15 Речі Дівчата Отці повинні знати

Як батько чотирьох дочок, все, що я чую, є розкопки тих, хто навколо мене: «Що буде, коли вони стають підлітки!», «Незламна, ви оточена жінками ...», «Чому ти лютий?» Я чую цей нечудовий майже кожен день. Але, щоб бути чесним, я не відступив і щиро співчуття з людьми, які думають так.

Я ніколи не уявляв, що буде мати чотири дочки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. й

Я не можу сказати, що я супер тато, але це 15 речей, які я дізнався про батьківство за останні 11 років, і це важливо для всіх танців, які мають дочку знати:

1,1 км Вона хоче бути коханою.
Більше того, що ви можете придбати її або навчити її, вона потребує вашої любові. Ні на землі може грати роль батька так блискучо, як ви. Так, ваша дочка буде розчарувати вас більше, ніж один раз, зробити помилки, можливо, навіть повернути її назад на вас, але не дати їй причину, щоб сумніватися у вашій любові другий. Побачити її в очах і розповісти її, скільки ви любите її.

2,2 км Ви маєте прямий вплив на те, що вона вибирає як свій вибір.
Якщо ви не знаєте, що ви маєте прямий вплив на своє особисте життя: ви представляєте тип чоловіка, який, швидше за все, вибрати в майбутньому як чоловіка. Я вже одружений з її гарною матір'ю. Якщо ви зробите все правильно, це гарантує, що ваша дівчина буде знаходитися в майбутньому.

3. У Послухайте, що вона слухає.
Коли дівчата і я їзда в машині, ви можете почути Taylor Swift, One Direction, Katty Perry. Ні, я не люблю музику, коли я з ними, але якщо я з ними, і вони дійсно люблять цю музику, я хотів би це, і я дійсно люблю його.

4. У Вона переглядає, як ви лікуєте її мама.
Якщо ви хочете взяти будь-яку з цих порад на замітку, то обов'язково зверніть увагу на цю точку. Згадайте, що ви можете зробити для вашої дочки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Часом, коли я програю мій тісний зв'язок з дружиною Брук збігається дивним способом з часом, коли діти мають багато проблем. Люблю дружину, візьміть час, щоб взяти її на себе дату, подорожувати разом, показати дітей, які вона є пріоритетом. По-перше, ви покажете їх гарним прикладом міцних і теплих відносин, а по-друге, вони будуть рости в любові і взаєморозуміння.

5. Умань Не відходить від неї, коли вона виростає.
Наш elder майже 11, ми ще не відчували страшний підлітковий вік, але я готовий до нього. Отці, які втратили емоційний зв'язок з дочкою, пізніше не пошкоджують їх під час цього особливо важкого періоду для дівчаток. Я запевняю вас, я не нав'язувати на дочку, але я знаю, хто вона є знайомствами, я навіть буду впізнавати деякі з її дівчина секрети, вона просто не хоче тримати його секрет від мене. Вона не помітить різницю між нами, коли вона була 5 і коли вона була 15. Моя дівчина виростає, але вони залишаються дорогою для мене.

6. Жнівень Вчити її грати спортом.
У нашому домі кожен піклується про своє здоров’я і благополуччя. Мій дівчинки не слабкий. Вони знають, як правильно підштовхувати і навіть серйозно грати в спорт. Також вони не забувають розвивати себе інтелектуально, щоб бути як смарт і красивою, так як їх матір, адже жіночність не може бути натілена тільки за допомогою банальних суконь для принцес і казок про принцесу на білому коні.

7. Про нас Збережіть спогади.
Одного разу, близького друга сказав мені, що моя головна робота, як батько, щоб бути сімейним хором спогадів. Це не жарт, у мене є лише 50-60 років, які не так багато, тому я намагаюся тримати якомога більше спогадів про своїх дівчат. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У п'ятницю вночі, великі субота сніданки, прогулянки після церкви - чому ні? Не треба бути дорогою або ретельно продуманою, але вона повинна вийти з серця. Подаруйте свою дочку ідеї, щоб мати журнал своїх кращих спогадів.

8. У Побачити її, що не всі революції навколо неї.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я ще не передала цього нашим дівчатам, але ми вже намагаємося показати їм, що життя має сенс і стає більш красивим, тому що ви знаєте, як подарувати і дати більше, ніж приймати; допомогти іншим, зробити помилки і навчатися з власних помилок.

9. Навігація Відновити події свого життя з нею.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви не завжди зможете впоратися з цим, але намагайтеся жити кожен захід з дочкою, навіть якщо це не робить вас щасливими. Я побачу, коли дади приходять до своїх дочок, і зануритися дивитися футбол на своїх телефонах. Я запевняю вас, я люблю футбол так само, як ці хлопці, але коли мій дочка танцює в школі, я подарую їй всю свою увагу, що цей вечір і буде голосним в аудиторії, щоб захопити цю неймовірну дівчину.

10. Не дивлячись на те, що вони присутні.
Так, я прошу, іноді я забув. А тому, що ви навколо неї не означає, що ви насправді навколо себе. Вимкніть свій телефон, як тільки ви отримаєте додому від роботи. Або, у разі надзвичайних ситуацій, залиште його в іншому приміщенні. Після того, як ваша дочка не піклується про вашу електронну пошту або вашу електронну пошту Твіттер, це важливо, що ви витрачаєте більше часу і будете там в потрібний час.

11. Допомогти їй зробити волосся і манікюр.
Моя дружина, що 99 разів на день. Але я не розумію, що понять дівчатам за 100 років. Уявіть, якщо я можу пофарбувати свої нігті. Іноді вони не думають про мій нігті, особливо коли я спить. Покажіть свою дочку, що реальний чоловік повинен бути справжнім ніжцем.

12. Зроби з нею.
Я не можу сказати, що я роблю це регулярно, але приймаю дитину через кожні кілька місяців краще, ніж нічого. Ви повинні показати, як чоловік лікує жінку. Ви можете зателефонувати мені старомодним, але коли я вийшов з дівчинки, коли я був молодий, я б відчинив двері для них, оплачую за них в кафе, подивіться їх прямо в очі і змусить їх відчувати 100%. Вам не потрібно повноцінних кишенях грошей. Прогулянка в парку, на велосипеді, що йде в магазин морозива - все це буде коштувати тільки копійки, але це принесе велике задоволення вашої дочки, адже головне - увага!

13.00 р. Її душа повинна бути ще більш привабливою, ніж її зовнішній вигляд.
Для того, щоб говорити, внутрішня підтримка. Покажіть, що вона красива не все, вам потрібно працювати не тільки на вашому вигляді, але і збагачує ваш внутрішній світ.

14. Не блінк.
Грайте роль батька з гідністю, живіть його, оцінюйте кожен момент, не пропустіть цю можливість, яка не дається так часто в житті.

15.00 р. Чи про тебе?
Коли мої дії не відповідають моїм намірам і словам, або я помітив, що мені болить її почуття в якомусь чином, я очолила її. Ні, це не просте, це дуже щире, свідоме і реальне. Ви повинні мати можливість самостійної помилки. Не сумнівайтесь, що вона пробачить вас і розуміє, що просить прощення не слабкості.

Кредит Justin Ricklefs

Джерело: /users/1077