885
У ЧАСІ ЧАСУ
Час для вас, не для вас.
Цей текст слугує для оптимізації вашої діяльності.
Але не вдається з оптимізацією – це зробити.
Традиційна освіта (стаціонар, 5 років) – це небезпечне. Дуже гарна причина (питома мета) провести стільки часу на невідомому результату. Крім того, принцип 50-50 (теорія-практика) не застосовується в навчанні, він точно протилежний, який (на мій погляд) вказує на неадекватність сучасних методів навчання.
1,1 км Потрібні час (реазонти)
Визначення: Ефективне управління часом?
Ми розуміємо «Ефективне управління часом» спосіб, в якому здійснюється наступний стан.
1,1 км Ви задоволені результатами
2,2 км Ви повністю звільняєте від невідкладних і безперечних питань.
Ідеально підходить для роботи, але більшого вмісту і вільного часу, краще управління часом.
Не потрібно часу.
Застосувати часовий менеджмент без призначення – Прохід
Рада: Не відмивайте себе за бездіяльність! Часто краще робити нічого, ніж робити неправильно.
Як зробити мету?
Неважливо, як доля виходить, єдиною метою ви заслуговуєте змінити світ. Усі інші цілі — самопізнання (то ви просто не з’ясували себе ще і ви повинні подумати про те, що ціль швидше) або відварити до «зміни світу. й
Склад: Ваше завдання сформульовано: Я вирішив (що моє життя немає інших) змінити світ так, щоб там було більше (список улюблених справ і почуттів, але не речей) / Речі є головними ворогами часу /.
2,2 км Приймання часу (аксіом)
фраза «час-гроші» не дуже вірно. Час більш складний, ніж гроші.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Час і життя практично синонім.
Час - Ви можете інвестувати. Немає часу.
Щоб оцінити шлях, він обирає кожен другий. Історично це гроші. Але час є природним і значно більш універсальним заходом. Таким чином, є більш природні для побудови бізнесу на ресурсах часу, а не грошей.
3. У Закінчення часу (концепції)
Зробіть лише ваші улюблені речі. Якщо ви не можете дозволити собі цей текст не для вас.
Раціонале:
1,1 км Ніщо не може бути зроблено, якщо вам не подобається.
2,2 км Уміння робити непереборні речі призводить до вибору дилеми, що, на мій погляд, не можна об'єктивно вирішуватися.
Консультація: Заборонена безперешкодний бізнес
Як вибрати правильні речі
1,1 км Цікаві речі.
2,2 км Не потрібно робити терміново.
3. У Права на майбутнє.
(ВАРНИНГ: Всі інші речі необхідні і необхідні)
/До найвищого рівня управління часом /
Не потрібно.
Вимірювання:
1,1 км Людина має пам'ять і почуття часу. Обидві ці здібності є унікальними і незамінними. Таким чином, якщо ви позбавите від годинника і щодня, ви навчите пам'ять.
2,2 км Коли викинути годинник, пам'ятайте, що час є вашим майном, він належить до вас, а не до нього.
Поради не для новачків!
Якщо у вас немає годинника і щоденника, вам спочатку потрібно дізнатися, чому вам потрібно. Потім відкинути його. Я думаю, що це неефективно, щоб уникнути речей, які я не знайомий з.
Не намагайтеся переконувати людей. Його переконання – їх особисте щастя.
Що робити? Розкажіть свою власну думку, погоджуйтеся з тими точками, які ви визнаєте та не погоджуєтесь з тими, що ви не визнаєте. Оздоблення бесіди. Будьте повністю відкриті і чесно. Вашим супутникам не виникнуть питання.
Люблю людей і себе першим.
1,1 км Любов для інших дозволить вам любити себе і не впадати в самогубство. Він також захищає від конфлікту. Не можна давати вам стільки часу, скільки інших людей.
2,2 км Самолюбка дозволить заощадити час від загартування.
Склад: Поведінка з собою та іншими.
4. У Виробництво часу (базічні техніки)
Час структурування
А. Якщо ви не можете нічого зробити, позбутися від провини.
Ви не зможете побороти час, якщо ви думаєте, що ви побачите його до нього.
Повідомляючи комусь про ваш час шкідливим. Час - це те, що це дійсно ваш. Хтось може запитати вас за конкретний результат. Але якщо ваша робота десь на місці і отриманням дзвінків, то пропущені дзвінки є негативним результатом, для якого ви можете легко бути відповідальними.
B. Прийміть до автоматизму, що може бути доведена до автоматизації, це дозволить вам і Ваш розум ігнорувати ці речі.
Р. Зроби тільки одну річ в будь-який момент...
Визначте кількість випадків, які повісять навколо (поручних речей)
Зробіть «Пуре»
до + Довірте свою інтуїцію. Вона знає більше, ніж ви (посередній баланс)
Про нас 1: Ідеальний робочий стіл порожній. Ідеальна поштова скринька порожній.
Наслідки 2: Особливо небезпечні – це «втома» важливі речі. Справа займає близько 10% свого значення. Візьміть 10 важливих завдань і ви не зможете працювати на всіх.
Нагадуємо Вам про це. У цьому випадку ваш мозок відпочиє і насолоджується життям. Це краще пам'ятати щось, ніж те, що ви не повинні пам'ятати. До речі, підтверджується поняттям приємних речей. Він буде радий нагадувати вам, і ви зазвичай не любите пам'ятати себе.
Наслідки 4: Створення повноти (вічно завершено бізнес розчиняється в простір і не турбується).
Наслідок 5: Не змішайте кілька речей разом. Бізнес-довідник - це добре індивідуально. Резюме «Я подбаю про ваш бізнес після того, як я зробив щось інше» Ви не знаєте, що це буде коли-небудь завершено, і, звичайно, – ці випадки не підключені до всіх.
Д. Гуррі повільно. Оскільки будь-який час є неефективним.
Завжди зберігайте 33% від вашого часу безкоштовно (до 50%)
Вимірювання: Не можна будувати час, коли все зайнято. Вам потрібно номер для маневру.
5. Умань Збереження часу (варіації)
Позбутися від ваших речей. Час роботи. В той же час вони корисні і шкідливі. Почуття балансу при виникненні шкідливих речей - позбутися від них.
Цікаво, що 90% речей властиво без використання.
Моє спостереження: Автомобіль, взятий з мене, займає час на 5 грам на добу, приносить час перемагає в залежності від обставин --20 (конгеції), до +40 (перевезення обладнання, заміських поїздок).
Телефон комірки займає 1 гр. і приносить час на 4 гр.
Palm приймає 4г часу і приносить тільки 1г, я не носити Palm. Сума відносна, крім того, була якось вкрадена від мене, що також призвело до деяких тимчасових втрат (для безкінечних хвилювань і відновлення інформації, зміни пароля).
Дослідження. Якщо ви любите час, ви повинні уникати:
1,1 км Читання жирових книг (особливо нелюблених). У будь-якому випадку, книги повинні бути прочитані за допомогою пиття / виконуючи свою улюблену річ / або взагалі не читайте.
2,2 км Продовжені переговори з великою кількістю людей. Очевидно, що половина присутніх лікують час.
Порада. Не намагайтеся бути правими.
1,1 км Я помітив передчуття на 5 метрів, допускаючи мої помилки і так далі. Позбутися від цього можна будь-які упередження.
2,2 км Ви маєте можливість додавати свої помилки. Потім, що ви зробили, заощаджуйте час, не витрачаючи його.
Е. Не варто брати участь у довгостроковій бізнесі (якість зуба), швидко (-love time--) Отримаєте неперспективну діяльність (-loveself-) Зберігайте своє слово до себе (любителів)
Послідовність 1: Не кинути слово
Наслідок 2: Не робити складних речей – або спрощувати або забути.
Ф. Ви не працюєте з людьми, які працюють над вами. Ніщо не займає до тих пір, як невідповідності з безтурботними помічниками.
Люди повинні платити високі зарплати, тому що фахівці вашого рівня коштує багато
G. Я отримав це.
1,1 км Забудьте його.
(безкоштовно ви забули)
2,2 км Зробіть це прямо.
(Якщо ви не можете зацікавити)
3. У Зареєструватися
Склад:
1,1 км Забудьте найбільш ефективний метод. Займається звичкою, але більшість речей без використання.
2,2 км Згадуємо, що кожен «довий» бізнес також бере на себе час (для підтримки, проконсультуйтеся з висловленням почуттів подяки). /Примітка – щира позитивна емоція інших людей, які призводять до економії часу /.
3. У Якщо ви даєте його іншим особам, вказавши багато часу для контролю, але залиште його (час) в резерві.
Пост-спитання: Дуже важливо. Зробіть право (право – це так, що в результаті ви отримуєте приріст часу, а не втрату), неправомірно зроблено бізнес на 10-20 разів більше часу. Забороняється право.
Повідомлення:
Право, щоб зробити, щоб побудувати свою віру в час. Дуже корисний.
Рада: Залиште свій час, щоб перевірити правильність.
Особливо шкідливі речі: самооцінка, самопізність, упередженість, відступ і відхилення людей, розкіш, ейфорія.
Ваше зображення повинно генерувати час, не споживаючи його. Зберігати очі на ньому.
Якщо ви відчуваєте евфорич, то ви робите щось занадто швидко, сповільніть. Зберігайте баланс між вашими почуттями. Не дозволяйте ні одному з них взяти верх.
6. Реалізація (методи)
Примітки:
1,1 км Не намагайтеся змусити події занадто багато, нічого не буває відразу ( краще сходження сходів, ніж сходження на стіну).
2. Філософія повинна розумітися в загальному і впровадженому повільно і рівномірно (помістити на двох колесах / конвекціях / якщо вона йде, вона закривається).
3. У Не боятися експериментувати (не існує іншого досвіду, ніж власний)
4. У Де потрібно час, а не мистецтво – дотримуватися послідовної технології (не сперечатися з собою)
5. Умань Не додавати результати
Додаток (необхідний)
Час більш натуральний, ніж гроші.
Чому це набагато більше, ніж гроші?
Спочатку ви тільки подарували час на пологах. А мета вашого життя (на фізичному рівні) може бути тільки одне – ефективно використовувати свій час. За ефективністю ви можете зрозуміти, що ви хочете.
* Негативна розмальовка грошей
Гроші – це «свідомий» те, що було придумано, не вперше існувало. Час - наша сутність. Немає нічого неправдивого з грошима, але так само, як і кожна «відома» річ, гроші мають свої обмеження. І люди, які бачать ці обмеження, стикаються з ними, засуджують тих, хто вирішив заміряти гроші. Це буде неприйнятним для написання цих людей як ворогів. Оберіть інший напрям: час.
* Отримання грошей при
Чи є $1,000 за пару днів? Ця сума може заощадити час. Ви можете орендувати домогосподарка і це заощадить час. На жаль, гроші не існують самостійно. Якщо ви плануєте не тільки витрачати, але і ефективно використовувати їх (інвестиції), то вони вже не тільки дають, але і відбирають час.
* Таймінг
Основні переваги бухгалтерського обліку за часом:
1,1 км Як підвищується дохід, гроші втрачають свою вартість, і час залишається незмінним.
2,2 км Час більш натуральний, ніж гроші (див. час більше, ніж гроші)
3. У Гроші мають негативну забарвлення (див. *негативну розмальовку грошей), але час не робить.
*Інвестиція
Гроші можуть бути інвестовані з часом. Ви дійсно можете зайняти речі, якщо ваші дідусь ви кілька мільярдів доларів. Якщо ви хочете інвестувати ці гроші. Знання практично неможливе для інвестування, не піддається обліку та оцінювання. Ви можете інвестувати десятки знань, але якщо ви не витрачаєте багато років, знання про вас загинуть.
Бізнес і час
Якщо ви не платите, то всі вони можуть зробити, це генерувати або видаляти час. Таким чином, успішна компанія відрізняється від невдалого одного тимчасовим балансом. Успішна компанія виробляє дуже ефективний час, а неуспішна компанія придбала її (в результаті разом з грошима). й
Кредит: Олексій Мас (mas@mail.ua)