Пообіцяли чотири онуки гідне спадкування, але ніхто не отримав мільйони

Людмила Іванівна з'явилася доляЯк підключитися з дорослими онуками. Недавно, вона була зведена і залишилася повністю без підтримки близьких. З досвідом втрати коханої людини героїні вирішили взяти дуже цікавий крок. Що саме зробив 67-річний і як він відноситься до її вражаючого стану, читайте далі в статті.

Людмили Іванівни план може бути щасливим бабусям і навіть великим Вона має чотири онуки і шість чудових дітей. Вони не люблять поговорити з нею. Кожен має власну сім'ю, хору і турботи - пенсіонер розуміє все. Тільки зараз вона стара і дуже потребує догляду за близькими.

Жінка недавно втратила свого улюбленого чоловіка. Втрата не була легкою для неї. Проте вона не розпадала і продовжила жити. Я поговорила з дітьми і онуками. Неприємно приїжджайте до великої кількості дітей. Але стара леді бажала більше. Так вона прийшла з дуже розумним планом.

Любоміла Іванівна накопичила гідну фортуню. Коли чоловік загинув, її онуки звернулися до свого нотаріуса, щоб побачити, якщо вони отримали нічого від свого діда. При навчанні цього жінка стала дуже сердитися і захотіла навчити її родині урок.

Одного разу вона відвідала свого діда, який працював швом. Як звичайно, вона поспішала працювати і спочатку не хочу поговорити з її бабусям. Таня працює надчасно для годування дітей. Її чоловік закинув її, квартира має тривалий необхідний ремонт, і немає грошей. Так вона не встигла запорожнити розмову з Людмила Івановною, або.

р.

"Таниха, як приходять? Я хотів би поговорити про щось важливе. Про волю, - сказав Людмила Іванівна навпіл-віспер. Тетяна змінила драматично в її обличчі, приймала її дідусь рукою і згубила: «О, що ми можемо говорити про те, звичайно». Приходьте!

Продовжувалась розмова про руку Людмила Іванівна: Я розумію, що мій шлях майже trodden. Я не маю довгого, солодкого. І мені потрібна допомога. Я хочу, щоб ти мій спадкоємц, але тільки на одному стані. Ви приїдете до мене двічі на тиждень і допомогти мені. Що ви думаєте? ?

Тетяна зацікавила цю пропозицію. Вона думала і зрозумів, що вона може зробити час для свого бабуся. Вона дійсно потребує спадщини. Гроші вирішили багато проблем, тому вона погодила і запевнила, що вона могла розраховувати на неї.

У суботу та неділю вона відвідала її бабуся. Вона приготувала їжу для неї, очищає її квартиру і пішла покупка. 3 роки. У цей час родичі стали ближче: Людмила Івановна почала витрачати більше часу на її великі

Протисипання неоднорідного кінця, Людмила Івановна запрошувала Таня на свій тиждень. Стара жінка лежала на ліжку і дихає сильно: «Танушка, є ваза на шафі, така красива.» Належав матері один раз. Хочу подарувати вам сувенір. Дуже важливо мені!

Тетяна з радістю приймала дарунок, провів трохи часу з її бабусям і вирушила додому. На наступний день жінка пішла. Коли прийшов до спадщини, в офісі нотаріуса познайомилися всі онуки Людмила Іванівна. Таня не чекала зустріти своїх братів там, бо вони не спілкувалися з старою жінкою. Або ж вона думала.

Виявилося, що кінний план «Людмила Івановна» стурбований не тільки Таня, але й її іншими онуками. За 3 роки кожна з них подбала про старої жінки на певні дні тижня, не знаючи, що інші роблять однакові. Вона обіцяє зробити кожен з них тільки спадкоємцем. Але насправді речі виявилися трохи по-різному.

Деякі гроші пенсіонери дали благодійності. Частина поділяються однаково між своїми великогабаритними, які отримають спадкування тільки у віці 18 років. Виявляється, що онуки і онуки залишалися з нічого. Коли Таня усвідомила, що вона була так багато часу, вона стала дуже сердитися. Назад додому жінка прийшов через вазу, надану їй день до. Вона захопила її і киньте всю кірку на стіні.

доб.11

Вази затінені, а з шраплоном на підлозі тушкують щось інше. Таня відразу ж помітила неідентифікований об'єкт на підлозі і підійшов до нього. Це було грошима в тугу соломку. «Дякую мені.» Зробіть деякі ремонти останніми, солодкими. Тетяну усвідомили, що сталося, і сльози заливали її обличчя. Вона була дуже сором'язливою, тому що Людмила Івановна не тільки допомогла її фінансово. Вона стала справжнім другом, який вже не існує.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Вони кажуть, «Що ви сіли, ви будете перезавантажити». Тетяна заслугувала. І Людмила Іванівна захочила свій план, щоб не тільки створити контакт з онуками. Вона здатна змінити Таню для кращого. Іноді необхідно сплатити високу ціну за важливий урок життя. Але це обов'язково варто!