Коли мій брат і я очистила квартиру моєї мами після того, як вона залишилася, ми переїхали і знайшли несподіваний пошук.

Як би кожен з нас відреагував, якщо ми знайшли кохану маму в старій квартирі? Пробіг? Уявіть, що людина може приховувати страшні секрети життя і не віддавати йому навіть в момент виходу на інші світи. І ніхто не знає, поки людина не показує і відкриває двері.

У Фінляндії на 10 років працює Polina і Руслан. Спочатку її сестра пішла на роботу там, а потім старше брата приєдналася до Поліни в холодну Скандинавію. Не було ніякого іншого способу для цих людей, тому що їх особисте життя не працює. Гроші завжди потрібні.й Крім того, мама Поліни і Руслана у старшому віці була хвора, і вони оплачували її професійну медсестра.

Однак в цій родині з'явилася серйозна фінансова діра, яку голову пари збільшили день після дня. батько серйозно впав у хутряки зеленого змія і не мав намір вийти з них. Його дружина була постійно зраджена про це і приніс себе в точку, що вона більше не може обійтися без зовнішньої допомоги. Український відправляти гроші на маму Я не мав ідей, так погано там.

Р

Батько Поліни та Руслана, Максим, швидко зрозумів, що його заробіток за гарячими напоями не вистачає, і почав стерти дружини Ліуда в будь-який спосіб. Жінки не мають такої життєздатності сперечатися з чоловіком, але кожен раз вона спробувала приховати гроші Поліни від Максима. В іншому випадку це займе все і приведе до води. Так само сталося, що Максим міг би перемогти нефортуна Людмила. Хто може допомогти їй? Максим за кілька днів знадобиться пансіонат дружини.

Медсестра знає, що Люда була гарною душею. Я спробував втекти від жорстокого Максима. Вона розуміла, що Людмила не скаржалась нікому, щоб не згасити своїх улюблених дітей і відволікти їх від роботи. Ніщо натурно виникло, чому діти хвилюються через звичні внутрішні спори.

Але для довгого серця ліуди не можна стояти. Про що сталося в Павлоні, тому брат і сестра росла додому на першому рейсі. Максим не чекав такої долі, і як тільки він зрозумілий, що Люда вилетів до іншого світу, він став тихим, ніж вода і нижче трави.

Руслан взяв над організацією всіх процесів, бо поле незрівняно. Вона ще не може відновитися від трагедії, пов'язаних з матір'ю, але помітила, що сліди грошей, відправлених нею, не видно на всіх. Моя мама розповіла мені, що ремонтували ванну на кухні. Але квартира виглядала ще гірше. Чи є він батько? Проживати абсолютно все. Для копійки?

51407634

Після урочистої церемонії прогулянку з Людмилою Поліною не вдалося пересуватися. Як тільки брат, сестра і батько були три в квартирі, Павло атакував свого батька і почав гасити його плечі. “Ви приніс мами вниз, ти монстр! Чи відправили на тебе гроші? Ми заслужили їх чесно, і ви, голодний дупа, подарували всю душу з вашої мама! Паулін в дегустації підштовхував батько наметів у напрямку найближчої шафи і раптом побачив, що там було щось за ним.

Секретний прохід в інший світ, «Що це?» попросив Павла з сюрпризом. «Здавалося б, що в кімнаті для зберігання,» elder Ruslan barely запам'ятовується. Брати і сестра разом зі складністю перемістили шафу і пішли на невелику кімнату. Номер може похвалитися нічним приладдям. Руслан сідає перед кабіною і відкрив єдиний ящик. Там, в декількох шарах тканини і паперу, кладуть приховані гроші.

Максим дивився на те, що сталося і зрозумів, що Ліуда і її медсестра приховали гроші з нього щомісяця в цьому секреті крупним планом. Він шукав всю квартиру і не міг їх знайти. Я знала про шафу, але я не можу уявити, що два крихкі жінки можуть перемістити важку застібку і назавжди. Але коли ситуація вимагає...

Перегляди

Діти не могли прощати свого батька. Поліна поділила гроші між собою і братом, і незабаром вони повернулися до роботи. Максим вірив, що Паулін щедро прощав бідного чоловіка. Я просто спілкуюся з сусідами діти пішов з ним без копійки. Тільки ніхто не вірить йому.