Ви несете відповідальність за те, що у вас є тамед.

Ведення догляду за тваринами завжди було добре, але надзвичайно важко. Це, звичайно, про великий догляд, не тільки про догляд за домашніми тваринами. У багатьох країнах світу формула «Ви несете відповідальність за тих, які ви тамед» реалізується у вигляді притулків, де бездомні собаки, котів, птахів, іноді більш екзотичних тварин, таких як змії, павуки та інші подібні тварини.

Укриття ідеально мають кілька цілей. Перша допомога поганим тваринам, які залишаються (або народжуються) на вулиці. Все, як у випадку людей: взяти, нагріти, харчуватися. Другою метою є розміщення тварин в будинку, сім'ї. Звуки, як і перша точка, не це? Але є ще одна мета, в якій більшість сповільнюється, коли мова йде про інститут тваринного притулку. Укриття налаштовує завдання для захисту звіри від людини, для зменшення контакту в сучасному цивілізованому житті до мінімуму. У складі дана позиція цілком виправдана: собаки і коти відокремлюються від людини йдуть дикий. І якщо другий блоки не атакують, то ми чули про атаки на пасерах-за першої категорії. Ізоляція тварини часто означає смерть. Тварини ставляться до сну, навіть не намагаючись прикріпити їх де завгодно.

16 зображень Ілля Варламов

р.

Також потрібно, тому що притулки швидко переповнені: після всього, є більше людей, які хочуть подарувати тварину у притулку, ніж ті, хто хоче взяти домашніх тварин. Крім того, велика кількість головок (це те, що власники притулків називають їх підопічними) вимагає колосальних витрат, які стан не завжди здатний піти на. У таких випадках приватні партії вступають в бій. Так, як Людмила Василівна, в приватному притулку, яку ми відвідуємо сьогодні. Це унікальне місце під назвою Alma знаходиться в місті, де близько 250 собак і котів знаходяться неподалік. Кожна тварина живе до тих пір, поки це дозволено жити.

Це нова територія притулку, яка зараз будується разом з господинями притулку та працівниками вона наймала. Всі ці кабіни утворюють одну поширену ікру, в якій частина тварин з старшої ікрі буде передаватися так, щоб тварини живуть більш вільно.

До речі, тут немає кліток. Всі тварини зберігаються в клітках, тобто вони мають можливість запустити і стрибати. Цікаво, в цьому місці, де зараз стоять дерев'яні конструкції, було плювати. В цілому, ця частина землі належала залізничному вокзалу, проходячи тут дуже близько, але голова ділянки домовилися виділити частину землі до Людмила Василіївна, віривши, що йому не потрібно взагалі.

Отже, використовується для того, щоб піт, який був наповнений все, що вони могли б отримати: пісок, рубль, невеликий камінь. І зверху, так що грунт щільно тримається і не закручується під ногами в дощ або сніг, покритий асфальтовою крихтою.

Тут ми повернемо, і в той же час господиня запрошує мене до основного корпусу, який ділиться на кілька частин. Є різні собаки в кожному з них. Всі вони груповані породами, героями і співіснуванням, щоб не поборолися і кварелі.

- Приходьте, не боятися. Ніяких біт тут, тільки я можу прикусити. Просто закрийте двері за вами.

Людмила Василівна закриває двері за мною. По суті, зовсім не можна боятися. По-перше, є багато собак і вони дуже гучно, хоча вони абсолютно не кусаються. По-друге, щасливі тварини прагнуть стрибати і сказати hello до своїх передніх лапок з джинси і куртки. Це не дуже зручно, так як після дощу ноги тварин ще брудні.

до Розкажіть про це собака. На Сколкове шосе були собаки. І я сказав, що він буде там після повідомлення. Я пішов додому, сподіваючись повернутися завтра і забрати принаймні тих собак, які даються в руці.

Людмила Василіївна ще розповідає історію свого вихованця постійно намагалася вихованцям ще два собаки, які пінують під ногами. Одна з них стане дочкою собаки на фото. А інший - це тільки їх сусід.

до В цілому я прийшов, щоб прийняти одну собаку для стерилізації, і решта прийшла до мене, сісти і дивитися. І ви знаєте, що собаки відчувають все, не просто живуть від інстинкту. І я розповідаю, що жінка, яка бере участь у молоці, що я думаю, що я повинен підібрати собаки сьогодні. І вона говорить: "Не хвилюватися, завтра він буде спійманий, це буде океї." І вони сидять і дивляться, їх очі перетворюють свою душу. Ну, я взяв цю частину, я сказав, приїхати з мене, всі.

- Я забрав собаку для стерилізації, кладуть решту цих в машині. Я пішов в клініку. «Люди, лову буде сьогодні». Я сказав її, що я б взяв собаку, а потім я повернувся назад. В цілому, я закінчити речі в клініці, приїхати назад і потрапити в трафік: Я половина години пізно. Всі, хто був, всі собаки були зняті. І знімати з отрутою - дитилін. Ці були тільки збережені.

до Як ви назвали ваші тварини, є так багато.

- Я просто зателефоную їй, що приходить до розуму. Один дзвоник був дуже, дуже гучно панує і співає практично. Я думаю, що ти мій співак, Я зателефоную вам Aziza.

Цікаво, що коти живуть не тільки поруч з собаками, але й тільки поруч один одному, в одному корпусі. Перед тим, хто рятувальних собак живуть ці коти. У клітку з ними повністю спокійно ходити собакою. Однак, неважливо, як я спробував видалити його, нічого не працював: сором'язлива собака скидається десь в кутку. І це кішка (або кішка?) дивиться гордо на собаках в іара навпаки.

Зараз Людмила Василівна бере мене на іншу ікру. Є більше тварин, вони живуть більш щільно. Це, в цілому, не буде довго: після того, як деякі з них найближчим часом перейдуть до нової ікри, і ті, які залишаються в змозі комфортно розміститися на території, яка стала вільним. Що важко звикати до першого - запах. Важкий і специфічний через велику кількість тварин в обмеженому просторі. Я забув згадати, що притулок було в експлуатації протягом 14 років. Так, уявіть, що багато тварин переїхали.

до Звісно, так як ця область вже давно розвинена, всі запахи. Запах тут дуже відрізняється від нової території. Як і раніше пахнуть свіжі дошки, від яких ми відрізаємо ікру.

- Історія укриття крові. Я не хочу говорити про це. Моя людина працювала в 29-й лікарні як сантехніка. Після того, як на території териториї була зйомки собак. Поліція прийшла і злетів у тварин. Ми змогли зберегти 28 собак з захоплення. Вони були збережені, але вони не знали, куди піти. Вони надіслали в сиріт, які потім існували. Вони зберігають їх цілий рік: вони кладуть свою каюту, зробивши свою ікру. Протягом року я прагнув виселення земель. Ми знайшли цей предмет, де наш притулок тепер. Щоб отримати землю для утримання тварин там, я мав принести папір до префекту, що я фахівець з організації притулку. Я мав отримати цей папір першим. Я почав шукати, де ми навчимо таке. Знайдені курси в Академії народного господарства. Уповноважено ці курси, привезено папір, вибиваючи землю з тривалими поїздками до органів влади. Крім того, префектуру розповів мені, що частина цієї частини землі належить до Лефортово району, а друга частина належить залізничному вокзалу. Вони сказали мені: «Якщо ви згодні з ними і з ними, ви отримаєте землю. й

р.

Є багато собак, але всі вони дивляться дивно добре занедбаними, а якщо кожен з них продається окремою сім'єю. Секрет Людмила Василівна – це індивідуальний підхід та строгий графік.

Всі собаки стерилізовані, вакцинуються. Для будь-якого засмаги вони лікуються в ветеринарній клініці, де господиня притулку надається 15% знижка як звичайний клієнт. Вона говорить, що лікарі цієї клініки дуже вдячні: в першу чергу вона завжди добре отримала з променевими тваринами. По-друге, вони знають.

Собаки завжди розчісуються і очищають. Будь-який кольцун на вовні відразу зрізається ножичками, будь-який заєць відразу зареєстрований, і собака береться до лікарів після декількох днів.

33814025

Є, до речі, окремий корпус для молоді. Це особливо гучний тут: ляльки стрибають за радість, натовп поруч з вами, лизати руки і спробувати піднятися під рукою до домашніх тварин. Собаки дуже доброзичливі і веселі.

до Головне, що допомагає притулку, і що потрібно допомогти їй, є харчуванням. Ми годуємо собаки так: один день - каша, супи, деякі злаки, наступний день - сухі продукти харчування. І ось ми йдемо.

На першому, юні собаки бояться камери, а потім звикли натискати і об'єктив, починають позувати, збиваючи радісно. У одному з корпусів, розташованих навпроти будинку з котами, які я покаже пізніше, є цуценят-бротери.

...

Україна

Далі до «білих» братів у першому малюнку, живе собака названа Жуля. Вона також цуценя, тільки дуже сором'язлива. Як я підійшов клітку, кожен інший почав виштовхувати і стрибати. А Жуля скромно вбігла в куточок, тільки пара разів лопається звідти. Щоб видалити красиву скромність і не вдалося. Але один з братів цуценя був щасливий фільм. Ось найближчий.

, Україна

Нарешті ми відвідуємо будинок Людмила Василівна з котами. Не так шумний тут: флегматичні коти і коти ходять по столах і шафах і прагнуть до догляду. З одного боку "пригоди" відразу три або чотири анотації тварин.

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він п'ять або шість років. Він жив разом з дідом, дідом загинув, і кіт прийшов до нас. Погляньте, як гордість і розкішний. І ніхто не робить.

р.

Коти люблять фотографувати. Вони постійно зніжують камеру і намагаються торкнутися лінзу за допомогою лапи. Особливо це біла кішка з великим вуса.

Нарешті, Людмила Василівна знову демонструє всю територію. Він каже, що проблеми, звичайно, багато: утримання притулку щоденних витрат майже 8 тис. рублів. І ця сума включає тільки харчові продукти і обслуговування. Зима - це окремий елемент витрат.

до Ми не маємо нормальної програми для тварин. Чому? Тому ми не дбаємо про людей. І ніхто не подбає про собак і котів.

Людмила Василіївна розповідає, що вона має багато історії про притулок та її мешканців. Його друг, хто працює як редактор, запропонував, що вона кладе оповідання на папері. А потім опублікувати його як окрему книгу. Я не маю часу. І я не знаю, як я збираюся писати, говорить господиня притулку. І я думаю, "Це буде гарна книга, хороша."

По дорозі, якщо ви хочете допомогти притулку, то вони мають власний рахунок, до якого ви можете перенести гроші. Тим не менш, Людмила Василівна розповідає, що їжа більш важлива. А теплі речі можна зробити також.

Це місце укриття. На сайті, до речі, ви можете прочитати повну історію притулку, подивитися на тварин, дізнатися, як допомогти притулку і як її дістатися.

Джерело: