7 речей, які ви повинні зупинитися від інших

р.

Я не прийшов в цей світ, щоб жити до ваших очікувань, і ви не прийшли в цей світ, щоб жити до шахти. - Брюце Лі 1,1 км З Вами зв’яжеться менеджерй

Доброго дня! Ви заслуговуєте на життя. Не дозволяйте іншим людям забути. Ви не прийшли до цього світу, щоб жити до інших людей, і ви не повинні думати, що інші люди повинні жити до ваших. По суті, чим більше ви затвердження власних життєвих рішень, тим менше затвердження потрібно від будь-якого іншого.
Ви повинні заважати себе і стежити за своєю інтуїцією, незалежно від того, як страшний або дивний він може бути. Не порівнювати себе іншим. Не дозволяйте іншим успіхам або прогресувати вас. Слідкуйте за власними шляхами і залишайтеся вірними. В кінцевому підсумку, успіхи про життя щасливо і самостійно.

2,2 км Зупинити очікування, щоб поважати більше, ніж ви поважаєте себе.

Справжня сила лежить в душі і духі, не в м'язах. Ви повинні вірити в себе, бути самі і мати бажання діяти відповідно. Вирішіть собі, що з цього моменту ви ніколи не попросите когось за любов, повагу і увагу. Ви повинні зробити це самостійно.
Перейдіть до дзеркала сьогодні і подивіться на себе і скажімо, «Я люблю тебе і продовжую робити це». Важливо бути іншим, але ще більш важливим для себе. Коли ви практикуєте себе самореспектом і самолюбом, ви подаруєте собі можливість бути щасливими. Коли ви щасливі, ви стаєте кращим, як один, краще, як сімейний учасник, краще, як себе.

3. У Стоп очікується (і потребує) що інші будуть любити вас.

Ви можете відчути себе непотрібними і невигідними з кимось, але при цьому ви неоцінні для когось ще. Не забудьте, що ви гідні. Спробувати час з тими, хто цінує тебе. Неважливо, що ти – люди, завжди буде хтось, хто критикує тебе. Посмішка, ігнорування цих людей і переміщення.
У цьому божевільному світі, який намагається зробити вас, як кожен інший, найскладніша битва, яку ви коли-небудь обличчя, є битвою за себе. До тих пір, поки ви не будете любити вас. Іноді ви будете ізольовані просто, тому що ви не будете. Але це дійсно все правильно. Тексти пісень, а це означає: Це те, що ви робите себе, і праві люди будуть любити вас за це.

4. У Зупинити очікування людей, які вписуються у ваш погляд.

Щоб любити і поважати інших, щоб вони були самі. Коли ви зупините очікування людей, які хочуть бути певним чином, ви можете почати цінувати ЇХ.
Поважні і поважні люди, які вони, не хто хоче їх бути. Ми не знаємо половини більшості людей, і той факт, що ми знаємо когось дійсно, багато способів, змушує їх дивувати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чим більше ви знаєте кого-небудь, тим далі ви можете шукати за зовнішнім виглядом і побачити красу, які вони дійсно є.

5. Умань Стоп очікує людей, щоб дізнатися, що ви думаєте.

Люди не можуть читати думки. Вони ніколи не знають, як ви відчуваєте, якщо ви сказали їх. Ваш бос? Я, не знаю, що ти сподіваєшся на акцію, бо не скажеш його. Що хороший хлопець ви не сказали, що ви були скромними? Так, ви здогадували його, він не звертає увагу на вас лише тому, що ви не звертаєте увагу на нього.
В житті необхідно регулярно спілкуватися і ефективно спілкуватися з людьми. І часто ви повинні розтягнути свої зв'язки і сказати перші слова. Вам необхідно розповісти людям, які ви думаєте. Так само, як це.

6. Жнівень Припинити очікування їх для зміни різко.

Якщо у вас є особа, яка ви надію зникне час, то швидше за все, це не станеться. Якщо вам дійсно потрібно, щоб зробити різницю, бути щирими і покласти всі картки на столі, щоб вони розуміли, як ви відчуваєте і що вони повинні зробити.
Хоча, і великий, ви не можете змінити людей, і ви не повинні спробувати. Ви не приймаєте, хто вони чи вибрати для життя без них. Цей підхід може здатися суворим, але це не так. Коли ви намагаєтеся змінити людей, вони часто залишаються однаковими, але коли ви не намагаєтеся змінити їх – коли ви підтримуєте їх і дайте їм, хто вони – вони поступово починають змінюватися для кращого. Таким чином, ви бачите їх насправді змінами.

7. Про нас Стоп очікує, що вони завжди повинні бути океї.

Бажаєте людям, ніж потрібно бути, бо всі ви познайомитеся з бою, так само як ви. За кожним посміханням або виразом міцності є внутрішня боротьба, як складна і неординарна.
Пам'ятайте, що прийняття яскравих моментів в житті не означає ігнорування темних. Ми суддями нашої здатності подолати небезпечність і небезпеку. Підтримка, обмін та допомога людям є одним з найбільших нагород життя. Якщо ми визнаємо це, все природно, тому що ми всі поділяємо подібні мрії, потреби та виклики. Як тільки ми приймаємо цей підхід, світ стає місцем, де ми можемо бачити людину в очах і сказати: «Я з мого шляху і я в біді», і вони не скажуть, «Я теж,» і нічого не виправда. Тому що це чудово нормально, коли ви не завжди отримуєте.

Останні.

Люди рідко заважають саме те, що ви хочете. Надія для кращих, але очікується менше. І пам'ятайте, ваше щастя залежить від ваших думок і точки зору. Навіть якщо ситуація або відносини неправильно, це все ще варто, якщо ви досвідчені щось нове або дізналися щось. Видання

Кредит Марк Чернофф

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: bigideas.ru/posts/11/658