Як радянські дівчата руйнували Ассол

Вважають, що кілька поколінь радянських дівчат попсували не радянськими хлопчиками, а Михайло Булгаков та Антоіне Експедиція. Він сказав, що людина була відповідальна за те, що він тамед. В результаті багато жінок зростали, які ретельно захочили свої потреби і загартували перемир'я проти тих, хто не здогадав їм, а також вважали, що любов зобов'язується: Я люблю тебе - ти любиш мене, ти любиш мене - Я тебе тобі.

Чи можливо, що ще один небезпечний тип мав руку у формуванні жіночої душі, Олександра Гріна, який придумав Ассоль.

Assol, Я нагадую вам, чекав. вона не була холіганізована, вона не грала щура з бідними дітьми, вона не забігла з сільськими танцями, і вона не поцікавила сина коваля. А замість того, вона потіла з відчужливою красою і витратила весь свій вільний час, починаючи з моря, чекаючи на судно з рублетом вітрилами і прекрасним принцом на борту. Я особливо рада чекав. Не потрібно зайвих зусиль, ніж бути красивими, до ручної роботи і очікуванням. Більш комфортні умови гри, не можна уявити.

Успіх Ассола дає всім жінкам міцну надію, і з цього в кожному приморському містечку буде кафе, названа на честь, і в його меню буде майонезний салат з тієї ж назви і, можливо, десерт. Морозиво, скибочка білого шоколаду, вафельна солома і полуниця - їсти і подивитися на море знову.

Зараз змінилися, і нові російські дівчата не псують письменників, але ще не російських хлопчиків, і глянцевих. глянцевий пророк в вінку з пазами приніс їм свої команди: «Любо себе!» Будьте активними! Подбайте про себе! Висловіть себе! Розкажіть ваш MC, Dream Man, Попри те, що він повинен бути, обговорити ваші стосунки з ним і придбати цікавий хобі, тому що ви людина.

У поточному парадигмі Ассоль схожий на лежачи томата. Вона відправляє іграшки з дерева і є певною автентичністю, але не існує соціального зростання.

Вона навіть не йде в тренажерний зал, її краса політично некоректно, тому що ми знаємо, що будь-яка жінка красива, якщо вона є природною, відкритою і “доглядає себе”. І це тільки народився красивий і зайнятий чекаючи чоловіка, який повністю непристойний. І вона не говорить про це.

І якось виходить, що зношений образ набуває нового шарму.

Жінка, яка мовчить. Не "презентації" так, жінка, яка не торгує. Він не ліпить від того, що був, але виглядає з спокійною впевненістю в море, не сумніваючи, що він має безліч подарунків і він скорочується або пізніше принесе її не деякі, але подарунок, призначених для неї. На фоні занадто мобільних дівчаток око відпочиє на тому, що просто чекає, не віджимаючи від постійної необхідності стверджувати себе.

І я намагаюся здогадати про те, що помилки будуть в моді п'ятдесят років відтепер або навіть двадцять років відтепер, враховуючи швидкість часу. Як я бачу явний тренд, юнака з моди. Світ старіння, середній європейський вік, стійкий до сорок, що означає, що заможні споживачі глянцевого також переміщаються з групи 25+. в другу категорію свіжості. Вони не будуть зіпсовані будь-яким і нічого - все довге цементовано, вони просто хочуть весело. Не робіть їх нижчими за свій вік або не купуйте нічого.

Таким чином, зрілі Краса, калорійність і доросла сексуальність стануть модними, а креми для зморшок, нарешті, будуть перейменовані в креми для недосконалостей.

Жінки перестануть заховати вікові трави, тому що головне - виглядати здорово, енергійно і приймати чарівні таблетки. Чоловіки... все ще живі? – Старі не дуже старі, але нові вирощені, які ми, безумовно, не очікуємо. З тих пір, коли у нас є дозвілля і натхнення, а потім йти на їх незаміжній бізнес, тому що секс не є приводом, щоб заглибитися в своє життя. Який старий вік? га, це з постійним подорожі, з манікуристом, масажистом, косметологом і букетом подруг? Знайти вільний вечір, щоб піти в море і подивитися захід сонця.

У цьому випадку Ассол навряд чи має розум. Недосвідчена дівчина, недосвідчена, незаймана, за душею нічого, але собака лояльність невідомий всім, фантастичний принцеса. Дорослі знають все про принцеси, до імен і фактів біографій, вибираючи їх з каталогу світлих літописів, а принцеси вважають її стильним, щоб з'явитися в суспільстві з зрілими життєрадісними дамами, дні супроводжуючих з худі безкарпетні половинки.

Але нічого не змінить для Ассольу, сто років, сто і двадцять років, звучання летючої стріли не залежить від століття, в якому вона випускається. Вона все ще чекає.Видання

Автор: Лариса Нестерова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.b17.ru/blog/12408/