20
Як встановити святковий стіл на день народження чоловіка
На День народження мого сина і дня народження сина. На сімейній раді ми вирішили відсвяткувати вдома.
Звичайно. святковий - це досить накладна, як з точки зору фінансів, так і з точки зору зусиль і часу, витрачених на підготовку, але я дійсно хотів, будь ласка, мій день народження, і я думаю, що я отримав!
Страви на святковому столі
Що потрібно. обідній стіл на день народження? Це питання головоломки багато, змушуючи їх шукати альтернативні варіанти для свята, усунення бенкету. Але, по суті, все досить легко, якщо ви думаєте про страви заздалегідь.
Сьогодні видання. "Сайт" готовий до вас, шановний читач, ретельно підібране менюЗа допомогою якого ви легко, без мусок, покриє святковий стіл, який порадує як вдома, так і гостям. Поради від досвідчених господині!
Черепашки з лаваша Для закуски я раджу приготувати Ролики лавашй Їжте їх і готуйте їх насолоду. До речі, начинка може бути будь-яким: м'ясо, риба, овочі, гриби та навіть солодкі фрукти!
інгредієнти
Підготовка
І це друга версія вечері - з зелень і солій Це смачно!
інгредієнти
Підготовка
Класичний "Каесар" хитно-басіс і головний секрет вважається особливим соусом Салат Цезарй Як правильно приготувати його буде залежати від успіху всієї страви. Рецепти салату також різні, але це один з найсмачніших і легко готувати!
Салатні інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
Одним з кращих рішень для основного курсу є запечена м'ясо, особливо якщо вона подається в незвичайному вигляді. фруктово-чеськаЯк це Вашим чоловіком обов'язково оцінить цю страву!
інгредієнти
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Як виглядає такий прикус досить ефектно, швидко варить, а відходить від столу - в блимку очей!
інгредієнти
Підготовка
Досвідчена господиня, Ольга, на своєму каналі «Суперма Ольга» поділилась красивим страви День народження чоловіка. Щоб познайомитися з процесом приготування, див. це відео.
про:blank
Прекрасно подається їжа, виглядає тастер, більш естетично і привабливо. Крім того, він створює позитивний образ господині. Я раджу дізнатися 10 дивних ідей різання та подачі м'яса, сиру та ковбаси, які допоможуть Вам на будь-якому святі.
А також 9 ідеальних способів вирізати і подавати рибу до столу. Заощаджуйте його, це буде приємно!
Такий гід для страв на святковому столі корисний кожному господині, ділитися Користь з друзями І не забудьте розповісти нам про ваші страви з родини коронок, які ви завжди приготуєте на день народження людей близько до вас.
Звичайно. святковий - це досить накладна, як з точки зору фінансів, так і з точки зору зусиль і часу, витрачених на підготовку, але я дійсно хотів, будь ласка, мій день народження, і я думаю, що я отримав!
Страви на святковому столі
Що потрібно. обідній стіл на день народження? Це питання головоломки багато, змушуючи їх шукати альтернативні варіанти для свята, усунення бенкету. Але, по суті, все досить легко, якщо ви думаєте про страви заздалегідь.
Сьогодні видання. "Сайт" готовий до вас, шановний читач, ретельно підібране менюЗа допомогою якого ви легко, без мусок, покриє святковий стіл, який порадує як вдома, так і гостям. Поради від досвідчених господині!
Черепашки з лаваша Для закуски я раджу приготувати Ролики лавашй Їжте їх і готуйте їх насолоду. До речі, начинка може бути будь-яким: м'ясо, риба, овочі, гриби та навіть солодкі фрукти!
інгредієнти
- 4 листочки лаваша
- 120г молочна ковбаса
- 100-140г майонез
- 100г морква в корейці
- 80г зелень (циланза або кріп)
- 80-100г сир
Підготовка
- Вирізати ковбасу дрібно. Вимийте зелень, висушіть, а також ріжемо дрібно. Сир кислий.
- Переконайтеся, що у вас є мазок майонезу (не товстий). Покласти ковбасу на шматочок майонезу. Другий лист також змащується майонезом, а потім посипається морквою в корейці (можна купити готову, або заздалегідь приготувати самостійно). р.
- Третій шар майонезу і зелень. Ви можете використовувати будь-який смак. Покласти четвертий лист на лаваш з зеленню, змастити його майонезом і посипати його сиром.
- Розгорніть все і загорніть його в харчовій упаковці. Давайте замочити в холодильнику не менше 30 хвилин і подаємо до столу, нарізаючи порціями. Бодибилдерши!
І це друга версія вечері - з зелень і солій Це смачно!
інгредієнти
- 2 листя лаваша
- 100-150 г листя салату
- 80г кріп
- 140г червона злегка солона риба
- 100г майонез
Підготовка
- Другий варіант - зробити лаваш з зеленню і солоною рибою. Для начинки вирізаємо листя салату і кріпимо дрібно. Сільне риба також розрізають на дрібні шматочки.
- За таким же принципом, як і попередній варіант, змащуємо листи майонезом. Перший шар майонезу і кропу другий майонез, потім листя салату і червона риба. Ви можете зупинитися на двох аркушах лаваші, а потім загорнути лаваш в рулоні.
- Додайте блюдо заварити в холодильник на півгодини, потім порізати рулон на невеликі шматочки і подавати в стіл.
Класичний "Каесар" хитно-басіс і головний секрет вважається особливим соусом Салат Цезарй Як правильно приготувати його буде залежати від успіху всієї страви. Рецепти салату також різні, але це один з найсмачніших і легко готувати!
Салатні інгредієнти
- 200г твердих сирів
- 100 г тріщин
- 2-3 помідори вишні
- 1 куряче філе
- 3-4 листи Пекінської капусти
Соус інгредієнти
- 1 лимон
- 3 зубчики часнику
- майонез
- зелений
Підготовка
- Готуємо курку. На волі: ви можете просто відварити його, або ви можете відварити його, а потім обсмажити його трохи. Що вам подобається. В той час як м'ясо знаходиться в процесі приготування, порізати капусту в тонкі смужки. Вирізати помідори скибочками. Подрібнити сир.
- Коли курка готова, розбиваємо м'ясо на невеликі шматочки (фібри). Приготувати соус: подрібнити в блендері часник з майонезом, зеленню і два краплі лимонного соку до однорідності. Додайте часник і лимон за смаком. Ця процедура може бути виконана вручну.
- Салат «Цезар» не потрібно запекти, соус подається окремо. Кожен повинен покласти його на власну пластину. Навіть якщо бенкет триває, салат збереже привабливий вигляд і великий смак.
- Так, салат готовий. Бодибилдерши!
Одним з кращих рішень для основного курсу є запечена м'ясо, особливо якщо вона подається в незвичайному вигляді. фруктово-чеськаЯк це Вашим чоловіком обов'язково оцінить цю страву!
інгредієнти
- 1 кг м'яса
- 200г сир
- 200 г грибів
- 3-4 помідори
- 2 ст.л. соняшникової олії
- фольги
Інгредієнти для маринаду
- 1,5 ст. солі
- 1 ст.л. чорного перцю
- 3.5 ст.л. соєвого соусу
Підготовка
- Промийте м'ясо і висушіть її на паперовому рушникі. Поверніть м'ясо жирною стороною вгору і наріжте її на рівні порції, але не обрізайте до краю 1-1,5 сантиметрів. Ширина кожного шматка повинна бути близько 1 сантиметра. Для цього рецепта можна використовувати свинячі корейці, виріз або виріз.
- Приготування м'яса маринаду. Поєднайте всі інгредієнти для маринаду і добре перемішайте. Часник необхідно попередньо пропустити через прес.
- За допомогою кулінарної щітки добре змащувати кожну частину м'яса з усіх сторін. Покрийте його харчовою плівкою або поставте її в сумку і прихуйте її в холодильнику не менше 3 годин. Найкраще залишити м'ясо маринованим на всю ніч.
- Подрібнити гриби, сир і помідори тонкими скибочками. Нарізки краще робити з шириною близько 2 міліметрів.
- Маринований м'ясо перенести на фольгу, попередньо змащуючи фольгу соняшниковою олією. Фольга краще відразу розмістити в формі відповідного розміру, так як в процесі випічки буде багато рідини. У кожній розрізі помістіть скибочку томата, сиру і кілька грибних пластин.
Спробуйте не покласти занадто багато начинки одночасно, так як вона фарширована, вільний обсяг для нього значно зменшиться.
- Натисніть фольгу на м'ясо з усіх боків. Покрийте м'ясо іншим шматочком фольги. Надішліть м'ясо нагрітуту духовку і запікайте на 200 градусів за годину.
- Готове м'ясо необхідно трохи охолонути, щоб соки розподілялися. Готовий. азіатки Подавати гарячий соус, овочевий салат або гарнір за смаком. 435083 р.
Як виглядає такий прикус досить ефектно, швидко варить, а відходить від столу - в блимку очей!
інгредієнти
- 2 ст. майонезу
- 4 яйця
- 100г сир
- 80г червона ікра
Підготовка
- Важкі яйця. Відріжте половинки, відокремте білки від жовтків.
- Сод сир на дрібній тертці. Змішайте жовтки з сиром і майонезом.
- Наповніть отриману масу білка, викладіть ікра зверху.
Досвідчена господиня, Ольга, на своєму каналі «Суперма Ольга» поділилась красивим страви День народження чоловіка. Щоб познайомитися з процесом приготування, див. це відео.
про:blank
Прекрасно подається їжа, виглядає тастер, більш естетично і привабливо. Крім того, він створює позитивний образ господині. Я раджу дізнатися 10 дивних ідей різання та подачі м'яса, сиру та ковбаси, які допоможуть Вам на будь-якому святі.
А також 9 ідеальних способів вирізати і подавати рибу до столу. Заощаджуйте його, це буде приємно!
Такий гід для страв на святковому столі корисний кожному господині, ділитися Користь з друзями І не забудьте розповісти нам про ваші страви з родини коронок, які ви завжди приготуєте на день народження людей близько до вас.