Він не любить, і я

Поговоримо про це. Доторкнутися, піднятися, помішуючи цей вічний предмет. Він, дружина не любить, і я, що він божевільний. Яскравий, соковитий, кисло-солодкий отрутований яблуко.

Ми будемо говорити про це, тому що ми робимо як полювання. Я маю щось сказати, і вам потрібно почути його. Тому що я взяв шлях найбільшого опору, який ви милосердя. Покладіть їх на плиту і послухайте, що стара мудра Каа повинна сказати вам.

Я чекав в цьому трикутнику багато разів. Спадок сил був різним, розвиток ділянки теж. Я пішов жити назавжди, щоб жити щасливо коли-небудь після того, як вони не пішли до мене, і я пішов на себе. Але вона завжди смоктати. Я хочу, щоб він був над. Він завжди смоктати, незалежно від того, скільки я зв'язався до себе. Я повернувся до себе по-різному. Що ми будемо говорити про це.

Про міфи і легенди дорослої дівчини, яка піднялася гострим каблуком в живіт дивної сім'ї, але намагається зберегти найневинніший вираз. Оскільки справа є винятковою. Найновіші в історії. Унікальний. Це любов, хлопці. Я не маю певного предатора. Я чесний. Не мій злом, він прийшов!
Все правильно, нехай!

Міф #1. У зв'язку з одруженим чоловіком є безсмертним, але в цьому випадку це любов.

Ноп. Це ще безсмертно. П'ятий лишається крадіжкою, навіть якщо він вкрадений за користь інших. Може бути, вони будуть скорочені, але вони будуть в'язаними. І якщо я вкрадена для себе, то вони теж кинуть. Не лякайте себе, ви є безсмертним. Право людини. І не любити - це гасло. Любов є різною історією. Я не збираюся говорити про це тут. Але якщо ви вболівуєте весь час і іноді відчуваєте себе добре, це не знак любові.

Міф 2. Якщо я не бачу дружину, вона не існує.

Він існує. Щоранку, день і ніч. Вона живе на своєму телефоні і не завжди його текст. Іноді вона пише, що вона пропускає і просить цукерки. І він посміхається і пише щось, що б перетворить вуха червоним. У них є власні вечірні обряди, півпідказки, жарти зрозумілі тільки до них. У нас є все життя без тебе. І вона повинна пекти до нього.

Ось чому він лежачи до вас за доброї руки, і він дрочить. Головна Моя дружина Довірити мене, це існує. Дуже реальний. І вона робить її щодня. З дружиною мого чоловіка - santabarbar мій психіки зробили дивні кулі. Я дивився на те, як вони були. Це дуже близько людей, з величезним спільним рюкзаком за ними. Він був чесним і добрим, ніж йому. Я кохав його дуже багато, навіть мене, бо я був в його звичаї в часі.

Міф 3. Він не любить її, він не має нічого спільного.

Ви йдете. Перейдіть прямо. Він був, щоб він запропонував провести життя разом. Або просто домовилися про це. Він буде отримувати на коліні або забрати спеціальне місце, він придумав слова або послухати його інерційно. Але він взяв цей крок, ви не вірите його. Він зробив, що він ще не зробив.

Життя разом, кожен день ебать. Побачивши її у курців, вживаючи її підписом, розбір парфумів на вісімнадцятих березня, збирайтеся пристосувати магазини для теплої куртки для себе і нової шапки для неї. Ви зробили все життя? Дружина – це не жіноче слово. Це міра розв’язання людини. І, очевидно, мірку свого реального почуття. І був стратегічний магазин того, що почуття і це визначення. Де вони кладуть? Це їх питання, дитина. Так само. Не наш.

Міф 4. Він любить мене.

Стоп знову. Перечитати попередній пункт. І ми спробуємо знову повторити мантра. Якщо вона не рулон, ми відчуваємо вуха. Ми беремо локшину від них, і ми зупинимо їх, Не любов, ні. Вони слухають музику, птахи, дихання вашої дитини. Ми навчимося судити чоловіка, які люблять його справи. Так що він з любові до тебе? Просто часник. Він подарував вам світ? Він взяв вас на своє місце в нескінченно далекій країні?

Він піклується про свої цінності та поставить їх у своїх планах? Чи є він чесний у своїх намірах, і відкритий до реальних, несумісних відносин? Чи є у нього щось, щоб запропонувати вам інші, ніж кілька слів і пародіях? Він купив ебать кільце, підібрав ебать романтичне місце і отримав дамн праві слова? Це важливо, щоб ви потіли про ніч, коли ви раптом дивилися, якщо він має секс з дружиною. З повагою! (Я не хочу вас, але вони, ймовірно, роблять.)

І найгірша частина, вона не буде обманювати на вас, ні. Не дружину. Він зраджує з вами. Так, зробив він нічого, щоб підтвердити його нескінченний текст і розривні перекоси? Чи повісить він на вухах і ненависає там про своє втрачене життя і відповідальність за тих, хто заважав? Коротко, подивіться на вуха. І використовувати їх як призначення. І краще не менше тимчасово заповнювати їх воском, як і старої майстерності від Cinderella – так, щоб зло людей не використовували їх для свого «любителя».

Міф 5. Я повністю задоволений, я людина широко сучасних переглядів.

Російські люди дуже широкі, я б звужився з нею! Ви і я не говоримо про професійні угоди, це не цікаво. Ми не будемо говорити про бізнес, де людина отримує свій бульбаш високий і жінка отримує свій рахунок бонус. Ми про любов, вушка, сучасність і геометрія. Ми – душа. Повернемося і намагайтеся знайти цей момент у вашому житті, де ви прокинули себе на щось. У якому ви почали говорити про свободу, рівність і братство.

В якому ви вирішили, що повноцінна дієта зайва, досить сендвіч на ходу. Коли ви запалили дитячі казки з фотографіями лицаря та принцеси в вежі, про перемоги над драконами і кащею, про «єдину жінку і єдина людина», і обрали Samantha Jones як ваш ідеальний. Шукайте, чи хочете ви? Ви дійсно люблю? Є ще один орган в організмі людини. Це називається серцем. Намагатися слухати його, він нічого не приховує? Чи є ви дійсно океї з швидкою чорнилом?

Або ви хочете сяючі, відкриті, казкові, криваві шивальницькі лояльність? Поведінка з цим тілом. Тому що це те, що для любові. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, в нашому чарівному сучасному житті, любов все ще існує. І вона все ж - чесний, відкритий, готовий до чогось. Вона не змінює. Ми завжди одні.

Міф 6. Він прийде мені, і ми будемо різними. У нас є щастя.

Ми знаємо, ми купуємо, ми розповідаємо. "Дорослі," прийшли, і ми мали однаковий щит, 4 роки, з ускладненнями. Тільки я був на місці дружини в цьому геометричному рівні. А що це не про неї, його нещаслива дружина. І є хлопець, який не трахнув знати, як працювати в відносинах, і він використовується для швидкого допінгу на боці. Він просто не відповідає за свій вибір. Будьте вірними і лояльними.

Щоб бути в горах і радості. Він потребує когось третього, четвертого, десятого, щоб занурити «дупу» і лойнів. Можливо, один день він буде змінюватися, це не може бути правильним. Але це не "добра любов", яка її змінить. Ваша любов є нездатною для формування моральної бази. Кожна персональна робота. Тож приготуйте до занурення рейсу під куполом цирку - до місця його колишньої дружини. Коли він і його валізу збивають на двері.

Міф 7. Він був довгий час, і це не мій вини. Наша любов просто стала каталізатором в цій половинці реакції сечового міхура.

І був фортепіано в кущах. Почнемо з головне. Що потрібно розбитись без участі. Якщо вона не розкривається, вона буде триматися. І не кладуть заряд динаміту під тим, що закривається, але варто. Ми не маємо права на цю будівлю.

Це відчуження. І це так поганий, що всі наші слізи, репрокси, психічна чуйна, смачні вечері і ажурні панчохи не здатні знищити її? Один друг, декоруючи слухові органи з локшиною, назвав його шлюбом «бізнес-проект» в ім'я дитини. Займав мене, поки не кожен бізнес може тривати 10 років. Я думаю, що проект не так погано, я шкодую.

Міф 8. Це мої почуття і я люблю його, хто він з.

Ось де він збирається. Це міф несамовита любов. І через це дуже важко розбити... Тут ви будете мати справу з "Любов" з літерою L, а тема - тапочки, багато людей зламали ноги на ньому ... але давайте говорити про любов, прийти на. Давайте спробуємо розібратися, хто любить тебе? Хім? Або «світлий образ», який не є фактом, що має робити з оригінальним. Якщо ви є виробником цього зображення. І це реальний хлопець зробив кимось ще.

Імовірно, що матч ваших планів мінімальний. Чи знаєте ви його, реальний? Як він стверджує, що його дружина не використовує для таких дороге креми, як він послав для овочів, оскільки він не хоче грати з сином, але хоче дивитися футбол? Любов - щоденна спільна дія, ткацтво, творчість. І своєю звичкою є реальність. Це просто її. Все інше не може бути поганим, але це фантазія. Важливо не заплутати ці два стовпи.

Міф 9. Вони не одружені. Офіційно.

До барабана. Не безкоштовно. Запуск, Ліс, перш ніж потрапити в.

І парадокс є те, що це напевно добре. Дружина. А можливо, ви дуже багато, і якщо ви зустрілися в їдальні, басейн або тренувальний сеанс, вам сподобається один одному. Вони стали подругами. Не поганий, бо він стоїть між вами. Спробуйте зробити доросле рішення не ебать її. За принципом. Жіноча твердість. З простого переконання, що він не може зробити цукерки. Компоненти неправильні.

Як дізнатися уроки

Єдине важливе бажання. .

Всі ці міфи - Я створив себе, і знищив себе, в дельію симетричних відносин намагаються знайти своє стабільне щастя. У вартість битих чолів, зламаних чолів і зламаних чолів. У мене були проблеми з любов'ю і геометрією. Нарешті, давайте мені дати вам невеликий, але практичний предмет порад (хоча ви не попросили цього).

Якщо ви не любите одруженого чоловіка, піднімете руки до небесного і вдячного Ісуса, Аллаха, Всесвіту або будь-якого, хто ви вірите в. І м'яко відвертайтесь без залучення до діалогу.

Якщо він виходить досить гарним, запускати без повороту навколо і промити по дорозі. Але якщо раптом Він здавалося вам загадковим, нещастям в собі спосіб і якось закриє дух – тоді питання швидкості стає вирішальним. Максимальна швидкість і відстань можна запустити.

Тільки після того, як ви зловите дихання і відчуєте канадський кордон близько, перемішуючи до деяких вихованців, які заряджають вашу безпеку: терміново, допомогти мені! Зберігати мене! Ну, коли ви познайомитеся з кимось, хто буде 100% готовий бути з вами, щоб бути застарілим, вірним, завжди - пам'ятайте про гарне слово старої мудрої Каи. Він буде радий. Що він сказав. Той факт, що ще один молитва не спалюється на цю свічку.

Автор: Ірина Па

Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=536354353208171&id=100005008322974