Історії майбутнього

Нехай сонце буде в кожній душі. Патріарх, як завжди, був стриманим, але неймовірно привабливим для наших дітей цікавими розумами. Він був одним з літніх людей, які навчали мудрості життя членам великої родини Райдугів.

Цього разу Патріарх вибрав невеликий плато над водоспадом для уроку. Знаючи, що місце завжди визначено за темою уроку, ми налаштовуємо в воду вниз і в очікуванні спробували вгадати, що вчитель розповість нам сьогодні.

«Нехай я розповість вам історію майбутнього. й доУ нас почувся голос патріарха. «Вересень далекого майбутнього». Люди багато змінять. Не зовнішня, але внутрішньо. Вони забудуть свою істинну природу, розум їх душі буде закохатися, буде тільки логічний розум, що зробить людей непристойним і приступним. Тому їх життя буде складним, сповненим стражданням постійної незадоволеності, вони будуть жити в страхі і приниження від народження до смерті.

Патриарх спокійний. Ми не розуміли нічого. Ні, слова були чіткими, але ми не змогли зібрати зображення разом, ні з нас не було такого досвіду. Довгий час зовнішня тиша була розсіяна тільки звучанням опадної води.

Іскри не могли стояти і просити: «Патріарх, ми не розуміємо, покажемо нам більш докладні зображення». Спарки є наймолодшими, тому вони були єдиними, допускаються до цього, і ми використовували їх іноді.

«У цьому майбутньому» Патріарх остаточно сказав мовно, «особа прокинеться вранці, не коли він прокине, але як суспільство вимагатиме. й Люди з'їжуть тільки мертві речовини їжі. Вони можуть отримати його в певних місцях, змінивши час їх життя, який вимірюється в блоках, які називаються гроші. Що станеться харчуванням для людей, які будуть вирощені у великих полях, оброблених спеціальними залізними механізмами. Про те, що вони називають хімію.Вони хочуть, щоб люди вбити все непотрібно. Після того, як він буде сортувати оброблені для тривалого зберігання, перевозиться далеко і розподіляється на спеціальні місця. Як бачимо, останні залишки життєвої енергії випаровуються до тих пір, поки ця їжа досягає людей, які споживають її. Один з улюблених видів їжі буде м'якоть і органи черевно загиблих тварин.

Ми всі хворіли тут. Ми навчимося сприймати зображення без розчинення в них. Виготовляючи корпси занадто багато! Я не можу зрозуміти, чому люди будуть робити це. Не було навіть найпростішої логіки.

Патріарх помітив внутрішнє кипіння своїх учням, він любив принести нашу свідомість до цього етапу, щоб він продовжував історію з очевидним задоволенням: «Люди постійно сплачують гроші за право жити в будинку, за все вони торкаються, їсти або пити. навіть для води. Багато грошей буде коштувати для відновлення здоров'я тіла і душі, але люди все ще будуть жити не більше 100 років. Вони не зможуть вимити їх тіла, як потрібні, так і їсти, як тільки вони хочуть, оскільки їх рухи будуть обмежені їх місцем роботи. Нерідко вони будуть змушені наносити на деякий час до дефекатування, а потім не промивати, і протерти ... з такою тонкою штучною речовиною. На тій же речовині вони будуть писати і малювати.

Ми повинні визнати, що ми не змогли прийняти цю інформацію. Незважаючи на внутрішній код «Для того, щоб зрозуміти себе», з'явилися наступні питання:

до Чому ви повинні їсти мертві продукти з десь? Чому не можна виростити власний будинок? Тексти пісень, а це означає: Чи будуть люди, які ледачі?

- Чому їсти тваринні корпси? Чи будуть овочі, фрукти, гриби, горіхи, насіння або молоко не доступні?

- Чому ви повинні змінити свій час на гроші і змінити свої гроші на речі? Коли життя стала рівним для грошей?

- Чому ви не повинні спати стільки, скільки ви хочете? Чому суспільство обмежує час сну?

до Як може заважати робоче місце при потребі тіла? Чому б працювати обмежити життя людей? Вона просто розвивається!

- Чому не можна їсти або приймати ванну в будь-який час? Чи не вистачає їжі і води? Чому ви повинні платити гроші за ці дії?

- Чому люди оплачують будинки, які вони будують? Чи сплачують повітря, теж?

- Чому малюємо на що ви протирайте ас?

«Не поспішайте!» – чітко стриманий сміх, патріарх продовжував. «Для розтирання і живопису люди зроблять різні види тонкої білої матерії. Для цього вони зрізають багато дорослих дерев. Тож ліси з зеленими гігантами зникнуть з життя, разом з усіма мешканцями цих лісів. Люди не будуть мережива. Навпаки, вони будуть працювати дуже важко протягом багатьох годин і днів, всі їх життя. Але Вони будуть лише робити те, що суспільство вимагає їх. Деякі люди все ще зможуть зробити те, що вони люблять, але не весь час. Суспільство буде розглядати їх як аномалій і без використання. Нормальні та корисні люди з точки зору Товариства втомляться від щоденної роботи. Тому, увечері та ночі, вони будуть шукати будь-які способи відключення своїх розумів від досвіду дня. Я не можу сказати вам, як вони роблять це, і ви не будете мати досвіду в цьому житті. Я просто додаю, що люди часто будуть займатися інфільтрацією тіла, але не заради дітей, які будуть важко доглядати за тим, що буде мало з них. Діти стають дорослими, коли вони хочуть бути. У майбутньому суспільство визначить, коли дитина повинна стати дорослою.

Ми не дали.

- Діти не будуть любити нас? Чому б важко доглядати за ними? У нас є сім'я щасливих людей, які шукають всіх дітей, і Ми навчаємо життя через приклад дорослих. Чому буде складно в майбутньому?

до Чому ви повинні знищити весь світ, щоб зробити цю білу тонку речовину? Важко розвивати пам'ять і мити частіше!

до Чому ви повинні зробити щось, що не цікаво? Чи будуть плоди цієї роботи красиві? Чому люди, які працюють за душу, неспроможні до суспільства?

до Що таке суспільство?Чому ця структура вибирається як підшкіра, і чому це говорить людям, як жити їх життя? Кожен вибирає власний спосіб життя!

3610Р. 4200Р.

Патріарх дивився у нас в очах. «Особливості – продукт самих людей. Ця структура не буде існувати в реальності, не можна доторкнутися, до нього звертати увагу, адже вона не матиме конкретного обличчя. Кожна частина громади розгляне. Тому, здавалося йому, що все, що пропоноване Товариством, що він хоче. Думка суспільства вчинить життя кожної людини. Суспільство завжди буде нездатним на його думку. Навіть якщо людина хоче вирішити цю думку, ніхто не погоджується! Компанія не має обличчя, тому ніхто не скаржаться! Люди впадуть в це невимушене коло. Безкоштовно чоловік несе відповідальність за власний вибір життя. Не безкоштовно - спирається на думку Товариства. Я розповів вам історію майбутнього невільних людей. Патриарх довгий час мовчав. Так ми. Це був хороший урок. Ліс Крік запитав: «Я просто малюка, тільки 378 років». Я збираюся виростити і жити життя тут перед цим майбутнім? Патриарх посміхається м'яким чином: Ви встигнете жити багато більш довгого і красивого життя на Землі. Але ви не бачите, що частина майбутнього, тому що після цього ви будете далеко. ?

Я був пишним, всі шари мого розуму бездоганно пішли через нову інформацію над і знову, але картина світу невільних людей не хочу додавати. Патріарх закрив очі, його голос добре озвучив у свідомості: Не все, що я знаю, я можу пояснити вам. Якщо у вас виникли питання, ви отримаєте відповіді. ?

Хмарно відірвати сон до подрібнень. Минуле, майбутнє, люди, суспільство... Ви знову мріяєте! Для того, щоб залишатися пізнім. І він буде, трохи... Я хочу взяти гарну гарячу баню.

Але ще немає. День після завтрашнього дня, я відключаю. Де це тонка біла речовина? Добре, є тільки консервовані продукти харчування в холодильнику з тижня тому, і я хворий на все це. Все правильно, на роботі, ми будемо захопити каву з черевного пирога і все разом! Отримайтеся, школа для вас! 16 років, вирощений чоловік, і весь сон, як дитина! І зупинити прокат цього ранку... "Я безкоштовно!" вона annoys me...published

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: zitelizemli.ru/vospominaniya-o-budushhem/