623
Мир через очі дитини
Італійське рекламне агентство DLV BBDO створив кілька рекламних плакатів для презентації продукції компанії, які інвестують в дизайн унікального підходу: всі фото зроблені як ніби світ шукає малюка.
Шукаємо світ очима дитини
Італійська компанія Cam відома своїми незвичайними рекламними проектами: кожна нова серія розписних плакатів – чудова подорож в світ дитячих снів і фантазій. У проекті «Дитячий світ» головна тема – «Коли я виросту...»
Коли я виросту, я лікую сніговиків.
творці серії магічних плакатів Міланське рекламне агентство DLVBBDO. Ілюстратори David Calluori і Daneel Tribi (Davide Calluori, Daniele Tribi) працювали важко для слави: результат був яскравим і незабутнім. Камера спеціалізується на виробництві дитячих вагонів, стільців для годування та інших речей.
Коли я виростаю, я рибний акваріум у річці.
Фантазії дітей виявилися дуже оригінальними: одна мрія стати лікарем для снігу, щоб врятувати їх у теплій погоді, інший – паркувальник морських ванн, а третій – кравецька, яка пришиває ковдру з сонячного променя. Є майбутні дизайнери серед дітей, які готові створити колекцію нарядів для дерев, і, звичайно, майбутні рибалки, які сниться ловити не тільки рибу, але і цілими акваріумами. А що може бути більш красивою, ніж чистою, і так званою дитячою сни?
Я нічого не боїться.
3610Р. 4200Р.
Ви не чули нічого.
Коли я виростаю, я занурю в море.
Коли я виросту, я зроблю одяг з тіні для сонця.
Як годувати рибу?
Коли я виросту, я можу побудувати будинок в гілках будь-якого.
Коли я виросту, я буду модним дизайнером для дерев.
Хто опускає всі листя восени?
Хто запускає автомобіль, коли він знаходиться на стоянці?
Хто малює хмари на горах?
Чому сніг вологий?
Де ходять зірки, коли я падають?
й
Шукаємо світ очима дитини
Італійська компанія Cam відома своїми незвичайними рекламними проектами: кожна нова серія розписних плакатів – чудова подорож в світ дитячих снів і фантазій. У проекті «Дитячий світ» головна тема – «Коли я виросту...»
Коли я виросту, я лікую сніговиків.
творці серії магічних плакатів Міланське рекламне агентство DLVBBDO. Ілюстратори David Calluori і Daneel Tribi (Davide Calluori, Daniele Tribi) працювали важко для слави: результат був яскравим і незабутнім. Камера спеціалізується на виробництві дитячих вагонів, стільців для годування та інших речей.
Коли я виростаю, я рибний акваріум у річці.
Фантазії дітей виявилися дуже оригінальними: одна мрія стати лікарем для снігу, щоб врятувати їх у теплій погоді, інший – паркувальник морських ванн, а третій – кравецька, яка пришиває ковдру з сонячного променя. Є майбутні дизайнери серед дітей, які готові створити колекцію нарядів для дерев, і, звичайно, майбутні рибалки, які сниться ловити не тільки рибу, але і цілими акваріумами. А що може бути більш красивою, ніж чистою, і так званою дитячою сни?
Я нічого не боїться.
3610Р. 4200Р.
Ви не чули нічого.
Коли я виростаю, я занурю в море.
Коли я виросту, я зроблю одяг з тіні для сонця.
Як годувати рибу?
Коли я виросту, я можу побудувати будинок в гілках будь-якого.
Коли я виросту, я буду модним дизайнером для дерев.
Хто опускає всі листя восени?
Хто запускає автомобіль, коли він знаходиться на стоянці?
Хто малює хмари на горах?
Чому сніг вологий?
Де ходять зірки, коли я падають?
й