1618
Улюблений дитячий художник Віктор Чижиков сьогодні 77 (28 фото)
Віктор Олександрович Чижиков – улюблений ілюстратор з дитинства. Його твори прикрашають чохли книг відомими авторами і популярними журналами: Мери Фотографії, Мурцилка, крокодил. Він також є автором образу тушу 1980 р. Літні Олімпійські ігри в Москві - Олімпійський ведмедик. Сьогодні художник перетворює 77 років! Давайте подивимося на найвідоміші твори і принаймні коротко перенесемо до свого дитинства. Ля Гераскін. У землі неоцінених уроків
481309
Г'яні Родарі. Пригоди Cipollino I люблять фарбувати фотографії з інтригу і нечітким. Чим цікавіше я.
Чуковські корені. Д-р Айболіт: Є книги, які не мають гумору взагалі. Також були ілюстровані такі книги. Видавці, як сказати, «Що ти занадто сумний?» Дайте Чижиков, він сміється.
Ганс Крістіан Андерсен. «Діти художника повинні бути освіченими і уникати помилок». Одного разу я побачила картину до ключа з розколами. Некрасова можна побачити ілюстрацію: кінний фургон, що ховається в шльопах, в найщирішому вигляді. Є дуга, але не затискаючи. Як дуга тримається на лобах незрозуміло. Замість сідла і джгутів, деякі вузли. Це не малюнок для дітей, тому що дитина повинна негайно зрозуміти дизайн об'єкта, зрозуміти, як кін загартований. « » » » » » » » » » » » » » »
Віктор Чижиков. П'яти і Потап - Ти фольга. - Ти фольга. Це була моя перша тема в журналі Crocodile.
Віктор Чижиков. Наша щітка "У загальному, я не за природою лірик, я більше жартів." Але це не означає, що я не відчуваю слова в житті.
Вітя Малєєва в школі та вдома Перша книга Ілюстрована Віті Драгунський книга Мистерія дитячого коляска. Одного разу я пішов на видавничий будинок «Кід» і почув дику сміху від кімнати головного редактора. Я запитую, хто це? Вони говорять про це Драгунський. Тож я зустрілася з найбільш гумористичною людиною. й
Віктор Драгунський. Я працював в Crocodile, дорослий гумор журнал з крокодилом на кришку, паління труби. Потім крокодил кинути курити. На замовлення партії. й
Агнес Барто. Бабця мала сорока бабуся.
р.
Зя Александрова. Мій Ведмідь.
Олександр Волков. Майстер міста Емеральд
Віктор Чижиков. Про дівчину Маша та ляльку Natasha
до 1 2 4 5+
Едуард Оуспенський. Фурнітура школи
Сергій Михалков. Три поросят.
Сергій Михалков. Поем "Старлінг"
Михайло Пляцький. Тексти пісень, а це означає: Я кинувся на хмарі.
р.
Сергій Михалков. Штуб народився коза
Едуард Оуспенський. Погляд чарівної річки
Як ведмедя знайшов телефон
82
Самуїл Маршак. Поеми.
Віктор Драгунський. Два роки під ліжком
Іван Крилов. Флюси.
Джерело: www.adme.ru
481309
Г'яні Родарі. Пригоди Cipollino I люблять фарбувати фотографії з інтригу і нечітким. Чим цікавіше я.
Чуковські корені. Д-р Айболіт: Є книги, які не мають гумору взагалі. Також були ілюстровані такі книги. Видавці, як сказати, «Що ти занадто сумний?» Дайте Чижиков, він сміється.
Ганс Крістіан Андерсен. «Діти художника повинні бути освіченими і уникати помилок». Одного разу я побачила картину до ключа з розколами. Некрасова можна побачити ілюстрацію: кінний фургон, що ховається в шльопах, в найщирішому вигляді. Є дуга, але не затискаючи. Як дуга тримається на лобах незрозуміло. Замість сідла і джгутів, деякі вузли. Це не малюнок для дітей, тому що дитина повинна негайно зрозуміти дизайн об'єкта, зрозуміти, як кін загартований. « » » » » » » » » » » » » » »
Віктор Чижиков. П'яти і Потап - Ти фольга. - Ти фольга. Це була моя перша тема в журналі Crocodile.
Віктор Чижиков. Наша щітка "У загальному, я не за природою лірик, я більше жартів." Але це не означає, що я не відчуваю слова в житті.
Вітя Малєєва в школі та вдома Перша книга Ілюстрована Віті Драгунський книга Мистерія дитячого коляска. Одного разу я пішов на видавничий будинок «Кід» і почув дику сміху від кімнати головного редактора. Я запитую, хто це? Вони говорять про це Драгунський. Тож я зустрілася з найбільш гумористичною людиною. й
Віктор Драгунський. Я працював в Crocodile, дорослий гумор журнал з крокодилом на кришку, паління труби. Потім крокодил кинути курити. На замовлення партії. й
Агнес Барто. Бабця мала сорока бабуся.
р.
Зя Александрова. Мій Ведмідь.
Олександр Волков. Майстер міста Емеральд
Віктор Чижиков. Про дівчину Маша та ляльку Natasha
до 1 2 4 5+
Едуард Оуспенський. Фурнітура школи
Сергій Михалков. Три поросят.
Сергій Михалков. Поем "Старлінг"
Михайло Пляцький. Тексти пісень, а це означає: Я кинувся на хмарі.
р.
Сергій Михалков. Штуб народився коза
Едуард Оуспенський. Погляд чарівної річки
Як ведмедя знайшов телефон
82
Самуїл Маршак. Поеми.
Віктор Драгунський. Два роки під ліжком
Іван Крилов. Флюси.
Джерело: www.adme.ru