Отець.

Я написав цю історію, але це зроблено з історії моїх друзів, мої подруги, мої забуті стосунки, і я побачила на вулиці. Так це нічого особистого. Люди з атрофією по батькові присвячуються А.Є., П.Є., П.С., П.М.

Ви знаєте, Дад не легко. Це не просто живе, це не просто дивиться на старій мамі, вона дивиться на хлопчиків в 10-ті, забиваючи футбол кулі і бігти до вас. Я маю на увазі, не до тебе, але до Даду. Тому що твій хвилі все скручується. Це на рівні іннатних рефлексів, тому що ми звикли до батьківської хвалі, як найважчий препарат. І це не просто Дад.

Ви можете запитати як багато питань, так і зараз, «Чому?» Але ваші фотографії, приховані між постільною білизною, навряд чи відповісти навіть пара з них. До речі, в цьому шафі з залізною зіркою нижню білизну не тільки ваші фотографії, є також фотографії грандіознихпарентів. Вони вже мертві, і ви не

Ви знаходитесь в новому місті, отримаєте молоді з новою жінкою. Майбе в наступному дворі. Я не знаю, я не знаю багато про вас. Ваші звички, ваші улюблені книги, як ви щасливі. Це просто те, що коли ви залишили його занадто рано, щоб реалізувати його, і зараз (сорт для кліше) це занадто пізно.

Пам'ятайте, коли ви навчите мене, як плавати? Ви просто кинуте мене на борту нашого надувного човна. Я майже похилий, дійсно. Я кинувся, я кинув, але я навчився. Я думаю, коли ви пішов, як хінчання собаки, ви хотіли, щоб дізнатися. Вчимося жити.

Ти виріс без батька, і я був відслужений, щоб говорити, щоб продовжити цю традицію. Але це неправильно. Це невірно.

До 17 років я був старшим. Я не знаю, хто дзвонити. Хто говорить?

Я пам'ятаю, коли я був "відновлений", коли я скористався лише викликом. Я назвав Женка і сказав йому, щоб зателефонувати мамі і пояснити, що я провів ніч на своєму місці. Мама не хвилюється. Так, Дад. Він був.

Вранці з'явився ваш брат. Дядько Сергій. Він зважив оперу чверть своєї щомісячної заробітної плати, і я був випущений. Він провів свою руку і сказав: «Це океї!» Не хвилюйтеся! Я майже кинувся. Я краще сниться на вас, дайте мені спину голови, і прогулянку додому. Але Дядько Сергійович, не мій батько. Після того, як ви прибираєте брата.

Дядько Сергійович, який прийшов щороку в костюмі Гранпа морозу і дав нам подарунки. Я не вірю в нього. Санта Клаус. Ви знаєте, що це важко для Даду, щоб вірити в цю стару чоловічу новорічну ніч, якщо він не може вірити в свого батька.

Я 22 тепер. Я шукаю в дзеркалі і я бачу тебе. Як я пам'ятаю тебе. Ви пішов. У мене є ваші погляди. Самий ніс. Самі очі. Я те ж, точно. Голос. Помилки.

Може бути це точка, де я повинен зрозуміти і пробачити вас, але це не так як Дад. Ти все ще шторм моєї уяви, і ти ще єдина людина, яка може зробити мене крім, і я пам'ятаю свій день народження краще, ніж мій номер телефону.

Це не ярмарок, Дад.

Пам'ятайте, коли я майже похилий, коли ви навчи мене, як плавати? Тоді дав мені свою руку і перетягував мене в катер, кажучи, "Нехай тепер ви можете плавати." Доброго дня! А з якоїсь причини я нестерпно чекаю від вас текст (ми спілкуємося тільки таким чином), в якому він буде написано «Вілл, всі сини, ви навчитеся жити». Про нас

22 грудня 2010

浜у 涓 蹇

Джерело: http://