Частина перша тут.
Зображення: 25 липня 15
Мирослава в елегантному образі з елементом ла Вікторія Бекхем. Вишуканий стиль "Вікливий стиль" який день складається з сукні Ланвіна, сандалі Prada і окулярів Ray-Ban.
Зображення 26: Липень 16
Я не скажу, що це чудовий образ, але ті, хто звик до стилю «збитих» лікують його позитивно. Я не схожий на колір сукні Марні (як картопляний мішок), стиль або зубний протез тканини.
Зображення: 27 липня 17
Уособлення тисяч мандрівників: Мирослава в сукні Sandro, капелюшка купила на блоці і з міні-камерою Leica.
Зображення 28: Липень 18
Мирослава Дума в верхній частині і спідниці Vika Gazinskaya, бузок Марні, а пісочниці Dolce & Gabbana.
119363р.
Зображення 29: Липень 21
Легкий літній образ. Мира в Blugirl Blumarine плаття, Chloe ремінь, Prada сандалі і Ральф Лорен окуляри.
Зображення: 30: 22 липня
Стиль мінімаліста це не її. Це похмурий бантик складається з сукні Rick Owens і взуття Zara.
Зображення 31: Липень 23
Це занадто фотографії, але сам образ хороший. Дом в сукні H&M і ремінь, жилет Zara і простий літні сандалі Prada.
Зображення 32: Липень 25
Мирослава Дума в сорочку H&M, пов'язаному зонду Місоні та окуляри Ray-Ban.
698131
Зображення 33: Липень 26
Багатошарова, я думаю, не її спеціальність. Ось журналістка 3.1 Філліп Лім Капе, спідниця Зара (найбільш же відтінок) та окулярів Ільестєва.
Зображення 34: Серпень 1
Щоденні сукні в H&M є просто дивним!
Зображення 35: 4 серпня
Морські теми є найбільш живими. H&M туніка, Maison Michel капелюх, окуляри Ray-Ban і сумка Balenciaga - ще одна суміш дорогих і дешевих речей від Miroslava.
р.
Зображення 36: Серпня 6
Дом в щільному наряді американської сукні одягу, Dolce & Gabbana сандалі і окуляри Ray-Ban.
Зображення 37: Серпня 8
Після образу «дозволити» образ молодої дівчини. Мирослава у верхній частині Зари, збір винограду леві шорти, Dolce & Gabbana сандалі і окуляри Francois Pinton. Гермес сумка.
Зображення 38: Серпень 17
Дом в 3.1 Філліп Lim плаття, П'єр Hardy сандалі, Giorgio Armani окуляри і мішок Balenciaga. Сукня буде довше, а гаманець над плечем.
Зображення 39: Серпень 18
Мира в туфлі іноді дивує мене. До цієї сукні Івана може підібрати щось більш цікавим, ніж взуття Prada, але дівчина вірна цій бренді.
Зображення 40: 19 серпня
Хороший і комфортний вигляд. Miroslava Douma в Uniqlo капюшоні, Prada спідниця, шкарпетки H&M, Черниця взуття, H&M капелюх і з Salvatore Ferragamo сумка.
Зображення 41: Серпень 22
Поєднання несумісних. Дівчина в покритті Івани, Сандеро плаття і снікери.
Зображення 42: 23 серпня
Miroslava Douma in a Marni плаття, П'єр Hardy сандалі, з Salvatore Ferragamo сумка і вінтажна куртка на цьому дуже сумці. Іноді її сукні більше люблять довгі светри.
Зображення 43: Серпень 28
Для задоволення Сара Джессіка, Parker Miroslava wore all the best at one: Marni плаття, Chloe necklace, Miu Miu взуття, Illesteva окуляри і взяв Fendi зчеплення з нею.
Зображення 44: Вересень 3
Miroslava Douma in Maje top and skirt, П'єр Hardy взуття, з Prada зчеплення і Ralph Lauren окуляри.
Зображення 45: Вересень 10
Яскравий костюм Зара, балет Ланвіна та Culter & Cross окуляри. Зібрані разом, це все чудово!
Зображення 46: Вересень 12
Miroslava Douma in a Louis Vuitton куртка, Emilio Pucci брюки, Couture Couture top і антикварний cameos. Висота Mira 154, тому довжина штанів мала до чогось компенсувати відсутні.
, Україна
Зображення 47: 15 вересня
Miroslava Douma в Miu Miu плаття, Hermes взуття, Ralph Lauren окуляри і Prada зчеплення. Плаття прекрасно підходить, незважаючи на те, що він дуже добре підходить.
р.