У вас є проблема щитовидної залози? Розглянемо метафізичні (додаткові, психічні, емоційні, психосоматичні, підсвідомі, глибокі) причини захворювань щитовидної залози.
Володимир Н. Волкова пише: Доведено, що близько 85% всіх захворювань мають психологічні причини. Припустимо, що решта 15% захворювань пов'язані з психікою, але це з'єднання ще має бути встановлене в майбутньому. Серед причин захворювань, почуттів і емоцій займають одне з основних місць, і фізичних чинників - гіпотермія, інфекції - діють по-друге як тригер.
Доктор А. Менегетті, у своїй книзі Психосоматика, пише: «Захворювання – мова, мова предмета». Щоб зрозуміти хворобу, необхідно розкрити проект, який створює суб’єкт у своїй несвідомості. Другий крок, який повинен прийняти пацієнт, полягає в зміні. Якщо людина змінює психологічно, хвороба, будучи аномальним перебігом життя, зникне.
Розглянемо метафізичні (додаткові, психічні, емоційні, психосоматичні, підсвідомі, глибокі) причини проблеми щитовидної залози.
Це те, що світові експерти в галузі та авторів книг на цій темі напишіть про це.
Liz Bourbeau, у своїй книзі Your Body Says “Кохання себе!”, пише про можливі метафізичні причини проблем щитовидної залози:
щитовидна залоза має форму щита і знаходиться на підставі шиї. Гормони, отримані цими залозами, грають дуже важливу роль у багатьох процесах в організмі людини. Основні проблеми, пов'язані з цією залозою, є гіпертиреозом (інкрементна функція) і гіпотиреозом (недостатність функції).
Емоційне блокування: щитовидної залози з'єднує фізичне тіло людини з горлом капусти (енергетичний центр). З цієї капусти залежить волі людини і його вміння приймати рішення для задоволення своїх потреб, тобто побудувати своє життя за своїми побажаннями і розвивати свою індивідуальність.
щитовидна залоза пов'язана з зростанням, усвідомленням ваших істинних потреб дозволить вам духовно рости і зрозуміти вашу мету, вашу місію на цій планеті.
Якщо щитовидної залози недостатньо, зрозуміти, що тільки ви можете відновити нормальну функцію. Ви думаєте, що ви не можете самостійно контролювати курс вашого життя і не повинні зробити ваші вимоги, не маєте права зробити те, що ви хочете зробити, і т.д. Всі ці помилки дійсно боляче.
Можливо, ви повинні прощати себе або тих людей, які болять вас або переконані, що ви не зможете досягнути успіху самостійно. Знайте, що ці люди з'явилися у вашому житті не випадково, але щоб дати вам необхідний урок – зокрема, навчити вас без побоювання показати свої творчі здібності. (Форгтивність описана в кінці цієї книги.)
Валерія В. Синельніков у своїй книзі «Чисте Ваше захворювання» пише про можливі метафізичні причини виникнення проблем щитовидної залози:
щитовидної залози символізує творчий вираз. Гландські захворювання свідчать про те, що у вас є проблеми з самовираженням.
Гутер.
Набряк щитовидної залози вказує, що ви перебуваєте під інтенсивним тиском. Ви вносите тиск на себе за допомогою інших. Ви відчуваєте, що ви атакували життя. Ви відчуваєте, що ви постійно приниження, і ви повинні закінчити цю приниження. Ви відчуваєте себе як потерпілий, не вдалося. Ви відчуєте відродження і ненависть для чого накладається в життя. Відчуття життя бородавки.
Одна жінка з гутера сказав мені,
- Я відчую, що я прокинувся в коридор і вимушений прогулятися по ньому; немає ніде, щоб повернути. Нерідко жінки, чоловіки яких зловживають спиртом, утворюють гутера. У таких випадках невиражені негативні думки і емоції, відчуження п'ятдесят і позови "хто" стоять в горлі. Це не випадок в сім'ях, де чоловік алкогольний.
до Мій чоловік завжди пікує на мене для кожного маленького, каже пацієнт, який має кілька вузликів на залозі. Я не одягаю цю сукню, я не одягаю цю сукню. Тексти пісень, а це означає: Він буквально не дає мені ходити спокійно.
Дуже важливо навчитися піклуватися про себе, щоб дізнатися про ваші бажання і потреби, щоб бути в змозі розкрити їх. Тексти пісень, а це означає: Це здоров'я!
Іноді з'являється гойдалка у дітей. У таких випадках хвороба відображає певні поведінки як дитини, так і батьків.
У хлопчика була збільшена щитовидна залоза. "Гейтер другого або третього ступеня" - це було діагностовано. Починаємо з'являтися з батьками причини захворювання. Батько був дуже суворим і став багато тиску на дитину і дружини.
- Я хочу, щоб мій син був корисний в житті, він сказав.
Мати і син відчували, як жертви. Дитина не могла, і не могла, висловлювати свої емоції відкрито для страху батька. Вони накопичуються в горлі, і як ви знаєте, ця область асоціюється з самовираженням.
- Якщо я роблю щось, тато майже завжди нещастя. Я вже боявся зробити все, хлопчик сказав мені, коли ми були самотніми.
Я подарував дитині гомеопатичні лікарські засоби, а батькам не вдалося змінити ставлення до одного і сина. Протягом місяця розмір залози знизився навпіл.
За словами Сергія Коновалова (Енергетична інформаційна медицина згідно з Коноваловом). Цілує емоції), можливі метафізичні причини виникнення проблем щитовидної залози:
Причини: Почуття приниження і переживання.
Ліквідація: всі види релаксу, поступова робота на емоційному стані та залучення енергії створення.
Louise Hay, у своїй книзі Забезпечити себе, виявляє основне негативне ставлення (до хвороби) і гармонізуючі думки (до загоєння) пов'язані з виникненням проблем і загоєння щитовидної залози:
Найголовніші залози імунної системи. Почуття атакованих життям. Вони намагаються отримати мені. Приниження. «Я ніколи не зможу зробити те, що я хочу. Коли прийде мій поворот?
Гармонізація думок: Моя хороша думка зміцнює імунітет. У мене є міцний захист всередині і зовні. Я слухаю себе з любов'ю. Я переконую всі обмеження і висловлюю себе вільно і творчо.
Гіпертиреоз (синдром, викликаний підвищеною активність щитовидної залози): Агер для ігнорування вашої ідентичності.
Гармонізація думок: Я в центрі життя, затверджую себе і все, що я бачу навколо мене.
Гіпотиреоз (синдром, викликаний зниженням активності щитовидної залози): Руки вниз. Почуття бездії, застій.
Гармонізація думок: Тепер я побуджу нове життя відповідно до правил, які повністю задовольняють мене.
Гойтер: Хатред речей, які накладаються в житті. Терміни. Відчуття бородавного життя. Не вдалося.
Гармонізація думок: Я сила в житті. Тексти пісень, а це означає: Ніхто не зупиняє мене від мене.
Люблю Вілму, у своїх книгах «Спіруальний світло», «Психологічні причини хвороби», «Форгтивне мені» пише:
Помаранений життям. Почуття винності. Проблеми зв'язку.
Олександр Астрогор у своїй книзі Написання про можливі метафізичні причини виникнення проблем щитовидної залози:
Ви абсолютно беззахисні в ситуаціях, які інші накладають на вас. Вони приймають вас горлом і не дають вам можливість говорити. Для чого можна сказати, що подальше відмовлення і видалення ситуації.
Сергій Н. Лазарєв у своїх книгах «Діагностика Карми» (книжок 1-12) та «Людина майбутнього» пише, що основною причиною абсолютно всіх захворювань є дефіцит, відсутність або навіть відсутність любові в душі людини.
Коли людина кладе щось над любов'ю Бога (і Богом, як Біблія говорить, є любов), замість отримання Божественної любові він прагне щось інше. До чого він вважає більш важливим в житті: гроші, полум'я, багатство, сила, задоволення, секс, відносини, здібності, порядок, моральність, знання і багато інших матеріальних і духовних цінностей.
Але це не мета, але тільки засіб отримання божественної (true) любові, любові до Бога, любові до Бога. І де немає (true) любові в душі, як відгуки від Всесвіту, прибувають захворювання, проблеми та інші неприємності. Це необхідно для того, щоб людина думав, розуміючи, що він збирається в неправильному місці, думки, говорить і робить щось неправильно, і почати поліпшити, почати на правому шляху!
Є багато нюансів того, як хвороба проявляється в нашому тілі. Більше інформації про цю практичну концепцію можна знайти у книгах, семінарах та відео семінарах Сергія Лазарєва.
Пошук і дослідження метафізичного (додатка, психічний, емоційний, психосоматичний, підсвідомий, глибокий) причини виникнення проблеми щитовидної залози продовжуються. Цей матеріал постійно регулюється. Ми попросимо читачів, щоб написати свої коментарі та надіслати до цієї статті. Продовжити!