Школа продала її випускну сукню, щоб зберегти її другу матір, і через 10 років вона кинулася як мільйонер.

Сукня-експертна Це справжня хуторка. Дівчата, які створили цю сукню, сподіваючись, що це буде ідеально підкреслити її фігуру. Ні. Паулін зшивається з дитинства, тому питання купівлі сукні навіть не виникло. Вона створила свою мрію плаття. І продала його...

Сукня Lush в prom Pauline і Andrei друзі з дитинствай Вони мешкали в районі, тому це природне. Зігралася пара разом, учився дитячий садок, а потім школа. Андрій завжди захопив талант своєї дівчини. Дитина створила прохолодні наряди для своїх ляльк, м'які іграшки і навіть для домашньої кішки.

Pauline дійсно хотів. зрілі Мода і дизайн. День і ніч вона зробила щось, пришивається, зрізається. У будь-якому випадку вона була надзвичайно зайнята. Я не помітив, що мій найкращий друг. І він спробував приховати їх обережно, тому що він думав, що Паулін просто не зацікавив його.

До пропорції Паулін готувався більше 6 місяців. Її оригінальний і красиві Кожен чекав, не тільки сім'ї і близьких. У однокласниках були дуже цікаві, щоб побачити, який одягнув дівчина. Чи буде краще, ніж дорогі бутики? Паулін не доглядав багато. Ведуться роботи на день і ніч.

Андрій не здивував своїх з страшними новинами. «Здавалося б, моя мама залишить незабаром», - сказав він дуже спокійно. «Чи?» попросила Павла без другого дума. «Для кращого світу» Андрій вперше підірвав до Поліни. Дівчинка відчувала біль у всьому серці і захопила її другу щільно. «Стоп отримувати оновлення. Ми, звичайно, приїжджаємо з чимось, вона обіцяє.

р.

Перед закінченням було менше двох тижнів, але Поліна і Андрей, здається, і повністю забули про нього. Вони шукали способи підняти гроші на лікування мами хлопчика, і один варіант підходить всім. Через Інтернет, пара знайшов іноземний покупець для випускного плаття Поліни. Дівчина була настільки щаслива, що вона запропонувала ще більше. Набагато більше того, що Павлови спочатку планували. Молодий дизайнер пошиття сукні до розміру покупця і відправив його в іншу країнуй

Разом з тим дві сім'ї, а також близькі друзі, вдалося підняти необхідну кількість. Мати Андрія перейшла на лікування. У день закінчення Павлови та Андрі сидять вдома. Ми чекали новину з моєї мами, вона була просто про проведення медичного втручання. «Дівчинці, ймовірно, сміються на мене зараз. Промісили фантастичну сукню, і вона не прийшла до prom, - сказав Павлоін з невеликою дратівливістю в голосі. «Я думаю, що у вас є багато чудових свят. Точно, з нами, Андрій тихо сказав, і любляча взяв дівчину рукою.

р.

Сукня-сукня на випускі прикрашена ще Увечері Андрій дізнався, що мама успішно керувала. І він нарешті зібрав свою силу і зізнався Павлам своїх почуттів. На щастя, вони були У серці чоловік сердився на себе для утримання тихого для довгого. Він думав, як він міг? Дякуемо! для такої великої жертви. Незабаром молода людина допомогла Павла облаштувати власну маленьку студію для пошиття авторських вишуканих суконь.

Шановні друзі! вона. створення унікальних нарядівВона вдягала відомих моделей, блогерів, акторів і співаків. Зростали, і це відповідальність. Торгівля модного будинку Polina була трохи більше мільйона доларів. Іноді важко вірити, що вона могла досягти такої висоти. І завжди був улюблений Андрій.

Десятий ювілей відносин, пара бажала відсвяткувати на грандіозному масштабі. Що треба робити. Але Паулін чекав одного маленького сюрпризу. "Я думаю, що я повинен переробити цю сукню. Паулін jokingly reproached її улюблений чоловік Андрій. Через пізню вагітність дівчина спробувала на четверту сукню, але в ній не хочеться підійти. «Стоп отримувати оновлення. Ми обов'язково зустрінемося з чимось, він повторить долі фразу своєї дружини Андрієм з сміхом.