Тади, зупинка перерву ваших дітей. Про нас Я відчував необхідність писати про це після того, що я бачив в магазині сьогодні. Я запитаю про те, що я пробачу мене заздалегідь для тону статті, але в іншому випадку я просто не можу – Я переповнений знеболюючим і небезпечним. Будь ласка, прочитайте статтю до кінця - Я знаю, що це досить об'ємна, але вона повинна бути зазначена і поділена.
Сьогодні, коли мій син і я стояв на лінії в магазині, я бачив батько з хлопчиком близько шести. Він попросив батька, якщо він міг купити морозиво на шляху додому. Батько подивився на нього і кинув, щоб він не відволікав його, стояв на стіну і тримав тихого. Хлопчик негайно злий і вдарив стіну.
У свою чергу продовжили трохи, тому хлопчик знову підійшов до батька, тихо співав пісню. Він, здається, забути нещастя, що застрягти йому кілька хвилин тому. Але батько перевернув і пропсував хлопчика за шум. Хлопчик на ньому і знову вдарив стіну.
Я навіть плутався. Як це не може бачити, що я бачив? Як він не міг бачити цю дивовижну істоту в тіні? Чому він, не думаючи за мить, вибити все щастя з власної дитини? Чому він не цінує, коли він може бути всім сина?
У нас було три з нас, що залишилися перед касовим реєстром, і хлопчик знову пішов з стіни і підійшов до батька. батько різко ступав з лінії, захопивши його плечима і віджимав його так, щоб дитина порушила в біль: «Якщо я чую інший звук або ви відступите від стіни, ви отримаєте додому!» Хлопець знову застрягнув на стіну і не переїхала. Не робіть звуку. Його красива дитяча особа раптово зачарувала і припинила вираження емоцій. Він зламаний. Батько не хотів би мене з ним, і розбиття дитини є найпростішим способом «освіченості».
А потім ми дивимося, чому діти ростуть
Я буде суворим. Багато людей побачать мене, що говорять з сином, і співають хвастям, щоб любити сина більше інших батьків, які люблять своїх дітей. Пошкоджено! Я не розумію це і, ймовірно, ніколи не буде. Взявши сина, піднявшись сина, граючи з сином - завдання, які не тільки супершкірі можуть впоратися з. Будь-який батько може це зробити. Завжди. Не винятки. Я нічого особливого. Я батько, який любить свою дитину і зробить все для свого благополуччя, безпеки і здоров'я. Я хотів би отримати лопатку в обличчя або молотка на моєму пальці, ніж приниження або поставити сина в його місці.
Я не ідеальний батько. Але поганий його, досить добре, щоб дати сина, знаю, що він може бути на вершині будь-якого життя. Чому? Я знаю, що вплив батька на життя дитини та рівень впевненості у собі. Я розумію, що все, що я коли-небудь зроблю або сказати, що мій син буде вбиратися в них, як губка, для хорошого або поганого. Я не розумію тільки одне – як не розуміти інших батьків?
Отець! Якщо ви побачите свою дитину вранці або повернетеся від роботи? Ви розумієте, що ваші дитячі моральні цінності ґрунтуються виключно на тому, що вони дивляться на обличчя?
Ви усвідомлюєте, що ваша дитина думає, що ви зателефонуєте йому? Що люди дуже часто починають формуватися на етикетках? Як часто ви розповідаєте свою дитину, «Це найщасливіше, що ви можете думати», «Це найзручніше, що ви можете зробити?» Ви думаєте, що ваша дитина є idiot? Бо він вже вірив. Браво! Подумайте про це.
Отець! Ви думаєте, що хтось вірить, що ви не можете крокувати від комп'ютера або телевізора протягом 20 хвилин, щоб грати з дитиною? Чи не ви розумієте, що дитяча довіра в їхніх батьках повністю залежатиме від того, чи вони грають з ними і як вони беруть участь у грі? Якщо ви не граєте з ними щодня?
Ви думаєте, що хтось буде придбати в цей ступінчастий і дешевий випадок, що гнів іноді, або навіть часто, необхідний в процесі виховання батьків? Ви розумієте, що гнів майже завжди емоція людей, які хочуть контролювати інші, але не можуть контролювати себе? Ви знаєте, що є дивовижні книги та цілі курси, які можуть навчити вас більше? І найголовніше, ви помітите, як швидко розбиваєте дитину або знеболює, коли гнів зацарював над родиною?
Ви стаєте так загартованою і більше не відчуваєте душу дитини, що ви навіть не відчуваєте, коли вони шудер або шуддер у вашій присутності? Чи є це дійсно те, що ви хочете з них? Ви хочете, щоб вони послухали вас і боятися вас?
Дати! Чи не ви усвідомлюєте силу дотику? Ви не розумієте з'єднання, яке виникає, коли ви патите дитину на спині або шлунку, поставивши його до ліжка? Змія, тато! Ці унікальні дорогоцінні душі довіряють Вашій турботі і відчувають все дуже погано. Якщо ви не скажете, чи не скажете їх відобразити на своїх здібностях, успіхах та щастях у житті.
Ви не знаєте, що діти будуть робити помилки, багато помилок? Чи не ви розумієте, що ви завдати шкоди, що ви прокинулися, і знову потрапити на його неправомірну або невірну шкоду? У вас є якісь ідеї, як легко приниження дитини? Про те ж, як кажуть: "Що ви зробили, фольга!" або "Ідіот, скільки разів можна сказати вам..."
Давайте мені запитати вас, ви коли-небудь подивилися на очі батька, чия дитина тільки померла?
Я був
Ви коли-небудь заховані на похороні дитини?
Я кричав.
Ви коли-небудь доторкнулися дерев'яні коробки з дитиною всередині? Дитина, що посміхається, ви ніколи не почуєте знову?
Я доторкнувся.
Я молитися Богові, що ніхто не буде робити це.
Дати! Настав час розповісти дітям, які ви любите їх. І скажімо весь час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Їхні вирази обличчя та помилкові слова. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Що я можу бути батьком?» Передбачити його. І справді стати одним.
Настав час показати своїх синів, як лікувати жінку, і ваших дочок, як лікувати чоловіка. Час показувати генороздатність, компасіон і емпатію. Саме час, наприклад, не словами, показати дітям, які здоровий спосіб життя, гендерні ролі, правильні соціальні норми. Настав час розуміти, що ярлики люблять "бой" для дівчаток або "я люблю жінку" для хлопчиків не є нормальними. Діти мають власні думки і переваги і не повинні бути стереотипними.
Отець! Розмова м'яко до ваших синів. Поговоріть спокійно до ваших дочок. Що потрібно для вашої дитини? Тож не має друзів або поваги до себе в школі? Або бути обраним президентом класу та відчути, що він заслуговує більше? Ми не бачимо, що це наша влада, щоб дати нашим дітям знати? Чи не ми розуміємо, що ми можемо надати нашим дітям інструменти для соціальної виживання?
І не бачимо, що ми маємо на дітей, коли ми говоримо, що ми віримо одне та робимо ще? Коли є так мало, ми допомагаємо дітям вирішувати свої вибіри, відкрито ділимося своїми думками і живемо на власні принципи? Ми не розповідаємо наших дітей, які думають. Але ми можемо допомогти їм думати правильно. І якщо ми робимо це, ми не можемо турбуватися про те, що вони вибирають і як вони визначаються, щоб підписатися на свій вибір. Людина вірно вірить всім своїм життям, а до вірувань іншого - тільки до тих пір, поки він не спалений.
Пошкоджено, тато! Кожна дитина має непристойне право попросити морозиво і не бути приниженням для неї. Кожна дитина має непристойне право попросити морозиво і не вичавити в куті, оскільки людина, яка повинна бути її героя, насправді маленька людина. Кожна дитина має намір бути щасливою, сміятися, весело і грати. Чому ви не можете зробити це? Кожна дитина на землі має право батько, який вперше думає, а потім говорить; батько, який розуміє велику владу, він повинен формувати життя іншої людини; батько, який любить свою дитину більше, ніж телебачення і спорту; батько, який любить свою дитину більше, ніж його яскрава; батько, який любить свою дитину більше, ніж його час. Кожна дитина заслуговує на супергероїд.
Чи не всі батьки заслуговують своїх дітей.
Можливо, це те, що багато батьків не є батьками.
Я апологізую за суворість у моїх зауваженнях. Я думаю, що частина мене відчуває себе таким чином, тому що я не сказав нічого, щоб людина в рядку в магазині. Нехай це мій смертний. Я думаю, що частина мене відчуває, що якщо тільки один батько читає це і вирішує, щоб отримати краще, якщо навіть одне життя дитини трохи простіше, тому що що я сказав своєму батько, це те, що кожен другий я провів написання цієї статті не вівся. Видання
З Новим роком та Різдвом Христовим!
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: fit4brain.com/7789