Приїжджайте, Людмила Єфімовна!

Дослідник та блогер Ігор Шпільнок

У нашій хати в Долині Geysers, я завжди кинувся спочатку, щоб бути на сцені перед першими променями сонця. Моя чудова друг і колега Володія Злотніков придбала до замочування в ліжку до контакту з заповідним управлінням. Я затопила плиту, заварена кава, іноді вдалося написати щось в щоденник перед виходом. Так що в день я ледь насолоджуюсь першими ковпачками кави і виїмав свій ноутбук, як підлогові плити, що скрипаються на веранді.
- Я запросив.

Справа в тому, що напередодні долини летять Людмила Єфімовна Лобкова, відомий ентомолог в Камчатці. У долині Geysers, вона вивчається протягом десятиліть, як комахи пристосовані до використання вулканічного тепла. Увечері прийшов до нас на чай і приніс гарячу каструлю свіжо обсмаженого насіння соняшнику. Коли вона залишила для неї хута, вона залишила каструлю з насінням, сказав, що вона займе її вранці.

Але зараз з якоїсь причини вона була трамплінгом на веранді, позбавляючи йти. «Ком в, не соромтесь!» Я повторю, але Людмила Єфімовна продовжує змінюватися з стопи до стопи, зрада з дошками. Я отримав від лавки і, тримаючи ноутбук в руках, зануривши двері, які відкриваються легко і вдарив щось м'яке. Я відкрив мій рот до апологиза, але я втратив пам'ятки ведмедя на веранді. Він виглядав досить мирним, відповідальним, оскільки якщо він відчував провину для порушення нашої конфіденційності. Але хто знає, що ведмедя? Я швидко захопив ручку і закривав двері, хоча я помітив, що на нігтях на передніх дверцятах підвішували обидві дробини. Повернувшись, поставте комп’ютер на лавку і почули, як «Людмила Ефімовна» почала розгортатися на вузькій веранді, щоб вийти з неї. Інструменти висить на стінах падали, пальня згортається, порожні коробки, що складаються з на стіну, згорнуті відро викривлені вгору.

«Що таке?» попросила Володи.
«Людмила Ефімовна шукає сковороди», – відповів неспішно.

Вольодиа захоплюється з ліжка, захоплюється сковородою з столу і спробувала виходити в тіні, але двері з ковткою вдарив ведмедя, виштовхуючи звір. Володія відразу оцінила ситуацію і розглашує двері. Почула, що ведмедя вийшов, ступеню виклилися через сніг, а другий пізніше звір від снігу. Наші носа відокремили лише половину метра і тонке скло. Зрозуміло близько, але ми зацікавлені в пошуку один одного. Ведмедя працювало твердо, губи протрудовані мовчистими.

«Що хочу розповісти нам? Я думав. Водія здавалося читати мої думки: «Викликати тебе!» Висибно усвідомлює, що нічого корисного від візиту до нас не вийде, ведмедя повільно потрапить схил, до гайсерів ...

Джерело: