311
Кастинг. Вибір партнера
浜у 涓 蹇
Кастинг - найкоротший етап відносин, що не робить його менш важливим. Після того, як на цьому етапі ми вибираємо партнерів, з якими ми не знайомимо «закрито» і в свою чергу, проводимо підбір. І при виборі лиття попередня. Може статися, що після проходження кастингу, на наступному етапі ми відмовимо від розвитку відносин з партнером. Він може зробити те ж саме.
На етапі лиття ми насправді відповіли просте питання: це партнер сексуально привабливий для нас, і ми хочемо, щоб інтимні відносини з ним? Все, що нас цікавить на цьому етапі.
Як відповісти на це питання?
Звісно, спочатку ми реагуємо, перш за все, на зовнішній привабливість партнера і за кілька секунд вирішуємо, чи приваблюємо партнера або ні. Що про насичений внутрішній світ?
Звичайно, характер людини впливає на те, як він виглядає. Емоційність, відкритість, спонтанність або невизначеність, сором'язливість, герметичність, все це відображено в появі. Все сприймається людьми як єдиний образ.
Біологічні фактори
Я не опухаю на них докладно, бо Ви можете легко знайти цю інформацію. Мережа буквально спокушає з статтями на тему 10 ознак сексуальності. Автори зазвичай дають результати однакових досліджень.
Як правило, приходить до того, що жінка повинна мати:
- фігура з стегнами, третій ширший ніж талія;
- тон шкіри, що вказують на молоді (особливо шкіру обличчя);
- виражені груди;
- симетрія фігури;
- дитяче вираз.
- висока висота;
- низький голос;
- квадратна щелепа;
- симетрія обличчя;
- темний обід ірис очей;
- розвинені м'язи (де я читаю, що особливо глюкотал).
Партнерство
У мене були два гарних дівчат. Половина хлопчиків були закоханими з одного, половина з іншими. Там була ще одна дівчина, яка мала три Римоси. Учні, які зустрілися з хлопцями «ззовні». У мене були люди, які ніхто не любив. Вони не були популярними у чоловіків. Один з них був Катя, позамовна дівчина, які шкільні красуні виглядали трохи вниз, і хлопці не виглядали на всіх.
Катя, який був одним з перших до маррі після закінчення, хоча багато прогнозували долю самотності. Всім приймали новини з деякими сюрпризами. Вона має дружню сім'ю, дві діти, які, до речі, не всі «зірки» школи можуть похвалитися. Що це не просто?
Я вірю, що зовнішній вигляд, безумовно, має значення, але не окремі частини – великий грудочок у жінки, або розвинені м’язи у чоловіків. Важливим є весь імідж потенційного партнера.
Я думаю, що якщо я запитаю вас, ви можете легко описати тип, який вам подобається. Ми маємо імідж партнера в наших головах. Якщо ми зустрілися з потенційними партнерами, ми порівняємо їх на зображення в нашій голові. І чим ближче реальна людина до образу, тим більш привабливим він до нас.
Як формується імідж потенційного партнера?
Я не знайшов ніяких чітких досліджень на цьому тему, тому я буду спиратися на власні спостереження і аналіз. Я думаю, що деякі механізми можуть впливати на формування образу.
Відбиток.
Відобразити зображення об'єкта на ранньому дитинстві. Виявлено феномен відбиття в експериментах по курчатам, які за короткий час після пологів відбито образ батька. Якщо курчат в перші години побачили вчений, а не мати, то вони пізніше сприймають його як батько. Вони слідують йому, не їх біологічна мати.
За механізмами відбиття, зображення предметів у людини утворюються в дитинстві і підлітковому віці. При цьому один захід досить, який буде підтримуватися сильними емоціями, які в кінці можуть привести до консолідації образу об'єкта в свідомості.
Наприклад, хлопчик відпустився з батьками на морі, а їх сім'я зустрілася з жінкою, яка не зносила бюстгальтер під її одягом. Коли вона згинається вниз, він бачив голі груди і досвідчені хвилювання вперше. Сильний емоційний досвід може призвести до того, що образ цієї жінки може бути відбитий як образ потенційного партнера. Він не пам'ятає, але зображення залишиться.
На мій погляд, формування образу партнера досить серйозно впливає на батьківщину протилежного сексу. І процес може піти двома способами:
Історія Утворюється образ партнера, повторює особливості батька протилежного сексу. Це часто буває у дівчат, які батьки не хочуть їх душі в них. У цьому випадку не обов'язково хвилюватися, але інші позитивні емоції. Особливо, якщо дівчина користується увагою батька, вона відчуває любов і безпеку. І зовнішній і внутрішній образ відбито. У майбутньому на стадії лиття дівчина оцінить чоловіка за зовнішніми критеріями ідентичності образу. І з поглибленням відносин, оцінка характерологічних особливостей образу прийде на форе.
Проти Утворюється образ партнера, який майже діаметричний навпроти батьків. Зазвичай цим механізмом створюється зображення у дітей, які схильні до реагування на протест до батьківського впливу.
Наприклад, Дад був вітчизняним тираном. Він лікував матір і дочку погано. Він був категоричною, дратівливою, швидкими темпами. Це вражаюча споруда. Дівчина любить тонкі, спокійні, розумні, дивні чоловіки.
Або мама хлопчика є типовою господинею, яка бачить, як її мета, що всі подаються, поливають, промивають і зміст. Не дивитися багато. Все для чоловіка і дітей. Хлопчик не сприймає своєї матері як жінки, так і його образ потенційного партнера може бути точною протилежністю матері. Яскравий, красивий, watching woman.
Чи може бути сформований образ партнера по шляху ідентичності, якщо дитина з батьків протилежного сексу нічого хорошого?
На мій погляд, це може бути підтверджено численними спостереженнями. Коли батько дівчини неслухняний, ставка. Непристойно, не розглядався на всіх, поки вона вибирає чоловіка дуже схожим на його батько, як зовні, так і внутрішньо.
Своїм батькам вивів з сина, і він одружився дружиною, яка «заїдає» мозок з чайною ложкою, і вражає своєю матір'ю.
Хоча це можливо, що в цих прикладах зображення потенційного партнера не так багато хто відобразився як сценарійоване походження.
Сценаріо і імідж партнера
Якщо людина має сценарій, то їм потрібен партнер, який дозволить їм реалізувати цей сценарій. Якщо дівчина має скрипт для Редємера, то вона обов'язково буде потрібна людина, вона може подбати. Для цього досить підходить алкогольний або немовлятний чоловік. Вони зазвичай спостерігаються в появі і поведінці.
Самооцінка і імідж партнера
Тип самооцінки людини також має певний вплив на вибір партнера. Для чоловіків, самооцінка «Я + Якщо я кращий» важливо, щоб жінка вписала загальноприйняті стандарти краси. Тому вимоги до зовнішнього вигляду партнера досить високі.
«Я + Якщо мені подобається іншим» меншою мірою звертаємо увагу на зовнішній вигляд партнера, адже для них ставлення партнера більш важливий, ніж його зовнішній вигляд.
Який результат?
На етапі лиття ми подивимося на партнера і порівнюємо образ, який ми спостерігаємо з зображенням партнера, який знаходиться в нашій голові. Поставити себе, «Чи я хочу, щоб дізнатися краще?» Якщо відповідь так, відносини можуть продовжуватися.
Той факт, що партнер перейшов на кастинг не означає, що буде відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але якщо партнер не проходить заливку, або ми не проходимо його заливки, то розвиток відносин неможливо.
Я думаю, що перші враження важливі. Це те, що ми орієнтуємося на початок. Складається з зовнішніх чинників, які, звичайно, впливають на зміст людини. Іноді людина може не відповідати стандартам краси, але бути дуже чарівною.
Досвід учасників «Формула любові» тренерів, які ми регулярно проводимо протягом року, і які були присвячені створенню відносин, свідчать про те, що коли людина відчуває гармонію зовнішнього вигляду і внутрішнього змісту, він швидко знаходить партнера. І не має проблем з проходженням першого етапу, не будучи стандартом краси.
Так все залежить від особи. Потрібно враховувати закономірності даного етапу.
Автор: Борис Литвик
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.cross-club.ru/library/article/kasting-pervoe-vpechatlenie-i-vybor