Міфологія здорового способу життя

Після перегляду ряду тем здоров'я на Geektimes я відкрив паводок міфів на тему. Кілька прикладів того, що спійманий очей.

Для здоров'я спини плавання в першу чергу корисно

хребта 33-34 хребта, і між кожним парою, крім міжхребцевих дисків, є кілька суглобів, зв'язок, м'язи різних розмірів, нервових коренів. Болі задньої залози (знайдені як найбільш очевидний і надійний ознака здоров'я талії) можуть бути викликані пошкодженням будь-яких цих структур. Чи допоможе басейн?

Це було насправді риторичного питання. Не у всіх, не навіть у більшості. І якщо ви подивитеся на те, що люди, як правило, роблять в басейнах, ви можете зробити розчарування висновок, що для більшості шанувальників водних вправ від такої діяльності може бути більш шкідливим, ніж добре.

З усіх цих структур м'язи отримують найбільшу увагу на реабілітацію - це активна частина вертебрального комплексу, як регульована підвіска в дорогих сучасних автомобілях, яка сама вибирає жорсткість і висота зазору в залежності від типу дороги. Якщо м'язи недостатньо міцні, вони не можуть впоратися з цією функцією і будь-яким навантаженням, від підв'язувальних колодок до підйому ваги, хребта зустрічається не в найбільш успішному положенні, а навантаження йде на зв'язки, суглоби і диски. Поступово вони травмуються більше і більше, що посилюється низькою мобільністю в повсякденному житті (що означає, що кровопостачання і харчування всіх цих елементів порушується), і воно приходить до великих травм і запалення.

Плавання в басейні зміцнює деякі м'язи, але не всі ті, які відповідають за забезпечення того, що навантаження правильно розподіляється між великими суглобами, а не падають на структури хребта. Тому головним інструментом реабілітації є не басейн взагалі, але вправи, такі як кватки, нахили, різні тяги і преси для верхньої плечової гірки, зміцнення м'язів стовбура, усунення дисбалансів в міцності і рухливості різних м'язових груп. Тут вони в першу чергу корисні для здоров'я спини як профілактичний інструмент.

М'язи можна перекачати в 4-6 тижнів

Ви можете, але дуже мало. У першій парі років активного тренування міцності (без допінгу), збільшення м'язової маси 5-6 кг на рік є середнім, потрібно мати значний дефіцит в масі тіла і детренування, щоб отримати більше. У більш досвідчених спортсменів, приріст м'язів зазвичай навіть повільніше.

Всі інші історії є як містські міфи, так і легенди, допінгові оповідання, або (зазвичай поєднані з попереднім абзацом) маркетингові люри.

Фракційне харчування допомагає схуднути

Для втрати ваги єдиний важливий стан є відсутністю енергії. Якщо ви споживаєте менше, ви втратите вагу. Все інше вторинне, і скільки їжі щодня дієта ділиться на неважливо. За аналогією з машиною - заправте його один раз на 40 літрів або 4 рази на десять, ще з середнім споживанням 1 л на 10 км, це буде досить 400 км.

Як це може бути підтверджено за межі загальної логіки? Після ознайомлення з інформацією спеціальних досліджень.

Авторами часто наведено аналіз з 1997 р. оглянуто існуючі дослідження та уклали, що не існує суттєвих переваг з точки зору енерговидатків у тих, хто їсть частіше можна визначити. Останнім часом 2010 року дослідження на тему, як очікується, не знайдено відмінностей у втраті ваги та інших заходів між двома групами, які ate 3 і 6 разів на день, відповідно, з однаковим дефіцитом калорій (близько 700 ккал/добу).

І такі дослідження досить не запускати пісню про те, що фракційне харчування допомагає схуднути.

Обов'язково пити багато, норма становить 8 склянок води в день, а напої з кофеїном відводять

І якщо я їсть 2 кілограми овочів і фруктів в день і так піти в туалет досить часто, ще 2 літри з вершини? Незалежно від температури навколишнього середовища, вологості, рівня фізичної активності, маси тіла? Ви бачите, де я збираюся?

Необхідно пити стільки, скільки вам потрібно, що вимушена настій води не має сенсу, а в останні роки конструктиви таких рекомендацій «скло» почали піднімати в фахові обговорення в наукових журналах, і є дослідження, що надлишок споживання рідини може бути не дуже корисним (наприклад,). Скільки коштує? Тирист і колір сечі розповість вам (не повинен бути світлий колір соломи в більшості туалетних візитів, які, через низьку потребу, середня здорова людина має 6-8, якщо ви нічого не їсти, що змінює її колір, звичайно, такі як буряк або мультивітаміни, навколо яких, до речі, є також достатні міфи).

І помірне споживання кофеїну не призводить до зневоднення, тому не потрібно включати параною. Однак не варто пити більше 3-4 порції чаю і кави на добу, негативні наслідки надмірного споживання кофеїну все ще є.

С ***

Як підсумок я хочу назвати Giki! Порадуйте своє здоров'я в геку спосіб! :

Джерело: geektimes.ru/post/241530/