Столиця для вагітних

Де придбатитам мама і вона горщики

вижитиУвійти перспективай

мастурбаціяжиття син!

Йосип Бродський

Це не те, що ми дорослі, але ми дорослі.

Інтернет

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. «Лок», – каже Мама, «Ви подивитеся смішно з вашої кишені, і як ніби натякаєте: захистити себе, сина!»

Він закріплює куртку і листя. І я стояти перед дверима і я думаю, що це було? Чи є це неприйнятні відносини або відносини довіри? Я часто стояти і думати, і я просто хочу дати дитину через мозок, як я згадую пораду фахівців. Це так інтимізація.

Тепер тема пішла всюди, кажуть, у відносинах з дітьми, головне - безумовна любов. «Не робіть нічого з метою – просто їх любити». І, звичайно, «Щоб вони, як вони є». А їх дозрівання і їх неперевершений виїзд з гнізда відразу ж вдається - прямо з підгузників. Ще одне, щоб дивитися не нав'язувати своїх волі, не транслювати свої очікування, щоб не вчити і не натиснути – тому що «і вже так важко».

І ми?

"Якщо ви хочете дізнатися, як допомогти дітям, нехай вони йдуть!" – Джордж Карлін

Я читаю книги та статті про психологію дитини, дитинства, стосунки, я навіть пишу їх. Батькам у всіх цих статтях є такі вирази на тілі безкоштовної особистості дитини. І навіть перешкоди її розвитку плутаються під ногами, роблять недорогі зауваження і нагороди комплекси.

Ви відкриваєте поради щодо зв’язку, і завжди є «Не потрапити в розмови з ним до тих пір, поки він просить себе», «Не зробіть коментарів», «Не контролюєте!» Довіра є запорукою вашого майбутнього благополуччя. І страшні наслідки батьківських помилок. Пишіть спогади про зірки, котирування з біографій і оповідань від життя, де батьки безглуздо помаранилися, необрані, зіпсовані діти і продовжують зіпсувати дорослість. Загальний промінь.

Всі ці поради вбили свою впевненість, моя віра в інтуїцію, плутати мене.

Ви читаєте і ви починаєте думати, що найкращий варіант не ловити очі дітей на всіх. Приховати, щоб уникнути шкоди. Не ламайте, не продумайте своїх страхів, не робіть тактовності, не лякайте психотравми. Це як все говорить, що він впливає на його майбутнє.

З іншого боку, психологи говорять, якщо батько тільки годує, сукні, взуття та серветки snot – це не виховання і, звичайно, не спілкування, але пристойно «тільки догляд». Я розумію, що тільки найвимогливіший догляд за собою - емоційно, і, можливо, психічно, батьки.

Я не можу думати про те, як залишити дитину самостійно, так що я не шкода. І як говорити про абстрактні теми, так що на моїй частині це не «тільки вихід». Як висловити свою емоцію так, щоб діти знали, що у мене є, але в той же час, що я не хочу взяти всі мої слова (і як) назад. Як не транслювати, не накладати, не контролювати, не боятися. Я не знаю. Я люблю його безумовно.

А потім ви хвилюєтесь, ви скажете неправильні слова, і 15-річна дитина реагує з сильною пам'яткою: "Ви не знаєте, як дорослий!" І я не знаю, як це зробити – право, дорослі, не завдаючи шкоди. І немає людей, які знають і обов'язково, тільки ті, які приступають до книг, статей і останніх досліджень англійських вчених. Тексти пісень, а це означає: І вони показують різні речі весь час!

І багато людей роблять. А батьки не бояться того, що вони роблять, але вони не бояться того, що вони роблять. У рядах батьків багато питань, до яких відповіли всі. Новий, старий, традиційний, несподіваний.

І як дізнатися, що покладатися на те, чи немає гілок сімейних традицій, візерунок поведінки, не старших чоловіків, дідусь, велика сім'я, великий будинок під рукою? Це просто ви і ваш хлопчик. І вразливість – це ваш і його. І вам потрібно нагадувати себе, що ви дорослі, ви його Маді. Тексти пісень, а це означає: І це ваші ідеї добре і зло, що він буде поглинати, і ваші слова стануть його внутрішній голос.

Я думав, що це було природно, щоб зробити - виховання батьків. Щоб діти були такими, що випробують своє життя в чистому аркуші. Що ви можете прочитати їх хороші книги, поціновувати вершини і ас, надихнути власний приклад і сміхатися неінфекційно. Щоб не зануритися на погану, щоб приховати потвору, не довести до будинку без використання, і пояснити складний мудрий і у власних словах.Це, з одного боку, щоб інвестувати, з іншого – захистити. І буде людина - новий, чистий, шовковистий, власний.

І вийшов, що він не чув будь-яку з цього - читати, чистити зуби, покласти на тапочки. Але він народився з цілим набором вже готових нахилів, уподобань, образів, талантів, гранат, з страхом води або висоти, здібностей для мов і тяги для жіночого сексу. А десь глибоко всередині, він вже записав ваші розлучення, а розлучення ваших грандіознихпарентів, і, можливо, навіть смерть вашого великого-батька в підземелля Чека.

Він не хоче книг і все, що ви думаєте, добре не є. І нічого не можна робити про це. Він хоче дивитися огляди ігор YouTube, слідувати відео блогам, які працюють на 18-річні мільйонери.

І сорочка, яку ви не зносите для будь-яких килимів. Але весь час буде їсти чіпси, гумовий мармелад, жувальної гумки, пити коля – коротко, всі з добавками, практично отруйні. Якість? Оцінка здорового харчування? Щоб встановити власний приклад? Про нас Займіть здорові речі, виходите і купуйте все інше.

Як її захистити, якщо зовнішній світ сповнений реклами харчових добавок – яскраві, красиві, з футбольними зірками. І це, мій улюблений, є «Змінити його онлайн присутність». У школі є Wi-Fi!

Колісії - "Фатерси і діти" відпочинок. "Ви просто повинні любити." Ідеальна.

Я думаю, океї, нехай, довіряю мене, і я не буду один з тих мами, які мають сини. "Мій сина!" Ви їсти сендвіч? Тексти пісень, а це означає: Ви кладете шкарпетки в туфлі? Вона вирішила не ставити своє життя на вівтарі порятунку дітей, щоб вони не пізніше скажуть, що її мама «здійснила нас з усіма її силою, так як її особисте життя не виконувала». Проксимус У мене є багато речей, відносин, інтересів і завдань, крім того, піклуючись про своїх дітей. І я спробую прийняти зростання сина мій.

Я працюю над ним і я розумію, що не можна його приймати. Але ви можете попередити вас. Впевнено, в хороших мами, схильних бути талановитими, поганими мами кажуть, "Чому варто я?" і дати назад голови. Я в середині.

Я не можу талановито відповісти на його затвердження: «Маша, але, як горіх. Дійсно? (Оптії реакції: 1. “І це правда”; 2. «Жіночий корпус є храмом, і я не схожий на порівняння з горіхом.») 3. Просто любов.

І я не можу залишатися тихим, коли я знаходжу сигарети (не, я не ходжу через мої кишені з метою, я просто запустіть в них). Я кричу перший: як? Ви курити? Як ви? І я пам'ятаю, щоб говорити про мої почуття, не свої моральні якості, я плутаюся, я не можу формувати «Я-держава» (за Hippenreuter), і в результаті я підірю щось між: «Чи ви розумієте, як я відчуваю себе? й

Це риторичного питання, оскільки зрозуміло, що це не зрозуміло.

Або він раптом нап'явся. Нехай це просто несподівано для мене. На день народження мого друга і старшого друга. Чоловіки в компанії сміхалися на моїй сплутанині, просили не поганяти на сніжку і бути нервовими, дуже смішні згадували, як хтось перший пив, п'яний і половив батьками.

Всім було багато задоволення. На наступний день вони загинули після нього і сказали: «Ви не намагалися підняти його, коли він кинувся?» "Нехай він виростає!" "Чому потрібен нормальний чоловічий шаке-ап!" Вони були на боці. Я повинен представляти ворожий жіночий табір.

Я не сказав нічого.

Це одне неправильне слово, і тепер ви знищите матері.

А потім він повернувся з новорічного туру і пішов прямо з дверей, щоб побачити, які подарунки Санта Клауса або будь-кому ставити його під ялинку. Це природний! Право від станції, прямо в моєму взутті. Долина Пиріг не кладав нічого, тому що він думав, що хлопчик виріс і був більш цікавим, ніж стрічкова коробка під дерево. Я переоцінив свою зрілість.

І це було. Він вийшов з душової кабіни, ніч, кожен був заспокійливим, тиша, досягла ліжка, а потім вона була про осінь, а хтось знизу захопив ноги! Серце в п'яти, і це не хтось, але дорослий син, який, як правило, щасливий з роботою, але вибираючи з ліжка, висловлює свої скарги: «Чи не виходите з лазні так довго?» Я кладаю за годину, я майже впав дупа. Захопити ногу.

Я думав, що ми не будемо говорити про нього в даний момент — Я не пам’ятаю, чому я думаю, через сидячи на телефоні на обідній стіл.

Звісно, то ніч не спить з страхом і всілякими думками. Як можна обдурити і пустити, визнати його дорослість, підтримувати мужність, дати йому зробити помилки, наповнювати свої коні і відразу покласти подарунки під дерево, пам'ятайте, що він є дитиною?

Як говорити - так, щоб не читати моральні вчення і не впадати в панібриті, не курити з ним на сході ... І як не зробити зауваження в сирій саркасній формі, але говорити впевнено, спокійно, авторитетно і «повторювати все тільки один раз» (за Лабковським).

А ще краще, щоб «зуміти собі» так, щоб «Я просто виглядав» – і кожен вже знає, що десь викручений, і запустити, щоб виправити. І більше, ніж коли-небудь запитайте про уроки, оцінки, «що ви думаєте тільки про», «Що таке майбутнє залежить від цього, і ви ...» А в особливо повертаючих точках, зуміють формувати, щоб він пізніше розповів своїх онуків: «Для решти мого життя я пам'ятаю, як мій мама сказав мені. й

В той же час, як ви перестаєте відчувати себе, як ви на іспиті, і більше, ніж що-небудь ще в світі, не боятися виправити це?

У 16 році головною емоцією є антіпація, високі надії, антіпація подарунків. Якщо життя є грандіозним днем народження, що хтось таємно готує для нього, винахідливих сюрпризів. Мама, що буде торт? І свічки? Чи є феєрверк? І найголовніше, хто прийде відвідати? Покажіть мені, що я хочу?

Ну, за день народження, ви ще можете запропонувати йому щось. А потім?

Далі життя.

Сальінгер вийшов з цього образу «дивляючись хлопці над хазмом в жито. й

«Життєві діти грають у вечірній вечір у величезному полі, у житні. Тисячі дітей, ні душі, не дорослі, крім мене. І я стоячи на краю скелі, над абісом, ви знаєте? І мій бізнес - ловити дітей, щоб вони не потрапили в абіс. Зловити їх.

Я думаю,Милосердя це те, що це таке. Зіткнувши над абісами, намагаючись не впадати туди себе, і якщо він працює на абіс, знаючи, що його єдиний ловитель над абісом ви.й А ви не маєте ніяких рибалок, ви тільки консультантів.

10 речей про маму, які ще потрібно сказати дитиніЗручні діти – дуже незгодні жити

І скільки не читають смарт-книжки з правилами, скільки не обіцяє себе не сидіти – з близькими людьми на найважливіших моментах – емоції вражають кулі, і все втрачено. Діти. Більшість часу. Майже завжди. Тому що ці люди найближчий, ви любите їх, і любов є ебать почуття! Я просто людина істота. Видання

Автор: Поліна Санаєва

Джерело: gorabbit.ru/article/materinskiy-kapital