Йти, йти, немає незамінних. й

Про любов і якість стандартів, або "Go-go, немає незамінних"

Коли я зламався з моїм найдовшим і найвичерпним любов’ю, що кинув мій розум і руйнував презент, я пообіцяв себе, що я ніколи не закохався в любові з кимось, як і знову в моєму житті. І в цілому я буду шукати кандидата «від протилежного» – від висоти до кольору волосся, і що не схожих звичок, і що Бог забороне не творчу людину, і дізнатися, як приводити.

Покоївка, зроблено. Всі мої наступні каваліри були не менше п'яти років старше останнього, з серйозними кар'єрами і стійкими доходами, прямі, ділові і неромантичні. Я хотів піти. Так, у них немає недоліків, які я не захопив, але віртуї, для яких я ще любив мій вид не спостерігався.

А потім я зрозумів: потрібно шукати не для протилежного, але для того ж, тільки краще. Всі наші партнери, які з нами вже більше двох років, завжди встановлюють бар для наступних. І ми ніколи не будемо платити менше. Ви не можете використовувати для поганих речей. Якщо у вас є що-небудь ваш поточний партнер втратить вашу справу (Я не говорю про матеріальні володіння прямо зараз), це завжди буде подряпини.

Тому, якщо екс-подруга коханої була богиня кухні, і ви - добре, можна приготувати макарони, то ситуація тривожна. Група ризику. І так з усім - своїми руками, з головою, з почуттям гумору. Ви не повинні бути самотніми. У той, хто поруч ви також повинні відповідати бару в спадку від його попередника.

Це не питання ностальгії ("Чому ми пробачимо, розуміємо, і повертаємося до того, хто зламав наші серця?"), але швидше за все, ми просто знаємо, що ми заслуговуємо на те, що сталося з нами. І звикли до цього доброго. І вони любили його. І ми не будемо давати його. Отже, існує безліч проблем з виходом з довгострокових відносин – чим ближче навчається, тим далі ви будете надсилати, звичайно, але при цьому – більше параметрів для себе використовуються «за замовчуванням», без дієслових прелюдій про те, що ви любите, як і в якому порядку. А так, як ви поясните нову людину, яка вранці вона є нормальною для вас, щоб мати сніданок з м'ясом, і у вихідні дні, щоб пити з міста на озерах, скільки часу буде витрачено на слова!

«Ви несете відповідальність за те, що ви тамед.» Не винний, але відповідальний. А краща версія себе, що ви були в відносинах, тим важче, це буде для того, хто прийшов після вас. Звісно, багато прив'язується до самооцінки - коли я залишила мій вид, я був впевнений, що він не міг знайти мене краще ("люди люблять мене не залишити, люди люблять мене залишити першим"). Корона повинна поставити багато тиску на мозок. І зробив він. Дуже подобається мені. Тільки краще. З тих пір, як там є «бест».

999 р.

Ось чому кожен раз я зустрів когось, хто сильно нагадував той самий, довідник, але не знайшовши в нього недоліки останнього, я стояв на захоплення: wow! Вимкніть це можливо. Ймовірно – не до компромісу, а не почати гру зі змінними – «мої він трохи дивний, але смішний» – але чесно визнати: він крутий, він краще, ніж останній. Ти крутий, теж. Пошкоджено, ви будете мати ідеальний пара!

Звісно, коли ви берете участь в місяць (або подаруєте народження трьох дітей і разом впади в щасливу спритність у віці 90), бар на наступну любов до кожного з вас неминуче стане вищим.

С ***
Головне питання, що я хочу, щоб ви думаєте про своє дозвілля, це: якщо це сталося, що Бог забороне вас входити з кимось, хто зараз йде рука в руці в житті, який бар ви залишаєте за нього?

Не повторюйте свою помилку, знімайте коронку. опублікований

Автор: Ольга Примаченко

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/bukvy/nezamenimyh-net/