Чи є життя після 30 вражаючий приклад колективної мудрості

За кілька тижнів після свого народження, письменника та підприємця Марка Мансона закликав до послідовників свого блогу протягом 37 років поділитися своїм досвідом життя від 30 до 40 років.

Поєднання всіх відповідей він отримав, Марк отримав вражаючий зразок колективної мудрості.

Більше 600 осіб відповіли за запитом, багато хто відправляє детальні відповіді на кілька аркушів. Під час екзаменування їх Марк не дивився, щоб знайти, що 5-6 порад почули і знову за різними людьми і, в одній формі або іншому, виникають сотні разів. Звісно, ці деякі думки точно описують, що відбувається з особою, яка змінила четвертий декап.

Нижче наведені 10 найбільш поширених порад з 600 літер, які надсилаються Марку - переважно у вигляді прямих лапок. Деякі давали свій вік і ім'я, а інші попросили залишатися анонімним.

1,1 км Збережіть старість, не затримуючи.

Я жив до тих пір, поки я був 30 без думки про що-небудь, але після тридцяти ви повинні зробити великий фінансовий стрибок. Збереження підвіски не слід відкласти в довгий ящик. Вам необхідно дізнатися, як працює страхування, пенсійні та іпотечні роботи, бо зараз тягар на плечі.
Готівка, 41.

Найголовніші поради, які були присутні в буквальному описі, надіслані, негайно починають будувати ваш фінансовий благополуччя, щоб почати економію на старому віці.

Для цього читачі запропонували наступні дії:

1,1 км Зробіть своє основне завдання, щоб оплачувати всі борги та кредити якомога швидше.

2,2 км Створіть персональний фінансовий “стабфонд” – тисячі людей втратили своє життя через проблеми здоров’я, судові рішення, розлучення, проблеми бізнесу тощо.

3. У Сприяти порції кожної заробітної плати за виплату кредиту або поставити її в рахунок економії.

4. У Уникайте фривольних покупок. Ви не купуєте вдома, поки ви не можете забезпечити найдоступніші кредитні або іпотечні умови для вас.

5. Умань Не інвестуйте в щось, що ви не розумієте. Не довіряйтеся брокерів акцій.

Один читач писав: «Якщо Ваші борги перевищили 10% річної заробітної плати, це повинно слугувати серйозною попередженням для Вас». Зупинити витрати занадто багато, оплачуйте борги, починайте заощадження. й
Ще один: Я хотів би зберегти більше грошей на дощовий день, тому що непередбачених витрат буквально загинув мій бюджет. І я хотів би приділити більше уваги моїй ощадці, тому що сьогодні вони дуже дрібні для мене. й

У деяких з них були основні проблеми, пов'язані з їх нездатністю зберегти після тридцяти. Читача названа Джоді не ощадила 10% її зарплати, коли вона була 30. Її кар’єра в кінцевому підсумку скидається і в 57, вона все ще живе Paycheck, щоб Paycheck.

Ще 62-річна жінка також не зможлива економія, оскільки її чоловік заробив більше, ніж її. Вони згодом розлучалися, і всі кошти, отримані після розлучення, змушені витрачати на вирішення різких проблем здоров'я. Вона, теж, як і раніше живе Paycheck, щоб Paycheck з перспективою закінчення її днів в будинку для годування. Ще один читач сказав, що він був змушений жити від своїх грошей сина, оскільки він раптом втратив свою роботу під час кризи 2008 року без будь-яких заощаджень.

Всі вони згодні в одному випадку: починайте заощаджувати якомога швидше і максимально можливо. Історія жінки, яка в її спрагах, має два сини, працювала в малоосвічених роботах і все одно вдалося заощадити гроші на пенсійному рахунку. З того часу вона почала досить швидко і успішно інвестувала її економію, досягла фінансової стабільності вперше в її житті п'ятдесят. Вона сказала, "Ви можете зробити все." Ви просто повинні це зробити. й

2,2 км Почати догляд за здоров'ям зараз без затримки.

Ваша думка вважає себе 10-15 років, ніж фактичний вік вашого тіла. Ваше здоров'я буде швидше, ніж ви думаєте, і ви навіть не помітите його.
Том, 55.

Ми знаємо, як доглядати за здоров’ям. Ми знаємо, як правильно харчуватися, як правильно спати, вправо і так далі. Але, як і у випадку пенсійної економії, думка старших людей завжди однозначно: стати здоровим і залишатися так у віці. Майже кожен, хто взяв участь в опитуванні, сказав той самий: що ви робите до вашого тіла, має кумулятивний ефект. Ваше тіло не зламається раптово один день, він повільно згортається протягом багатьох років.

Понад 10 років потрібно уповільнити це знищення.
Ми не говоримо про банальну консультацію. Ракові пацієнти, інфаркти та інсульти вижили, діабетики та гіпертензії, люди з хворими суглобами та хронічним болем, всі говорять про те, що саме: Якщо я можу повернутися і почати все знову, я буду почати харчуватися здоровими продуктами і виготовляти нестоп. Тоді я знайшов наслідки, але не уявляв наслідки.

3. У Не спілкуйтеся з людьми, які лікують вас погано.

Вчимося сказати не людям, діями та зобов'язаннями, які не мають значення в житті.
Хайлі, 37

Після того, як дзвінки подбають про своє фізичне та фінансове здоров’я, найчастіші поради від тих, хто вже жив у четвертому декаді, були досить цікаві: вони будуть любити повернутися в час і еректи сильні обмеження в їх особистому житті, щоб провести більше часу з хорошими людьми.

Що це означає?
Не переносить людей, які не лікують тебе. Період. Не переносить їх до фінансового набору. Не переносить їх з емоційних причин. Чи не переносить їх добра ваших дітей або для себе.
Джейн, 52.

Не дозволяйте медіокрем людям у друзів, роботі, любові, взаєминах і житті.
Шавн, 43.

Як правило, люди подолають свої обмеження, тому що вони важко завдати шкоди чужим почуттям, або вони потрапляють в пастку бажання змінити іншу людину, як вони, або зробити їх краще про себе. Не працює. По суті, це навіть робить речі гірше. Як один читач мудро спостерігався, «Егозм і самоінтерестом є два різні речі. Іноді ви повинні бути жорстокими, щоб бути такими. й

Двадцятирічний світ здається відкритим, сповненим можливостей, і недолік досвіду змушує їх чіпати людям, навіть якщо вони не заслуговують. Але тридцять років вже дізналися, що хороші стосунки приходять з великою складністю, що завжди достатньо людей у світі, щоб бути друзями, тому немає причин, щоб витрачати час на людей, які не підтримують нас на шляху життя.

4. У Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

У кожному житті, у колі сім’ї та друзів кожної людини відбуваються трагедії.

Ви можете розраховувати на тих моментах.

Я думаю, що проміжок між тридцятьм і сороком є декада, коли багато поспішає вас і ваших близьких, які ви навіть не думаєте про. Батьки гинуть, дружини або чіти, діти продовжують народжуватися, розлучення друзів. Перелік не має кінця.

Ви, ймовірно, не знаєте, скільки ви можете допомогти людині в такий час, просто будучи з ним, слухаючи, не судячи.
Ребекка, 40.

Якщо ви не хочете, щоб дозволити нашим життям, багато читачів пропонують витрачати більше часу на друзів і членів сім'ї, які дійсно близькі до вас.

5. Умань Все в світі ви не досягнете – зосереджено на тому, що ви дійсно робите.

Все в житті будується на компромісі. Ти можеш, щоб отримати інший, і ви не можете отримати. Візьміть його.
Ельдрі, 60.

Двадцятирічна-літо-літорічна сповнена снів. Вони думають, що вони мають весь час у світі. Я мав багато ілюзій про мій сайт — що це буде лише одне з багатьох. Як мені відомо, що більшість з наступних десяти років буде витрачено на становлення компетентного в цій галузі? І тепер я отримав правильні навички, у мене є величезні переваги, я люблю те, що я роблю, тому я даю це щось інше?

У слово, фокусі.

Ви можете досягти більше в житті, якщо ви фокусуєте на

дуже добре.
Ериксон, 49

Ще один читач: Я консультую себе з минулого, щоб зосередитися на 1-2 мети / висить / мріях і працювати важко для них. Не відволікатися. І ще: Ви повинні прийняти, що ви не можете зробити все. Щоб досягти нічого в житті, ви повинні жертвувати багато. й

Деякі читачі відзначили, що більшість людей вибирають свою кар’єру в свою чергу своїх тенденцій, і як так багато інших варіантів, зроблені, це часто виходить неправильно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Але краще орієнтуватися на ваші сильні сторони ядра і максимізувати їх рік після року, ніж досягти половини на щось інше.

Я покажу себе в своїх сердцях, щоб зменшити те, що інші люди думають і виявити свої природні переваги, мій пристрасть, а потім побудувати життя навколо нього.
Сара, 58.

Для деяких людей це буде коштувати багато ризику навіть у своїх спрагах. Це може означати знищення кар'єри, яка вже забрала 10 років життя, щоб побудувати, втратити рівень доходу, які вони працювали і використовуються. Що приносить нам точку ...

6. Жнівень Не варто боятися приймати ризики, які ще можна змінити.

Хоча за віком 30 осіб вважають, що вони повинні дотримуватися обраного шляху, це ніколи не пізно, щоб почати. За останні 10 років я бачив людей, які найбільше шкодують про те, що вони є, хоча вони думали, що це неправильно. Це такі швидкі десять років життя, які перетворюються на тижні, тижнів в роки. І на 40, вони виявили себе в середині кризи середнього життя, що робить абсолютно нічого, щоб вирішити проблему, яку вони знали близько 10 років тому.
Річард, 41.
Все, що я не робив.
Сам, 47.

Багато хто помітив, що суспільство вимагає нас «визначити» від 30 років – з кар’єрним, маринальним статусом, фінансовою ситуацією тощо. Але це не вірно. У зв’язку з тим, що десятки повідомлень, які надіслали буквально, ви не можете дозволити публічним очікуванням «допустки» не допустити від прийняття ризиків та відпуску.

Я зроблю 41, і я б сказав собі на тридцять: Ви не повинні вирівняти своє життя з ідеалами, які ви не вірите. Не дозволяйте нікому не працювати. Не боятися ставити все на ставку, ви маєте владу відтворити все.
Ліза, 41.

Багато читачів об’єднали рішення для зміни кар’єрів після тридцяти та подальшого вдосконалення їх життя. Один з них кинути свою роботу в якості військового інженера і став викладачем. Через два роки він називає його кращим рішенням свого життя. Коли я запросив мене мати питання, я отримав відповідь: Я хочу, щоб я міг подумати за межі коробки. Ваш батько і я зробив план, щоб зробити один, потім інший, потім третій, але шукаю назад, Я розумію, що ми не повинні зробити його на всіх. Ми дуже вузькі, і я трохи шкода про це. й

Менше страхів. Менше страхів. Менше страхів.

Я буде 50 наступного року, і я просто дізнався, що урок. На 30-му страху було отруйна сила водіння мого життя. Він мав неймовірно негативний вплив на шлюб, мій кар’єр, свою самооцінку. Про те, що люди говорять про мене. Я думав, що я не можу. Про наслідки.

Якщо я міг відродити цей час, я ризикую його частіше.
Аїда, 49.

7. Про нас Ви повинні зберегти вирощування і розвиток.

У вас є два активи, які ви не можете замінити: ваше тіло і ваш розум. Більшість людей перестають працювати і розвиватися після 20. Більшість тридцяти років дуже зайняті, щоб турбуватися про саморозвитку. Але якщо ви є однією з небагатьох людей, які продовжують вчитися, розвивають своє мислення і подбають про їх психічне і фізичне здоров'я, до 40 років ви будете світлими.
Стан, 48.

Якщо хтось може змінитися на тридцять років, і повинен продовжувати робити це - він повинен працювати над собою, щоб стати кращим. Багато читачів відзначили, що рішення, що сидять ще на тридцять, є одним з найбільш нагородних речей, які вони зробили. Хтось підписався на курси та семінари. Хтось почав бізнес вперше або перейшов на іншу країну. Хтось почав бачити психолога або почав займатися медитаціями.
Ваш номер 1 мета повинна стати кращою особою, партнером, батьком, колегою і т.д.
Емілія, 39

8. У Тексти пісень, а це означає: Ніхто не розуміє, що він робить. Для цього використовуються.

Якщо ви ще не загинули – розумово, емоційно або соціально – ви не можете прогнозувати своє життя 5 років вперед. Не буде йти, як ви очікуєте. Так не зупиняється думка, що ви можете планувати вперед, зупинитися на шляху до того, що відбувається зараз, тому що речі зміняться в будь-якому напрямку, і подолати хірург, щоб контролювати напрямок життя. На щастя, ви можете взяти багато шансів і втратити нічого – ви не можете втратити щось, що ви ніколи не були. Крім того, ваше почуття втрати є плодами вашого мислення, які будуть вицвітати протягом часу.
Томас, 56.

Один з уроків, які я навчився з мого 20-го дня народження, що ніхто не розуміє, що вони роблять. Судячи з листів від сорок років, це правило продовжує працювати пізніше в житті - по суті, він працює назавжди.

Більшість того, що ви думаєте, є важливим зараз буде виглядати абсолютно неімпортантно в 10 або 20 років, і нічого не неправильно з цим.

Це називається розробка. Намагайтеся не брати себе занадто серйозно.
Сімона, 57.

Ви не знаєте, що відбувається — і ніхто не знає. В той час, як він хвилює тих, хто клацнув забій і безпеку, він дає свободу, як тільки ви усвідомлюєте просту правду: все постійно змінюється. В кінці може бути дійсно сумний час. Не промийте біль або не втрачайте його. У житті кожного, це результат відкритої та пристрасної душі. Оцінити його. Зовсім, будьте в собі і інших, для життя - чудова подорож, яка стає краще.
Прут, 38.

Я 44, і я хотів би розповісти себе на тридцять, що на той час я сорока, мій життя буде наповнений приступними речами, різними речами, але приступними речами. Так, тридцять років мене, не судити мене. Ви все ще не знаєте нічого. І це добре.
Ширлі, 44

9. Навігація Інвестуй у свою сім'ю – це варто.

Проведіть більше часу з близькими. Як ви зростите, ваші стосунки змінюються, і як вони зміняться до вас. Вашим батькам завжди буде бачити вас як дитина, поки ви не покажете, що ви незалежні дорослі.

Кожен отримує старий. Всі гиди. Використовуйте свій час для побудови правих відносин та сімейного життя.
Готівка, 41.

Я не знаходився з літерами про свою сім’ю і зроблену їх силою. Сім'я - це велика нова тема нашого наступного десятиліття життя, оскільки вона починає торкнутися до нас з двох сторін. Вашим батькам стає старшим і потрібно думати про те, як ви спілкуєтеся з ними як дорослий. Ви також повинні подумати про створення власної родини.

Згода про те, що необхідно залишити в минулому всі захоплення і проблеми з батьками.

р.