Звичайний щоденник школярки. Тісто

Уявіть, що ви отримали щоденник дочки.

Шановні друзі!
Я кинувся в 10:30 a.m. сьогодні і мій сестра пішов. На 11:00 Дениска прийшла і трахнув мене. Чому ви не прийшли в пальто останні ночі? Я сказав йому, що я був в будинку дядька до 12 годину ранку і був прибиранням. Поговорили з ним і почали слухати стрічку рекордера. Дениска приніс свою руку касету.
Дениска Я люблю тебе!
Тепер Дениска хоче згасити мене, він постійно зачаровує мене. Денис і я їю і відвертий чай. Тексти пісень, а це означає: Тоді ми говорили до нього, поцікавили його, і тепер ми лікуємо (не в цьому сенсі). А потім ми почистити моє місце.

- відео

Коли ми почали гасіння, Дениска збуджувала мене і в першу чергу я був хворим, а потім не міг. Я хотів атакувати Денис, але я сказав вам, що я хотів. І пішов Дениска в туалет, і я лежав під ковдрою. Денис отримав мене дуже збуджена, а потім він дав мені ███████. Тоді він сказав мені, що я майже загинув себе. Почати любов. Денис ебать так багато я не міг, я кусила подушку, я майже дрочити її. Я був високий і кричущий і Денис ебать мене ще більше. Я не міг. Я майже зламав мій вокал. Ми робимо, він одягається. Я лежачи голий на 10 хвилин і отримати високий. І він ріпакував мене, і тепер все над квартирою, що працює нерозривно, як заєць. Ну, це впевнено, що він вирощував до такого ступеня, що я сказав йому: ви трахнув мене, ви просто Rapist, Beast і Padla і Freak. Тоді Денис Пахоль виїжджає з трави і я роблю посуд. Коли він прибув, ми почали гасіння. Він отримав мене так званих. Я не можу стояти. Я стрибав на нього. Я почав роздягати його. Він забрав своїх мурах. Коли ми розділяємо один одного, ми знайдемо

Зробіть любов'ю другий раз. Ми зробили, і ми починаємо знову радіти. Денис зробив мене ██████, і він знову пішов. До того часу ми зробили, я був захотіти його від голови, це вже 18:30, ми пішли до шести. Денис дав мені сто поодів не грати в футбол. Я вдягнувся і ми пішли, коли ми прийшли до вершини шість вже грали футбол: Вова, Діма, Коля, Саша. Денис змінив свій одяг і починав з ними. Далі він змінив свій одяг назад і ми почали говорити. І прийшов Юля, хлопці почали робити задоволення від неї. Ми пішли з 9:00 до Лени за штани я пішов з Юлію на другий поверх, і хлопчиків до першого. Денис хотів розбити скло. Припинили його. Дад запитав, хто, сказав Денис, і Лена є додому. Тад Леніна почав називати її. Лена приїхала до вікна Денис Вона сказала їй, щоб надати їй штани. Lena коментує мені мій спідниця, потім ми прийшли: мене, Юлія, Саша, Богров, Кузья. Lena fucked і дати її pants і ми пішов. Ми прийшли до мого місця. Я забрав своїх штанів і ми пішли на прогулянку. Ми пішли на шість на шляху, ми почали робити задоволення від Юлії, і вона опинилася і прогулялася як остання ніппа. Ми взяли Кузья, і ми пішли в будинок Дениса. Я отримав ковбасний сендвіч.

сир. Ми пішли на шість і почали говорити. Далі ми пішли забрати, а Денис і я залишився, а потім пішли. Я запитав, добре, що Dima з'явився на мене, щось викручене і почав показувати. Ми мали велику боротьбу і пішли додому Денис приніс мене додому і зліва. І пішов додому і пішов до ліжка.

Я не маю нічого писати. Пон.

Денис
й
Ви
любов
Я люблю його.
Я хочу!

Шановні друзі!
Сьогодні я прокинувся в 10:00 від того, що Дениска прийшла з школи. Я не в школі. Я сказав йому нічого носити. Поговорили з ним, ми вимовляли. Тоді я скажу його, щоб зробити мене скрізь. Почав мені масаж і я збуджусь. Я почав роздягнути його і роздягнув себе, і ми почали займатися сексом. Тоді я пішов, щоб викликати мій дядько і він сказав мені, щоб викликати його в 5:00. Денис і я отримав трохи божевільний і лівий. Денис і моя сестра на Динамо, і я мисливець, щоб зателефонувати мій дядько Саша.

Мої дядько прибули в 8:00 і ми залишили. Спочатку він взяв свого працівника будинку, потім поїхав в квартиру для Андрія. Далі ми пішли в основу і захопили лесбіянки уздовж шляху. Дядько приймав Андрію до бази, і ми пішли на кафе. Ми сиділи там близько 2:00, а потім пішли в квартиру. Я був дивитися телевізор, і мій дядько був ебать що лесбіянка. Тоді ми взяли цей лесбіянка будинок і мій дядько взяв мене прямо до Дінкін Хаус і вилетів. Я пішов до свого дому і попросив його бабуся, де Денис був: вона сказала, що він був на роботі. Я шукав всюди і в шести і в Ворошиловському. І погані думки прийшли на мій розум. Я не знаю, що робити. Я пішов додому і прийшов додому. Моя дружина пішла, і вогні знаходяться в моїй кімнаті. Я ходжу в і я бачу Дениса сидять там, і фотографії складаються. Я просто ебать з цим малюнком. Я був тільки жахливим. Я думав, що Женья відкрив його для нього, тоді він каже мені, що він піднімався через вікно. Я трахнув ще більше. Я говорю себе, ви чортів thief, правий? Потім я роздягнув і пішов до ліжка. Я йшов до нього, і він починав сяйво на мене. Я сказав йому, щоб вийти з мене. Він зробив мене так ебать збуджений. Він був ебать з мене. Що я сказав?

10910616

Всі питання. Так! Ми знову почали збуджуватися. Він зробив █████████, Я подарую йому про 3 мініети. Я отримав його так званих, він повинен був голосніше, ніж мене. Потім у нас була секс, він швидко закінчився. Тоді другий раз почав згасити його. І коли ми почали трахатися знову. Я кажу йому Дениса хочу, щоб ви прийшли на живіт. Я хочу бачити тебе. Коли він закінчив прямо на животі я ебатьін' обприскував весь живіт, кицька, груди, руки, і підлогу мого ліжка. Я просто ебать з [темні слова]. Я трахнув його вгору. Він трахнув себе. Після цього ми знову копали, почали викопувати один одного, а потім знову пішли. Ми знову любимо, це було краще. Це була найкраща ніч життя і найкраща. Ми любимо точно 2 години. Я дав йому близько 10 разів, і він дав мені відповідальність. І ми отримали багато високих. І вони пішли спати і побажали один одному гарну ніч і закохали. Гаразд
Побачити вас завтра.

Іноді, коли серце Дениска на мене і навіть дуже багато він отримує рабид як лев і кинеться до тих пір, поки ми робимо мир з ним. Я ЛЮДЕЙ БУЛО

Шановні друзі!
Сьогодні я прокинувся в 8:55 a.m. і пішов в ванну до диму. Потім вона копчена і пішла на лизати Дениска і Даша скидання. Після цього я знову поїхав на дим і почав наповнювати мій щоденник і малюнок. Тоді Денис прокинувся і запитав, що це було. Я відповів йому 9:45. Він дивився на вулиці і сказав, що сестра не прийшла сьогодні тому, що погода була поганою. Денис говорить на Маша, дав мені пиво, що я сказав йому, що я не маю пива і гроші, щоб дати йому. Далі він

2918123

Я скажу, що ти знову малюєш. Коли я впав дупа, я змащував і тепер я кинувся знову. Я сказав, що я малюю далі. Тоді він знову впав, і я пішов, щоб курити, коли я прокинувся Даша і відразу сказав Марія може димати. Я сказав її не курити і вона пішла на кухню зараз 10:40. Денис ще гасить. Тоді Денис прокинув і почав соромитися про Сестра Дашина, і сестра Даша тільки має мене і Женя. Я сказав йому Денису, що у вас була мрія, і ви думали, що це було

Україна

Так. Як мій stepfather, ви п'яте, а потім ви прокидаєте і скажете, "Чи ви є." Потім він пішов в туалет і перевернув на магнітний рекордер. Так ми почали говорити з ним, а потім пішли на кухню говорити і курити. Ми копчені і вона почала одягатися і вона божевільна йти додому і отримати мені деякі блокноти. Ми сказали, що добрий і він пішов додому. Він завжди з мене і я люблю його дуже багато, так як я не любила нікого, як це холоща.

Він прийшов в 3:00, і ми почали виготовляти. Я варила їжу і ми їсти і почати говорити. Після того, як Женья і бабуся приїхали і починали здати сміття. Починаємо боротьбу з ними, живляючи в усьому будинку. Денис вже закривав вуха, після чого вивів сміття і чекав на Женью. Тоді ми одягалися і пішли на будинок Бабця. І пішов Дениска в будинок, я дав йому ключ до квартири і зліва. Я з моєї бабусі і почав йти додому, взяв їжу і ліворуч. Коли я отримав додому, все було чистим і чистим. Коли я пішов в привід і перетворився на вогні з вище, 2 хлопці вийшли вниз і скажуть, що ви знаєте Діма і Роберт Я кажу, що я не знаю їх і Денис збив на мої двері і відкрив двері для мене і виходив, щоб поговорити з ними, то Денис вийшов вниз і говорить, що вони хочуть поговорити з мене. Я пішов, і він сказав мені, що ви не знали Dima і Роберт. Я не знаю, і він каже все, і ваш хлопчик.

Отримуйте задоволення!
Коли я в червоному білизні, коли я збуджусь. Він поцікав, коли я поцікав його. Коли поцілунав вуха, груди, шия, шлунок. Він також збуджусь, коли я запустив свою руку через спину, його стегна, його черевця, все над тілом, коли я ходжу його навколо. Він також любить груди, губи, мову, шлунок, назад, ас і одну передню сидіння. Він робить його божевільним.

Кримінальний, Beast, Rapist, Bastard, Padla, Freak.
Але я люблю його дуже багато і дуже багато.

У санаторії біля річки була облизована замітка. На шляху ми зустрілися з Тітом Галею і зустрілися з батьком. Коли ми знайшли його, ми сказали до нього, і почали йти до дому. Коли ми отримали додому, Тітка Галя встановлюємо таблицю. Ми сидимо і починаємо торкнутися і говорити. Далі ми почали танцювати і слухати музику. Все було цікаво. Ми відвертаємо 2 пляшки горілки і пива: 1 пляшка - 2 л. 3 пляшки - ...

Я не думаю, що ви читаєте більше.

Він сказав, що він знав їх. Я маю на увазі, якщо він знає всіх Ростова, то знаю його. Про нас Я пішов, щоб поговорити з ними. Тоді Денис приходить і говорить піти з ними, він розповість вам і ніхто не доторкнеться. Ми пішли, Денис залишився на вулиці. Він взяв мене на деякі халат і почав мене загартування. Я почав говорити з ним і загинув Денис, і ми пішли додому. Я вся історія. Ми пішли додому і пішли на ліжко.
Бджоли.

Шановні друзі!
Сьогодні я прокинувся в 9:00 і мав хороші мрії, але я забули їх все. Денис також прокинувся і почав ходити додому. Я привітав його з дня народження і він пішов додому. Я почав йти на даду і Дениска прибув 2:00. [Незбираний] дав мені подушку. Я поцікав його і подякував йому за подушку. Ми разом й пішли до батька. Коли ми приїхали до магазину, він купив 2 пляшки пива (литка) і мене кальмари і хрящі. Тексти пісень, а це означає: І ми пішли до нашого батька, коли ми

Він сказав, що він знав їх. Я маю на увазі, якщо він знає всіх Ростова, то знаю його. Про нас Я пішов, щоб поговорити з ними. Тоді Денис приходить і говорить піти з ними, він розповість вам і ніхто не доторкнеться. Ми пішли, Денис залишився на вулиці. Він взяв мене на деякі халат і почав мене загартування. Я почав говорити з ним і загинув Денис, і ми пішли додому. Я вся історія. Ми пішли додому і пішли на ліжко.
Бджоли.

Шановні друзі!
Сьогодні я прокинувся в 9:00 і мав хороші мрії, але я забули їх все. Денис також прокинувся і почав ходити додому. Я привітав його з дня народження і він пішов додому. Я почав йти на даду і Дениска прибув 2:00. [Незбираний] дав мені подушку. Я поцікав його і подякував йому за подушку. Ми разом й пішли до батька. Коли ми приїхали до магазину, він купив 2 пляшки пива (литка) і мене кальмари і хрящі. Тексти пісень, а це означає: І ми пішли до нашого батька, коли ми