1154
Як перестати ставити речі пізніше
До останнього хвилини може стати великою проблемою як для бізнесу, так і для повсякденного життя. Змішані можливості, овертайм, стресом, перевантаженням, перезавантаженням, провиною є ознаки цієї звички. Дана стаття допоможе визначити основні причини виникнення післяповідних речей, а також показати, як можна подолати її.
1,1 км Заміна "Надо" з "Я хочу"
По-перше, розуміння «необхідності» до певних дій є основною причиною того, чому ми відкладаємо їх пізніше. Коли ви розповідаєте себе, що ви «зробите» щось, ви стаєте впізнаваним коерційним характером дії і автоматично відчуваєте почуття внутрішнього опору.
Повідомляючи чохол для пізніших дій як захисний механізм, щоб тримати вас від виконання небажаних дій.
Якщо поставлена задача має термін, то так як ці терміни підіймуть, неприємні відчуття поставленого завдання поширюються сильними почуттями про наслідки, які прийдуть, якщо ви не почнете вирішувати відразу.
Вирішення цього блокажу полягає в тому, щоб зрозуміти і прийняти те, що ви не повинні зробити все, що ви не хочете зробити. Навіть якщо ви зіткнулися з серйозні наслідки, ви завжди можете вибрати. Ви можете зробити це.
Ви прийняли рішення у Вашому житті. Якщо ви не любите поточного стану справ, ви можете приймати інші рішення, які призведуть до різних результатів.
І помітайте, що ви не вимкнете всі ваші справи. Що робити на час. Можливо, ви не пропустіть своє улюблене телебачення, або ви завжди знайдете час, щоб прочитати цікавий форум в Інтернеті. У кожній ситуації вибір твоїх.
Отже, якщо ви затримаєте старт нового проекту і відчуєте внутрішню компульцію, то усвідомте, що ви робите це самостійно. Завдання, які ви вирішуєте самостійно, значно менше викласти
2. Замініть «Комплет» з «Комплетом»
По-друге, дивлячись на проблему, як щось велике і невидиме, безумовно, призведе до того, щоб поставити його назовні. Коли ви орієнтуєтеся на виконання завдання, і в той же час не мають чіткого уявлення про кроки, які потрібно прийняти, ви створюєте відчуття перевантаження. І в цьому випадку ви зв'язуєтесь, що неприємне почуття до поставленого завдання і відкласти його на якомога довше.
Якщо ви сказали собі, “Я повинен підготувати папір сьогодні”, або “Я повинен завершити цей звіт”, то шанси ви поставите себе в стані стресу і кладемо завдання пізніше.
Розчин полягає в тому, щоб початися на невеликому шматку завдання, замість того, щоб уявляти, що вам доведеться завершити все завдання.
Зміна підходу. А замість того, щоб запитувати, «Що я закінчую це?» запитайте, «Що можна зробити щось зараз?» Якщо ви просто починаєте вирішувати проблему багато разів, ви з часом прийдете до її завершення.
Якщо одна з ваших завдань, щоб вирішити, є розбирати сміття в гаражі, то думка, що необхідно видалити цю палильну сітку сміття відразу ж занурить вас в сумний настрій і ви відкладете її пізніше.
Запитайте себе, як ви можете почати рішення принаймні невеликої частини цієї проблеми.
Наприклад, приїжджайте до гаража і наклейте деякі ідеї на шматку паперу для невеликих десятихвилинних гаражних робіт. В той час як ви робите це, ви можете взяти деякі з цього великого паління сміття до смітника.
Не думайте про те, щоб зробити щось важливе. Просто орієнтуйтеся на те, що ви можете зробити прямо зараз. Застосувавши цей підхід регулярно, ви в кінцевому підсумку отримаєте до останнього невеликого шматка роботи і в кінцевому підсумку завершите все завдання.
3. У Подаруйте досконалість і дайте собі недосконалість.
Третій тип помилкового мислення, що призводить до затримки ідеаліментізму. Подума про те, щоб зробити роботу прямо і бездоганно кладе вас в стані стресу. І ви пов'язуєте стрес з проблемою, яка повинна бути вирішена, і ви створюєте умови для себе, щоб відкинути її пізніше.
Стоп прокрасти до останньої хвилини, щоб остаточно знайти вихід з цього пастка.
Повідомляємо себе, що не вистачає часу прямо зараз, щоб зробити роботу ідеально.
Але якщо Ваше завдання не має термінів, ідеаліонізм може призвести до того, щоб викинути завдання невизначено. Якщо ви ніколи не починали завдання, яку ви завжди хотіли зробити дуже добре, ідеаліонізм може тримати вас назад.
Ви можете боротися з досконалістю, даючи собі право бути непрозорою людиною.
Ви коли-небудь використовували комп'ютерну програму, яка може бути викликана ідеальною з кожної точки зору? Важко.
Реалізувати, що недосконала робота, виконана сьогодні, завжди краще, ніж досконала робота, перенесена на невизначений термін.
Perfectionism також пов'язаний з усвідомленням проблеми як щось велике, так і невидиме.
Замініть один великий, відмінно робіть роботу в мозку з невеликим, нав'язувати перший крок.
Цей перший крок може бути дуже, дуже недосконалим. Але ви завжди можете повернутися до нього знову і знову.
Наприклад, якщо ви хочете написати п'ять-ти-слову статтю, дайте собі написати сто слів для початку.
4. У Замініть відчуття втрати гарантованою радістю
Четвертий психічний блокаж є те, що завдання пов'язана з почуттям втрати. Це означає, що ви вважаєте, що ви зробите проект, зробите з вашого життя значною кількістю задоволення і радості.
Чи варто оплатити проект? Чи знаєте ви себе, що ви повинні піти, працювати пізно, ніколи не бачити вашу сім'ю, і ніколи не весело? Це не означає, що це дуже мотивація, але тим не менш, багато людей говорять про те, щоб зробити щось.
Подарунок фотографії важкої роботи самостійно, без часу для розваг - це гарантований спосіб перенести ваші справи пізніше.
Боротьба з цим способом мислення може зробити навпаки. Визначте гарантовані ділянки радості в житті і сплануйте свою роботу навколо цих зон.
Це може звучати контрпродуктивний, але ця психологічна техніка дуже добре працює.
Визначте заздалегідь час, коли ви будете витрачати з вашої сім'ї, час на розваги, час на спорт, час для соціальної роботи і особистих хобі. Подаруйте собі час для ваших улюблених заходів. Обмеження робочих годин на те, що зліва.
Найпродуктивні працівники в будь-якому полі, як правило, працюють менше і відпочивати більше, ніж робах.
Якщо ви переглядаєте свій робочий час як цінний ресурс, а не як незахищений монстр, який може знищити інші аспекти життя, ви будете відчувати себе більш збалансованим, і ви будете більш складними у використанні час роботи.
Оптимальний робочий тиждень для більшості людей становить 40-45 годин. Довгий термін дії в умовах продуктивності та мотивації. У довгостроковій перспективі виконується менша реальна робота.
Що, якщо я прийшов до вас і сказав: "Ви можете працювати лише десять годин цього тижня." Ваше почуття втрати буде відновлено, не буде це?
Замість відчуттів, позбавлених часу на розваги, ви відчуєте, позбавляючи часу на роботу.
Ви зміните своє ставлення.
«Я хочу весело» змінитися на «Я хочу працювати», – підвищиться мотивація до роботи, а всі сліди затримки зникнуть.
Я також дуже рекомендую присвятити принаймні один день на тиждень, щоб діяльність не пов'язана з роботою. Це подарує Вам енергію і бажання розпочати новий робочий тиждень якомога швидше.
З гарантованим днем збільшить вашу мотивацію до роботи і знизить бажання відкласти речі.
Якщо ви знаєте, що завтра в день, ви будете менш схильні перенести речі, так як ви не хочете дозволити собі таку «люкс» як день, зайняту зайнятість з відстроченими справами.
І якщо кожен день - це робочий день для вас, і незважаючи на це, робота здається нескінченною, то ви завжди скажете собі, "Я повинен працювати". І ваш мозок використовує прокрастинацію як спосіб гарантувати вам будь-які позитивні емоції у вашому житті.
Час виконання.
Для завдань, які ви відключаєте, рекомендуємо використовувати метод розкладання часу. Ось як працює. Виберіть невелику частину завдання, яке можна працювати не менше півгодини. І думають про винагороду, яку ви подаруєте себе в кінці цих тридцять хвилин.
Нагорода гарантована після призначеного часу (три хвилини).
Не залежить від значення результатів. Наприклад, перегляд улюбленого телевізійного шоу, що йде в кіно, їсти смачну їжу, зустрічі друзів, ходьба або що завгодно ви знайдете приємне.
Оскільки час, коли ви витрачаєте на роботу, це невелике, ваш фокус буде на очікуваному задоволенні, а не складність завдання під рукою. Неважливо, наскільки неприємна проблема. Немає нічого ви не можете стояти протягом півгодини, якщо ви отримаєте хорошу нагороду.
Якщо ви розділяєте час, ви знайдете цікаві речі, що відбуваються. Ви помітите, що ви продовжуєте працювати над завданням протягом більш ніж 30 хвилин.
Іноді ви будете так пристрасовані про завдання, навіть складний, що ви хочете зберегти роботу на ньому. І до того, як ви помітили, це буде один або кілька годин. Ваша винагорода не пішла. І ви знаєте, що ви будете готові зупинитися.
Коли ви починаєте працювати, ваша увага пересувається від хвилювання про складність завдання для обробки роботи.
Після того, як ви вирішили зупинитися, отримуйте свою винагороду і насолоджуйтеся ним. І планувати ще тридцять хвилин робочого навантаження з відповідною винагородою.
Це допоможе вам асоціювати приємні емоції з поставленим завданням, адже ви отримаєте винагороду за ваші зусилля.
Довга робота для непристойних і довгострокових цілей не як мотивація як безпосередня винагорода.
Нагороджуючи себе за час, щоб завершити завдання, а не будь-який конкретний результат, ви будете бачити вперед, щоб повернутися до завдання і в кінцевому підсумку закінчити його.
Написання цієї статті є хорошим прикладом вищевказаних методів.
Я можу сказати собі, я повинен закінчити цю статтю в 2,000 слів і вона повинна бути бездоганною.
По-перше, я не маю нічого писати. Написання статей.
Тоді я зрозумів, що я маю багато часу, щоб зробити хорошу роботу. І я не маю права бути бездоганним, тому що якщо я почати заздалегідь, у мене є багато часу, щоб змінити його пізніше.
Я також сказав себе, що якщо я просто почав завдання, я обов'язково закінчити його.
Я ще не придумав тему для статті. І я використовував час, щоб зробити це завдання.
Діннер був мій "попередній". Я знав, що в кінці тридцять хвилин простягання роботи я зможу їсти.
З Я був голодним, він був гарною мотивацією.
Займав мені кілька хвилин, щоб вийти з теми для цієї статті, і я провів решту часу написання ідеї та ескізи з грубої діаграми майбутньої статті. У той же час я припинив роботу і вечерю. Я відчув, як я був «змащений» цей продукт.
На наступний ранок я використовував той же метод, що робить сніданк мої нагороди. І я був так пристрасним про завдання, що я тримала написання на іншу годину і половину. Я знав, що я був вільний, щоб зупинитися в будь-який час і отримати винагороду я заслугував, але як я отримав над інерцією і почав, я відчував природну хірурга, щоб тримати роботу над завданням. По суті, я повернув проблему відставання речей, залишаючись на поставленому задачі, вказавши отримання премії. В результаті закінчив статтю і насолоджувався сніданком.
Я сподіваюсь, що ця стаття допомогла краще зрозуміти причини післяповідності речей і як їх подолати.
Зрозуміти, що прокрастинація викликається психічним зв'язком між завданням і вашими негативними емоціями про це. Шляхом подолання є зменшення обсягу негативних емоцій і збільшення потоку позитивних емоцій з поставленого завдання. Таким чином, стимулюючи себе подолати інерцію і набрати позитивну силу водіння.
Після того, як ви починаєте будь-яке завдання багато разів, ви обов'язково завершите його.