Михайло Лабковський: Все залежить від жінки.

Ви народилися мені,

Зателефонуйте!

Володимир Вишневський

У житті та практиці я зустрілася з кількома батьками. Чоловіки не добре батькам. Це навіть неприродний. Вони різні за принципом! Пастеральний інстинкт – міф.

Як мінімум він не народився з ним. Жінки люблять дітей з любов'ю: вони прикріплюють себе дітям, які проводять час і піклуються. Навіть якщо вимушений ... Принаймні не перший. Добрий батько завжди є продуктом стратегії жінки. Одружитися і мати дитину не хитрістю. Найважчішим і найважливішим є виховання батьківського батька від чоловіка.

І варто починати з того, що заздалегідь, перед вагітністю, дізнатися, чи хоче Ваш партнер, щоб діти та готові до всього, що асоціюється з ними. Тільки в цьому випадку ви можете потім зробити попит на нього, поділитися відповідальністю і подбати два. І якщо ви дізнаєтесь, що ви не готові, краще відкласти дитину

Я збираюся писати про батьків і звернутися до них - реальний і потенційний, але виявилося, що знову всі бампи на жінок. Це до вас, і ми знову стикаємо.

Тепер пам'ятайте пораду пізніх Д-р Сок? Приїжджайте з лікарні, відчуйте дитину до батька, і зайдіть до манікюру. Перебільшена, але прозора. І вона вірна.

Нерідко жінки відштовхують чоловіка від реберця з словами «завдяки тут повинні бути стерильні». Або витяжуть гальки і малюка своїми руками – «збивати її знову». Або нерозумно збиваю "Я себе" на звуках голуба в середині ночі. А потім приходить мама-грандма, людина-мат-в-праві, і оборони все ще зміцнюються.

Плюс, в деяких сім'ях він призначений для того, щоб найняти няню, і не один. Так, є дистанція між батьком і дитиною, практично смуга відчуження. Вважають, що вік до року або навіть до трьох не встигає, коли батько може бути корисний у господарстві. Прийміть для підгузників, поцілунайте каблук і будьте приємними.

І тепер програш момент!

Я часто чую від батьків усіх вікових категорій: «Що робити з ним?» Маленький, не можна говорити. Вони не цікавляться, подрібнюють і трохи рубають на думку, що вам доведеться витрачати час наодинці з дитиною або навіть двома. Згідно з спогадами дочок Лева Толстого, він почав спілкуватися з ними після 20-го дня народження. Я думаю, що ви можете зробити гідний батько з нього.

Поради по темі. Якщо дитина не спить, нормальний, люблячий чоловік буде до нього принаймні один раз. Не зупиняйтесь його.

Ми не відхиляємось від допомоги, що пропонуються, ніхто не відмовляється від нього. Ну, якщо немає пропозицій допомоги, активно залучати чоловіка в службу дитини. Не вдалося змінити підгузники (від часу до часу) Купання разом і тільки з татом. «Це дуже важко і небезпечне для мене», і це правда. Не запустіть прямо до тих пір, поки він отримує додому.

Прогулянка з дитиною для батька є святою. Тексти пісень, а це означає: "Я люблю вечерю, я побачу вас за два години."

Коротко, щоб плаття, роздягання, покласти на ліжко – все це можна і потрібно робити разом або в свою чергу. Якнайшвидше розпочати сімейні обряди участі батька в процесі догляду за дитиною. Деякі обов'язки повинні бути виключно в руках батька!

І, крім того, під різними претекстами, залишають дитину в одному місці з батьком. Нехай його звикли до неї. "Я повинен відпочивати," "Я терміново йде в клініку" - і ран... Ви не знаєте, що ви збираєте батька вашої дитини, ви заощаджуєте свою сім'ю і спільне майбутнє.

Тільки інвестуючи час і енергію у дитини, ходьба, зміна діаперів, купання, достаток до нього вночі, людина здатна міцно прикріпити себе і любити дитину. Не обов'язково самостійно, до речі.

На жаль, сьогодні батьки часто жили свого дитинства без батьків. Не зважаючи на те, що вони виростили в однопарентних сім'ях або що їхні дади були алкогольними або поганими людьми. Вони не можуть мати справу з синами, не особливо брати участь у їхньому житті, можливо, навіть у дитини не може обійтися. І тепер у нас є дійсно безпорадні люди, які не мають уявлення про те, як годувати, полотнища, покласти дитину на горщик.

Вони кажуть: «Як я знаю, що він хоче і що він жив?», «Як я відіграю з ним, коли він не стоїть?» Як вони навіть знають, що людина може зробити це в сім'ї, коли їх суворі батьки і діди вважалися спілкуванням з дітьми, щоб бути некомерційним бізнесом? Якщо це не так, вітання! У сім'ї вперше з’являться традиції.

Посада: «Я приніс гроші в сім'ю і це мій внесок!» Що ще ви хочете?, і ще більше так – «Я працюю, я втомився – Я не подбаю про ваш snot» – я вважаю неприпустимою. Батько не тільки (і в сучасних разах – і не так багато) хлібоплетіння, як людина, яка бере участь у догляді і виховання дітей, які спілкуються з ними, цікавиться їх життям, на якому дитина може покладатися і завжди знає про це! Це єдиний спосіб батьки можуть підняти здоровий, впевнений у собі людей, а не невротика з дефіцитом уваги і купелями комплексів.

Найгірше вибрати в сімейному сценарії - роль поганого слідчого. І, на жаль, батько її часто грає. І тоді він, як морон, веде до елементарної жіночої провокації: «Я не можу.» 99 відсотків часу, що означає, що він збирається почати торгувати або навіть носити ремінь замість того, щоб сказати, "Сон, що ви не з вами?" І відлякувати в кожній сцені з гнівом батька – і матір’ю, яка «мергенів» дитина і часто використовує загрозу «Я розповім Дадом», а батько, який легше приурочився, ніж фундаментально змінити підхід і зробити системну реструктуризацію відносин в сім’ї.

Є ще одна проблема з батьками: ревнощі. Для деяких чоловіків це повне жаху, коли всі питання звертаються до дитини. В дитинстві вони починають страждати неймовірно і стають ревнощими. У більшості випадків агресія для дітей обумовлена ревнощами.

У мене був клієнт в клініці, який сказав мені з жахом, що кожен раз вся сім'я сидить на дивані - вона, її чоловік і їх молодий син - син неминуче знаходить себе на підлозі, адже його чоловік спокійно стикається з диваном, переїздом і переміщенням в його напрямку. Що ви думаєте?

Діти, особливо молоді діти, вимагають 100% від своєї уваги, і це все ще добре робити деякі хитрості і тримати чоловіка-жіночі стосунки і не перевести її в чоловічу-чоловічу дитину. Це дуже важко, важливо і можливо тільки якщо любов і дружбу між подружжям.

Важлива відмінність в чоловічому підході до дітей полягає в тому, що вони набагато більш амбітні, ніж жінки і постійно навантажують дітей з високою надії. Ви бачите, вони завжди відчувають, що дитина не є успішним! Це, як правило, результати в дитячому неврозі «необґрунтовані очікування».

Скільки трагедії і сльози дитинства я бачив, коли 12-річні дівчата відправили в школи біля Лондона або Берна, коли сини змушені були вступити до Вищої школи економіки або правого факультету Московського державного університету – просто тому, що мій батько вирішив. Моя батько колись мріяла про навчання. Так, "Що батьки не співали, ми закінчимо!"

Або один батько 7-річної дівчини сказав, що дочка займається гімнастикою, і є все жорстке, але він погодився з тренером, який до 12 років її «розрив» не буде. Зрозуміємо, що він не божевільний батько, як кожен інший. Я думаю, що це дивно, що ваша дитина буде порушена.

Мати і про навчання не так руйнуються, здоров'я дитини вони доглядають більше, ніж шкільна вистава. Але амбіція батька в цій темі цвіте пишним кольором! Що стосується контролю, особливо дівчат. Тут кидаються попелиці особливо агресивно, намагаючись сильно обмежити свободу – не так багато через бажання захистити від неприємностей, але з страху і знову ревнощі.

Кілька слів про розлучення батьків. Є категорія чоловіків, які йдуть в іншу жінку, створюють нову сім'ю, мають дітей там, а також забути про «свідомий». І це люди не так багато, як люди думають. Це ще раз до питання соціальної природи батьківських почуттів – є щось в цьому з «вигляду – з серця».

І для тих, хто живе в стані розлучення, підтримувати контакт з дітьми, характеризується двома помилками. Перша помилка: при зустрічі з дитиною «повернення на вчителя» і знизити всі комунікації для управління питаннями про дослідження, класи, уроки, дисципліни, додаткові заняття, «що ви думаєте про?», і «тепер потрібно зібрати і натиснути». Другим варіантом недільної поведінці є неперевершене свято. Переміщення з кінотеатру в кафе, звідти до зоопарку, там на карусель, потім до «Дитячого світу», до піцерії і так на невизначений термін.

І дитина, ввічлива, як повітря, потребує нормального спілкування людини! Про те, що дитина піклується про те, відчував його настрій, стан, зацікавивши його стосунки з друзями і протилежною сексом і т.д.

замість того, як батьки, як правило, огороджують себе від своїх дітей, купуючи іграшки, а потім (у кращому) оплати за школу. Пропозиція грошей замість загальної ситуації. Як і чоловіча немовлята і небажання брати відповідальність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Все це, і це факт нашого життя. Але все працює. Побажання.

І нарешті я спробую звернутися безпосередньо до сильної статі:

Чи не згодні мати дружину, якщо ви не відчуваєте необхідність бути батьком. В ідеалі ви повинні бути готові, ви повинні бути його, і найголовніше, мати міцність і час, щоб зробити це.

Розвивайтеся емоційністю, навчайтеся давати і приймати любов, навчатися відчувати себе і висловити свої почуття.

Якщо ви хочете мати реальний, закритий, довіряє зв'язок з дітьми, не чекайте їх, щоб повернути 15 - купання, ковтати, харчуватися з пляшки і з ложкою, отримайте ніч і прогуляйтеся протягом дня, будьте завжди - не буквально, тому душа і думки.

Вчиться грати здавалося б, безглузді дитячі ігри.

Не тягуйте своїх дітей з вашими очікуваннями, не підніме їх від відмінних студентів, астронавтів, Біллів воріт, академій Ландау - приймає їх як вони.

Якщо у кого-небудь був батько, який може це зробити все... Як ми вдячні йому, право? З повагою,

Ті, хто і як і раніше, мають такі батьки, вирощені людьми, які є впевненими, і, звичайно, щасливі і здорові, ніж всі інші.

Автор: Михайло Лаковський