Одна ніч моєї роботи.

Добрий вечір, Япс. Ніч Я збираюся розповісти вам, як з'єднання залізниць в Європі. На поїзді не подумав, що рейки вимагають постійного ремонту і навіть заміни, в залежності від інтенсивності руху на цьому розділі.
Так одна з видів залізничного з'єднання після заміщення є термозварювання. Я покажу і покажу весь процес, щоб говорити, прямо з місця роботи. Хто може знайти це цікаво?
У вас буде 25 фото з описом і особливостями процесу.

01. Мар Перед зварюванням нагрітий газовим пальником. У цей час підготовлено необхідний проміжок між рейками.

Габаритний зображення

В той час як кричуща ще гаряча рейки піддаються рівні

03.03.2014 р. Усе це! З'єднання.

37240

04.03.2014 р. Лиття цвіль кріпиться до рейок.

05. У І нагрівається газовим пальником.

06. У У верхній частині поміщена стружка.

07. Мар Зробіть це чітким. Ось схема процесу.

Після виходу сталі з стрункого, зазор в рейковому з'єднанні заповнюється в напрямку знизу вгору. На відміну від стандартних арматурних сталей, двокомпонентне зварювання використовує відносно низьколегальну плавучу частину, яка забезпечує високу в'язкість зварного металу. У зоні робочої поверхні рейки в цьому випадку опір зносу не буде досить високим. У зв'язку з цим необхідно додатково допінг, принаймні в верхній частині рейкового голови. Для цього на нижній стороні керамічної підкладки розміщуються сплавні добавки. Під час заливки контакт сплаву з додатковими сплавними добавками неможливе, але так як з'єднання заповнюється знизу вгору, сталева молена підійде донизу керамічної підкладки, сплавні добавки плавають і потрапляють в шов метал точно в зоні рейкової голови. В результаті зварений шв в зоні підошви і шиї рейки має високу в'язкість, а в зоні голови збільшена зносостійкість.

08.03.2014 р. Шмама.

445000 р.

09.03.2015 р. Спеціальна суміш в хімічному складі встановлюється на вогонь

10.

11. Метал починає заповнювати форму

12. Процес пішов.

13.00 р. Надлишки зливаються в спеціальні відро на краях Тігле

14. Ви можете побачити краще тут.

15.00 р. Металеві охолоджувачі у формі

16.00 р. Червоногарячі стрункі охолоджувачі на боці

17.00 р. В той час як метал гарячий і м'який, його обшивають гідравлічним ручним пресом, у вигляді рейки (рис знає, як він називається російською мовою).

18 років Вступ

19.00 р. Тепер дочекайтеся, поки він охолоне і застигне.

20. Додатковий метал воюв, переважно пористий і слагоподібний

21. Ось бензиновий рейковий шліфований.

22. Процес

23.

24.

25. В кінці ми отримуємо цей красивий міцний шов. Я зробив.

Джерело: