Друге життя комп'ютерного заліза

Можливо, хтось запам'ятовує свою тему про друге життя комп'ютерного обладнання – я доповнить її трохи, тепер з інструкціями для виготовлення окремих зразків – я починаюсь з розсипом (10 фото).

Так давайте старт з деякими старими мишей. Ми обов'язково будемо з симетричним тілом і без зовнішнього пошкодження - буде тушка. Для решти умова не є критичним - головне, що кнопки цілі - для кіг.

Ми розбираємо мишей, незрівняно витягуємо гудзики, позначаємо - виводимо зубні протези.

р.

Пілім, робота країв. Рукави на внутрішній стороні кнопок розпилюються, щоб краще паритися один з одним.

Склеюємо. Я використовував другий клей гель.

Тепер це клавіатура. Ми беремо щось стигле, з слідами креативності користувача, шахти, демонтажу, вибираємо правильні ключі.

, Україна

Знімаємо клини на нижньому боці ключів - робота досить грязьова і травматична, тому робимо роботу з обережністю.

р.

Ключі, оброблені таким чином, приклеюються разом в парах.

Приклеюємо отримані «куби» в ланцюжки - парний коротший для передніх лап з кіготи, один довгий для хвоста. Не забуваємо, що хвіст скрабії зі стінгом і зробіть останнє посилання з хвоста більших ключів - від іншої клавіатури або від функціональних. Стінг від миша джек.

р.

Виготовлення лапок. Є багато.

Поставте все разом. Прикрасити різні трюфелі, які залишаються в процесі розбирання компонентів - очей, хабарів і так далі. Виявляється, що цей страшний звір - сувенірний або жартовий подарунок. Наприклад, для тих, хто народився під відповідним знаком.

Це його. Якщо я зацікавив, я можу розмістити кілька посібників (beetle і Dragonfly)

р.

Джерело: