«Ви просто побили дитину. Про нас Кріплення душі одного батька кинув Інтернет!

У статті програміст і один батько Dan Pearce, який він публікує на своєму блозі, добре збережені з публікою через їх хороший сильний, спокійний гумор і широкий спектр тем - від соціальних тенденцій до батьківських обов'язків і людських відносин. Цей же пост-рекрутинг, пост-рекрутинг, дуже нехарактерний для нього і дуже відрізняється від інших в тон і змісті, буквально вицвітаючи Інтернет! Що не виправда з батьками по всьому світу, згідно з Днем?

Отець. Зупинити перерву дітей. Про нас

Після того, як я чекав вчора, мені довелося писати цю статтю. Будь ласка, почитайте його з Стаття позбавлялася від розпаду і гніву — для чого я апологізую — але треба говорити. Це повинно бути загальним, і кожен повинен прочитати його.

Мій син і я стоячи в лінії, коли я бачив хлопчика, близько шести років, соромно перевернутися до батька, попросивши його купити морозиво на шляху додому. Батько вимірював його очима і прокинув його через зуби, щоб дитина «не змогла і закривала рот». Дитина швидко вдарила стіну і загиблою.

У черги поступово переїхала вперед, і хлопець знову підійшов до батька, очищаючи якусь дитинську пісню, як ніби забуваючи про нещодавню небезпеку свого батька. батько знову повернувся до дитини, тільки попсувати його для шуму. Хлопець знову злий і вдарив стіну.

Я був турбувати і загадувати цю ситуацію. Як це не може бачити, що я бачив? Як не можна бачити дитину знову і знову? Чому він в такий поспішав розрізати свої почуття сина? Чому не було цього даду, що славний час, коли він може стати найбільш важливою людиною у світі до дитини?

Повернулися до батька. В цей час батько, миттєво відійшов черги, вичавив сина з силою до тих пір, поки він не порушився в біль, і загрожував йому: «Якщо ви відчуєте або стискаєте, ви отримаєте його в домашніх умовах!» Дитина знову вдарив стіну. Цього разу він вже не зробив шуму або переміщення. Він являє собою хмелю, красиву дитячу границю зігнути до підлоги і втратив всі вирази. Він зламав, як і Дад бажав. Перервувати дитину простіше, ніж з ним.

А потім ми думаємо, чому так багато дітей йдуть в низиль?

Я буде суворим. Після свідків наших відносин з сином, люди часто співають похвали мені, як батько, який любить сина більше інших батьків їхніх дітей. Пошкоджено, я не розумію його перед, я не можу зрозуміти це! Взявши сина, піднявшись його, торкаючись його, граючи з ним, просто будучи з ним... Це те, що кожен батько повинен робити. Завжди. Немає проблеми. Не дивно про мене - Я просто батько, який любить сина і зробить все можливе для здоров'я, безпеки і благополуччя. Я досить отримати молоток в пальці або граблі в обличчі, ніж приниження сина!

Я далеко від ідеального батька. Я боїться, вона буде продовжуватися. Але я дуже хороший батько, і мій син завжди відчуває, що він може подолати будь-які труднощі. Чому? Я вже подбала про це. Я знаю, як важливо батько в житті дитини і що він може зробити, щоб побудувати довіру дитини. Я розумію, що все, що я можу зробити або сказати буде всмоктуватися дитиною – для хорошого в майбутньому або за шкоду. Чому деякі батьки не отримують його, що я не розумію.

Я говорю тебе. Не прогрівайте, коли ви бачите свою дитину вранці або приїжджаєте додому з роботи? Чи не ви розумієте, що весь самооцінка дитини може залежати від виразів обличчя, з якими ви відповіли? Ви розумієте, що дитина стає те, що ви його зателефонуєте? Якщо ви постійно кладемо однакову мітку на людину, рано чи пізно він почне конформувати йому. Чи є ваша дитина дійсно просто “зробила так, як я не бачив раніше”? Чи можна зробити це дійсно «найзручніше, що ви можете зробити?» Ви дійсно вірите, що ваша дитина є idiot? Він вважає, що зараз. Подумайте про це. Тексти пісень, а це означає: Він вірить, що ви кажете. Тепер налаштуйте свої зусилля.

Хто повірить вас, батько, що не можна приймати 20 хвилин від телевізора або комп'ютера, щоб грати з дитиною? Ви повинні грати з дитиною щодня. Що ви не усвідомлюєте, що довіра вашого сина або дочки залежить від того, чи ви граєте з ним або ні, і як ви берете участь у вашій загальній грі. Чи можна ви уявити суму шкоди, яку ви робите до вашої дитини, просто не граючи з ними?

Дати. Хто повинен купити в тіттєвому випадку, що ваш гнів необхідний для батьківського процесу? Агер – це емоція тих, хто хоче контролювати інших, але не може контролювати себе. Не знаєте, що є багато хороших книг і курсів, які навчають вас щось більше? Чи можна ви уявити, як швидко поламається дитина або, навпаки, стає неконтрольованим, якщо він піднімається тільки через гнів і гнів? Ви стаєте настільки загартованим, що ви відчуваєте нічого, коли ви бачите, як твоїй дитині стає в присутності і як він намагається стати невидимимимим? Ви хочете, щоб ваша дитина була боїться з вами?

Чи знаєте ви, як важлива тактильна контакт? Ви знаєте, як важливо емоційний зв'язок між вами і дитиною, щоб бути доторкненими? Думаєте, що погладжування дитини на спині або шлунку перед сном трифле? Не всі. Отці, прокидаються! Ці ніжні, свіжо сформовані душі під вашим доглядом неймовірно чутливі. Кожне слово, яке ви говорите, говорить або ні, кожна дія, виконана або не виконана, залишить певні відбитки на їх майбутнє, впливають на нахили, здібності та успіх дитини.

Не знаєте, що ваші діти будуть неправильними? Ви уявите шкоду, яку ви доробите до свого сина, коли ви покажете його ніс у своєму роді, або до вашої дочки, коли ви зробите її відчувати себе нічого, коли вона просто заплітає щось? Зволоження дитини так легко, як кажуть: "Чому ви дали на це?" або "Чому, скільки разів я сказав вам?" . . ?

Я хочу попросити вас щось інше. Ви коли-небудь дивилися в очі батька, чия дитина нещодавно загинула? Приправа на похорон дитини? Ви коли-небудь доторкнулися дерев'яної коробки, знаючи, що хто не лягає всередині, ніколи не буде і знову сміятися?

Якщо вам потрібна мотивація бути кращим батьком на землі, тут це. Я був через це, і я променю це ніколи не буває.

Отець. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Звичайно, як повторюються. Насолоджуйтеся щоденними мільйонами питань, їх жарти та змії, вирази обличчя та неоднозначні слова, їх нездатність робити речі максимально швидко, як ми можемо. Всім, які притаманні нашим дітям. Настав час, щоб дізнатися, як це зробити, попередити його і стати справжнім батьком.

Покажіть своїх синів, як вони повинні бути Знайте компасіон для вашої дитини, навчайтеся гасити його. Настав час розірвати соціальні норми і показати дітям спосіб життя, який заслуговує людина. Навчіть праві гендерні ролі, неправильні налаштування! Що, якщо ваш син любить рожевий? Чи болить хтось? Чи знаєте ви, як боляче це для дитини, щоб зрозуміти, що щось неправильно з ним, оскільки він любить колір «винний»? Ви розумієте, скільки шкоди ми робимо дівчатам під міткою «бой» і хлопчикам – «не чоловіка», і тільки тому, що вони повинні мати власну точку зору на певних речах?! Ці речі не дуже важливо!

Отець. Розмова м'яко і спокійно з синами і дочкою. Ви не хочете, щоб ваша дитина не була самооцінкою або друзями, ви не хочете, щоб ваша дитина не була самооцінкою або друзями? Нехай люди розуміють, що це батьки, які повинні наполягати почуття самооцінки у своїх дітей, що вони відповідальні за викладання дітей основи виживання в суспільстві.

Дітям дивитись, що ви говорите одне, і живете в іншому житті. Не думайте, що ми не даємо їм стимули жити за своїми побажаннями та інтересами. Якщо це політика, релігія або соціальні норми, діти не повинні бути боїться своїх уподобань або сором'язливі з них. Як навчити дітей не те, що потрібно думати про будь-яке питання, але як правильно думати! Тільки тоді ми не будемо боятися їх вибору. Людина, яка хоче вмирати за свої переконання, і незнайомці повинні тільки вмирати, поки вони не спалюються належним чином.

Пошкоджено це, тато! Кожна дитина має непристойне право на морозиво без побоювання бути приниженням і зламаним! Не треба ховати в терорі і боятися, які повинні бути його героя, і він виявився лише маленькою людиною. Кожна дитина має непристойне право на щастя, сміху, гру та задоволення. Чому ви не даєте йому право? Кожна дитина на землі заслуговує батька, який може подумати перед тим, як він говорить, батько, який розуміє, що страшна влада над чужим життям, він дається, батько, який любить дитину більше, ніж комп'ютер, телебачення або будь-які інші речі, батько, який готовий жертвувати свій час для дитини. Кожен заслуговує супер тато.

Не заслуговують дітей.

Можливо, більшість танців, категорично кажучи, не заслуговують на дуже ім'я "справи".

Я оприлюднюю читачів для зеалу мого посту. Я думаю, що частина мене все ще відчуває себе винним для того, щоб бути святим, не кажучи вже про те, що людина в магазині. Розглянемо цю статтю моїй пені. Я думаю, що якщо тільки одна людина читає мій текст і вирішує бути кращим батьком, це буде добре варто. Якщо цей текст покращує життя дитини, варто запитати вас, щоб поділитися ним з іншими.

Отець. Дитячі подарунки. Вони не дали нам перерву. Навпаки, нам потрібно обдурити їх, і зробити це добре. Приєднуйтесь до мене і ми покажемо світ, що є насправді багато хороших батьків.

Подума Пірса дуже глибока і потужна, і вона заслуговує на те, щоб побачити якомога більше людей. Поділіться цим текстом з друзями, переходьте на батон корисних та важливих знань!

www.danoah.com/2010/09/you-just-broke-your-child.html