Чому не варто варити запечені страви під майонезом

Традиційно майонез практично є основною заправкою страви для випічки. На продовження посту - унікальний кулінарний експеримент, який чітко продемонструватиме Вас безглуздістю використання майонезу ; Читай відпочинок посту і готувати смачно!

Теоретична частина
Маленька теорія для початку. Майонез може бути вітчизняним і промисловим.
Ми готуємо домашній майонез з любов'ю і лущенням, перетворюючи сирі жовтки, оливкова олія, гірчиця, винний оцет або лимонний сік в емульсію. Емульсія - це нестійка річ, на найменшому зрізі вона розбиває компоненти компонентів. Чому б я роблю магію, щоб перемішати всі інгредієнти в гладку емульсію, а потім, коли нагрітий, виготовляють масло і жовтки, які почали варити і варити в пластівці? Так кухарі не розглядають справжній майонез як соус для випічки.

Промисловий майонез з економічних причин не містить яєчних жовтків, але це також емульсія. Цей емульсій через відсутність належних гірчиці та сирих яєчних жовтків (натуральні стабілізатори) є дуже нестабільним, а промисловим майонезом, крім нафти і води, обов'язково містить різні добавки: стабілізатори та емульгатори (ліцитин, сорбітол, оцет), консерванти (однорідний бензоат). Так, при нагріванні не варто розпадати як натуральний майонез, який надходить з яєчними пластівцями.

Практична частина
До: У трьох склянках: промисловий майонез, товстий сметана і бешамель. Натисніть, щоб побачити ближче.

р.

Я відправляю їх разом в мікрохвильовці за 4 хвилини при максимальній потужності.
Після: Окуляри в одному порядку натисніть на збільшення. Відрізно запахи вареного оцту (жовтий майонез).

Давайте розглянемо консистенцію цих соусів:
1,1 км Майонез. Олія протікає, решта частина липка і пластика. Яскравий жир і оцет. Смакує непристойну.
2,2 км Сметана. Вона впала в злаку, нехай в багато води. Смакує, як струганий курд.
3. У Бечамель. Немає змін, крім того, він отримав трохи більш товсту. Смакуй.

Мій висновок:
- промисловий майонез - вниз, ні для випічки, ні так що не їсти. Я зроблю домашній майонез.
- Сметана не кип'ятять, не буду використовувати для випічки - це вже не сметана.
Бешамель для випічки хороший, як кремовий.
Тому в класичному кухні майонез і сметану використовуються тільки як холодні соуси, так і бешамель і компанія використовуються для випічки. До речі, бешамель просто незамінний для ласагни, там потрібен весь відро.
Ви можете продовжити випікати під майонезом, ви не будете судити, навіть хвалізовані.