ніколи не навчався. В даний час є 103 мови в своєму арсеналі.

Інспектор Ростовського кейтерингу Емма Каганська після 4-хвилинної коми почала писати гумористичні вірші, які Євген Петросян увійшов до свого репертуару.