Ми не навчимося бути щасливими.

Коли я входжу в будинок з покупками, все це заспокійливе іржі з обгортками, шукаючи і намагаючись, Ася відразу захоплює сумки з рук, все виходить звідти, починає харчуватися, і заміряє, якщо це нове. Я не встигла взяти мою няньку, і вона вже сльозила пакети, жування і лежачи на клумбі в нових джинсах. Може бути навіть у своїх нових джинсах - миттєво освоїти свіжі надходження, покласти їх в обіг.

Я тримав дивовижний, чому я був дратований такою швидкістю.

Тоді я вирішив, що це було привітання від радянського дитинства, коли новий одяг у гардеробі дітей були рідкісними – а також гастрономічні захоплення. І я хотів розширити момент знайомства з ними і розтягувати і насолоджуватися радістю володіння.

Отже, з новорічного мішка з солодощами, спочатку родзинки в цукрі з'їли, потім труси, потім карамельи «Кров'яні ніжки», «Сніжбол» і тільки потім - шоколад «Сквірол» і «Бір». І хто пам'ятає, як моя мама зберігала в шафі коробку цукерок «для свята» або банку майонезу з злегка поросятою кришкою – для Олів'я на Новий рік?

Але всі ці гострі акрів сьогодні не найшкідливіші речі, які ми отримали звідти. З СРСР. Моя школа друга була хірургом, і високо-блакитна блондинка з довгими «хірургічними» пальцями. Він прочитав багато книг («Татусь офіс», де з чотирьох сторін до стелі полиці з книгами), іноді грали гітару, подорожували за кордоном (він був рідкісним часом), приніс її апельсинові олівець випадки і іноді займав її зі школи в своєму класі автомобіль «Жігулі». І ніколи не прийшли до нас.

Коли вона не пройшла першої сесії в меді з причин не вдалося в той час, коли особисте життя, сварки і все через, хірург батько припинив розмову з нею. Як виходить зараз, коли ми над сорокою, вона перестала назавжди. І відразу застібається замок в цю випічку. Не було способу для моєї дочки, щоб увійти в свій номер або його життя. Бо він, як, вірив в неї, і вона, як, зрадив його.

У іншій родині батько ще вважається генієм – поетом, художником, інтелектом, блискучою освітою, феноменальною пам'яттю. Плюс безхилого саморозвитку, особистісного зростання. Як зацікавити його! Він провів вечір поруч з такою особою, і якби він п'яний з джерела знань, він був просвітлений і запалений. Коли геній дізнався, що його дочка була вагітна і збиралася одружитися, він сказав йому, що вона не була дочки. Він не затвердив вибір, і дуже факт вагітності викликали його травму. У зв’язку з цим, Її мама відправляє її щось секрет від її чоловіка, деякі гроші, деякі новини, але дівчина втратила батько.

Ще один батько і багата творча природа, і дочка піднялася в одному дусі. Він зажадав, що «не день без лінії», що приніс йому нову поему для аналізу кожного дня. І вона приніс, спробувала, а також навчалася, працюю, одружений, народила дитину.

І в якийсь момент вийшов, що поезія, скажеш, не так доречна, що немає часу для поезії, потрібно тримати будинок, а чоловік не один з тих, хто говорить: сидіти, дорого, писати сонники, і я буду справу з іншим. І коли батько усвідомив, що йому доведеться чекати на публікацію поезії своєї дочки, він не зламався з нею взагалі, ні, але на кожну можливість натякає, як розчарувала вона, як вона закохнула її здібності, як ледача вона дійсно, так як вона не писати всі нові твори.

Вона повинна платити за квартиру, робити уроки з дитиною, готувати вечерю для сім'ї, і батько каже їй: «Чому не писати?» Наскільки чекає натхнення? Який неспроможний ви вирішили зробити в житті?

І нещодавно Андрій Лошак написав на Facebook: «Стара людина з паличкою, борода, в зношеній джинсовій куртці підійшов до станції метро «Університет» – клас інстинкт занурився щось рідне на вигляд. Ти можеш стати другом Даду. Він дивився на мене непристойно і сказав: "Я бачу, не піклуючись про художні альбоми?" Кожен, з того ж класу твердості, сказав так, що вони були зацікавлені. й

І багато моїх однорічників запам'ятали своїх батьків.

Ми також мали художні альбоми в домашніх умовах, записи, поезія, проза – коріння ще до наших очей – буквально і фігурно. І мій дад також від цього покоління шістдесяти, народжений тільки до, під час або відразу після війни. Натхнення, читання, прослуховування Radio Liberty, мислення, оголення, носіння кокче, черепахи і батніків з гострими комірами ...

Вони думали так серйозно про сенс життя, вони хотіли його знайти. І вони виявили, що втратили, знайшли знову, сперечалися про поезії, були фізики і лірики одночасно, зварені з друзями, якщо вони не згодні з ними на анотації, спекулятивні питання. Все це викликає повагу, захоплення, гордість за них. БУТ.

Не про це про щастя.

Ні, не щастя.

Не знаю, що це гідне бути щасливим, це добре в принципі, і це бажане завдання - ваше особисте щастя. Непристойна любов добре зрозуміла. Вони розуміли, що вони робили, і вони були нещасливими для себе і їхніх дітей.

Для всієї своєї просунутості вони мешкали в стані, де було серйозно вірити, що громадськість над особистістю, і щастя в цілому в роботі і сенс життя слід вимірювати користь, яку ви приносили в країну. І найголовніше, ваше життя сьогодні не має значення – знаю себе, щоб збільшити продуктивність і побудувати яскраве майбутнє для ніхто не знає. З деякими бронюваннями, але наші батьки вважали це. Вони також вважали, що вони мали багато свободи. Поза «69»

Але що таке використання їх освіти, інтелекту, широкого інтересу, знання живопису, літератури, професійного успіху, якщо вони не були щасливими і не змогли зробити своїх дітей щасливими, або навіть покинути їх з формулою «Я не підняв тебе для цього»?

Що робити?

Тільки здається, що світ змінив, що з життям гаджетів вийшов абсолютно різним, що особиста свобода і інтереси індивіда тепер враховують принаймні індивідуумом. Ноп. Ми, як і наші батьки, є «діти страшних років Росії» і перевозять страхи і комплекси радянських батьків. Я зносила його в будь-який час.

Все це відбулося дуже недавно - батько працював в газеті "Соціалістична індустрія", і мати - в районному партійному комітеті. І в 6 класі, учитель російською та літературою, старий комуністичний Надежда Михайлівна, помітив мій манікюр (з прозорим лаком), сказав: «Я розповість партійну організацію, що діти робітників районного комітету роблять – забарвлені нігті». Я був так рубаний, я зрізав весь полі леза, прямо в класі. Я ніколи не зрозумів, як.

Саме тут, дуже близько хронологічно і фізично, все це ідеологія ходьба у формуванні і на стадії, всі ці місцеві комітети, партійні комітети, комсомольські організації, зустрічі, де працювали чоловіки, залишаючи сім'ю, дівчата, які «бігають танцювати» замість стоячих на ломі, де засудили для макіяжу, довжина спідниці, романтика з одруженим чоловіком. Все це було питання для порушливої громадськості і причини для застави.

А звідти, це вічне почуття провини для благополуччя, для «живого для себе» або навіть «на годину для себе», для особистого щастя. Звідси, що якщо я сміюся сьогодні, то завтра я торкаюся, і думка: «Я довго лежаю, потрібно мити підлоги, як в передпокою, так і на посадці». І всі ці «на фронті людей некомфортні», «що кажуть сусіди», «за дощовий день», «і якщо є війна завтра?» і картина в публіці «Психологія для кожного дня» з порадою: «Якщо ви щасливі, не забудьте про це...» «шпак» – це, разом з конвенцією, нефромдом, нерозшуком і не схожим на себе. . й

І коли психолог говорить: «Любо себе, приймати себе в будь-якій формі і державі - успіх і невдачі, в процесі атаки і відступу, в діяльності і бездіяльності».Я не знаю, як це зробити! Я читаю бібліотеку батьків, поїду до музеїв та театрів, знаю всі види емпатії, і я взагалі хороша людина. Але я не можу бути щасливим. Я не знаю, як це таке. Наука та мистецтво, література та живопис не навчають цього. Як навчити це дітям? Чи варто вчитися з них?

Я вирішив навчатися для себе. Я вирішив не врятувати нічого, щоб не врятувати пізніше, не боятися, не врятувати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я вирішив не шукати сенс життя. Настроювання на високих цілях, що дає амбіції, які не здорові. Прочитати тільки за задоволення, для нього шукати картини і будинки хороших архітекторів. Люблю дітей максимально можливо без умов. І не читайте більше величезних статей і товстих книг з філософії і психології, але лише трохи допомогти собі бути щасливими. По-перше, нехай це зробити. Якщо ви не живете сьогодні, то майбутнє ніколи не прийде. Він завжди буде відступати і відступати, і я буду працювати після того, як я померти, як донечку після моркви.

Чи здається, що світ втомився від дружби, інформації та провини? Яка тенденція полягає в тому, що люди шукають способи і причини бути щасливими. І щастя. Я міняю. Я чекаю ваших оповідань. Видання

Автор: Поліна Санаєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Новиниvo.ru/blogovo/103552