Діти сиділи, мали хороший обід, але ніхто не пам'ятав, що день це було.

Здавалося б, поважати один одному в сім'ї необхідно. Коли мова йде зрілій Мати, яка зробила все, щоб зробити їх комфортно. Однак в реальному житті є винятки. І іноді діти приймають допомогу батькам, як дано, навіть дорослим. Це те, що героїня сучасної історії.

Редакція "Сайт" Вона ділиться з вами сумну історію жінки, яка ніколи не забув її власних дітей, але все ж забули їх.

Щиро дякуємо за відгук про один ще Діти сиділи, мали хороший обід, але ніхто не пам'ятав, що день це було.

До тих пір, як вона може пам'ятати, Людмила Іванівна присвятила всіх своїх зусиль і часу, щоб забезпечити, що її діти мали гідне майбутнє. Два сини і дві дочки лежали на матір'ю для всього, бо батько їх рідко був присутній у їхньому житті. Спочатку Людмила зникла в кілька робочих місць, а після неминучого розлучення. Я мав піти на роботу вільше. за кордоном. Здавалося б рай, створений для відпочинку, продовжує працювати день після дня, поки діти не потрібні нічого.

Увімкніть на вікно і спостерігаючи автомобілі, залишаючи будинок, Людмила думала, як вона відчувала. Моє життя я проголосив про майбутнє.й І тепер, за перший раз, вона не пошкодила себе. У моїй голові миготливі спогади про літню Спанісар, Сеньор Ісабель, які забезпечили Людмила з роботою протягом п'ятнадцяти років.

Житлова площа в Іспанії Діти сиділи, мали хороший обід, але ніхто не пам'ятав, що день це було.

Peels Señora Isabel, як правило, дуже любий і душевний жінка. Але іноді, як це здавалося Людмили, вона зумовила занадто рудентно.

до Скільки років пройшли, і ви продовжуєте надсилати всі гроші дітям. Збережіть щось.

Не хвилюватися, я не звикла до труднощів. І для матері, головне, щоб дітям було якомога краще. Чи не так?

до Так ви не думаєте про своє майбутнє? Ви не збираєтеся отримати старий в Іспанії.

до О, прийти на те, що ви повинні турбуватися про це? У мене є чотири діти, після всього. Чи не сини підтримують свою матір у віці? Ну, якщо вони не мають можливості допомогти, то дочки, безумовно, не залишають мене в неприємності.

до Що ви хочете, але я довгий час. Я знаю, що це рішення знову і знову. Діти дорослого віку і не запам'ятають ваших шоу, все це буде в минулому для них. Хто знає, якщо вони зможуть допомогти вам постійно «від власного гаманця», і чи буде це питання.

Старі дамські слова здавалося абсурдом. Після того, як всі роки, проведені в Іспанії, Людмила згадувала, як ще Маленькі діти не мали серця в ній.Я шукав вперед, щоб побачити її з роботи, як щільно вони захопили її, коли вони зустрілися. Як вона захотіла повернутися до них найближчим часом! Але я мав зробити гроші першим. Я, вона є єдиною підтримкою. А потім ви можете повернутися, а потім всі діти можуть збиратися на своєму будинку. Велика сім'я знову знезаражається.

За роки повернення з заробітку Людмила готується до цього. теплоТому що її день народження підійшов. Господиня думала святковий стіл, а також що подарувати дітям, потім на дорозі. Але до сюрпризу від дня народження, діти привітали її досить холодно. Після виходу з автомобіля, придбаного з грошима мами, зварений син між запитом про причину, які збиралися сьогодні. Людмила може відповісти лише на те, що вона хотіла зібрати всіх разом на святковому столі.

Вже в будинку мама показала дітей старі речі, які зберігали весь цей час. Нагадував своїх дітей.й А сини і дочки, здавалося б, поховавшись в хмарах і не слухайте багато до своїх слів. Наймолодіша дочка сказала, що в будинку немає необхідності зберігати такі старі речі - тільки склепіння простору.

На столі сини запитали, що мій мама вирішує? Що відбувається в будинку?І ось чому я назвав всіх. При навчанні мати не мав наміру продати будинок, діти дивилися.

до Ви хочете повернутися? попросив юних дочок.
до Де я в моєму віці? Я тут добре. Для дітей.
- Мама, що ви робите? Ось Анна Василівна п'ять років старше, і нічого не допомагає. І не тільки діти, але і онуки, додані ліктя.

У сім'ї не було ніякого відношення. Решта вечері, задумана як святкова, пропущена в абсолютну тишу. Діти закінчили все чисто, кладуть їжу в просторих стовбурах і пішли додому. А Людмила Іванівна продовжує сидіти вікнам. «У цій гарячій країні я навіть зберіг на воді. Я дав вам кожну копійку. Що ви отримали в поверненні? вона думала себе. Я пам'ятаю слова Señora Isabel: «Ви будете шкодувати, але ви не зможете нічого робити. й